Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:Nic się nie zadzieje, nie jestem w ciąży i w kolejnym cyklu też nie będę. Nie wiadomo co mi jest, oprócz tego, że już 3 miesiąc boli mnie podbrzusze z prawej strony.
a nic nie widać na usg? miałaś mieć tomograf i co? -
Seli wrote:a nic nie widać na usg? miałaś mieć tomograf i co?
Tomografu nie robi się w 2 fazie cyklu - tak profilaktycznie, na wypadek gdyby kobieta była w ciąży. Jutro idę na posiew i wymaz, za tydzień prawdopodobnie zrobię tomografię.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ojej, ile tu się działo! Muszę tu częściej zaglądać, bo te, które się udzielają po kolei zachodzą w ciążę Gratulacje Magda i Simons_cat! Uwielbiam czytać takie wiadomości. Ciekawe, że ciąże z mojego otoczenia sprawiają, że mi trochę przykro, a z Waszych bardzo się cieszę, bo pamiętam, że jeszcze niedawno czekałyście i frustrowałyście się tak jak ja. Szczególnie ciąża Magdy daje mi nadzieję, bo miała problem podobny do mojego. Piękne maleństwo Futuremama, na pewno sobie poradzi
My w weekend byliśmy z mężem w Tatrach. W sobotę kiedy już wracaliśmy do schroniska zaczęło lać i zbierać się na burzę. Byłam głodna i zmęczona i szłam myśląc o tym, że mam takie słabe owulacje, albo w ogóle ich nie mam i że moje endometrium do niczego się nie nadaje i nawet gdybym miała tą owulację, to nic się tam nie będzie w stanie zagnieździć. W momencie kiedy to pomyślałam zobaczyłam... drzewo wyrastające ze skały. Nie jakaś skała, na tym ziemia i drzewo, tylko sam kamień i drzewo. Głaz był popękany w miejscach, gdzie przebijały się korzenie drzewka, które tak niesamowicie walczyło o życie i tą walkę wygrywało. Dopiero po chwili doszło do mnie jaka to doskonała odpowiedź na moje myśli i bardzo się wzruszyłam. Jeżeli tamta roślina była w stanie zagnieździć się w skale, to dlaczego moja fasolka miałaby nie dać rady? Żałuję tylko, że nie zrobiłam zdjęcia, patrzyłabym sobie na nie w chwilach zwątpienia.Simons_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda czekam na wieści z samego rana czy są krechy na bobo a tymczasem lecę spać bo dzisiaj się wyjątkowo słabo czuję ;/
aznarepsę zazdroszczę Tatr. Ogólnie kocham góry, zazwyczaj jeździliśmy z mężem minimum 2 razy w roku Teraz czekamy na córkę i zamierzamy na wiosnę 2019 już z nią pojechać
Historia z drzewem piękna.Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:haha KAL jaki Szerlok nie robiłam fot i jutro raczej też nie zrobię - to jakoś nie w moim stylu
jeśli będzie z czego robić betę, to zrobię i podam wynik
oj tam oj tam od razu styl... ważne że na pewno nasze oko ucieszy kochana kciukam za Ciebie jak za nikogo innego a co do Sherloka hmmm... no wiesz... Ty i Sung jakoś mi bliskie jesteście...
Pokazałaś mężowi? Co on na to?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 22:26
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
anecz_kaa wrote:Ja na 19.30 niby.
Piszecie jak szalone
Ja mam po 20, więc mam nadzieję, że nie będzie opóźnieniaCzarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Łeee ;( Magda to nie lubię ;p
A historia z drzewem swietna -
nick nieaktualny
-
Paula_071 wrote:Przykro mi Magda
Aspat/alat chyba tez bez znaczenia ktorego dnia cyklu zrobie, prawda?
Wydaje mi się, że nie ma znaczenia. -
Paula_071 wrote:Tomografu nie robi się w 2 fazie cyklu - tak profilaktycznie, na wypadek gdyby kobieta była w ciąży. Jutro idę na posiew i wymaz, za tydzień prawdopodobnie zrobię tomografię.
No ok, ale od ponad miesiąca mówiłaś, że byłaś umówiona - tak skojarzyłam -
nick nieaktualny