X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z zawodu technik dentystyczny/ stomatolog
Odpowiedz

Staraczki z zawodu technik dentystyczny/ stomatolog

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ilaa Nowa

Wysłany: 18 czerwca 2018, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) Jestem z zawodu technikiem dentystycznym i staramy się z mężem o dziecko. Czy są tu dziewczyny z tego zawodu i czy pracowały w czasie ciazy? Chodzi mi głównie o dział akrylu ( wiem ze ten związek może mieć negatywne działanie na organizm). Nie mogę znaleźć konkretnych informacji na ten temat w internecie. Jeśli chodzi o porady u ginekologa to żaden nie udzielił mi konkretnej informacji :( koleżanki po fachu czy pracowałyscie w ciąży ? Pozdrawiam

• Ilaa Nowa

Wysłany: 19 czerwca 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikogo nie ma ?? :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ