Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z zawodu technik dentystyczny/ stomatolog
Odpowiedz

Staraczki z zawodu technik dentystyczny/ stomatolog

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • Ilaa Nowa

Wysłany: 18 czerwca 2018, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) Jestem z zawodu technikiem dentystycznym i staramy się z mężem o dziecko. Czy są tu dziewczyny z tego zawodu i czy pracowały w czasie ciazy? Chodzi mi głównie o dział akrylu ( wiem ze ten związek może mieć negatywne działanie na organizm). Nie mogę znaleźć konkretnych informacji na ten temat w internecie. Jeśli chodzi o porady u ginekologa to żaden nie udzielił mi konkretnej informacji :( koleżanki po fachu czy pracowałyscie w ciąży ? Pozdrawiam

• Ilaa Nowa

Wysłany: 19 czerwca 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikogo nie ma ?? :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ