X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki ze Stwardnieniem rozsianym (SM)
Odpowiedz

Staraczki ze Stwardnieniem rozsianym (SM)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    tak się zastanawiam, czy jestem jedyną kobietą z SM, która się stara o potomstwo.
    Jeśli któraś z Was kobietki jest w podobnej sytuacji odezwijcie się :)

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łooo czyżbym tylko ja rzucała się na głęboką wodę i w dodatku nie umiejąc pływać...? ;)

Ania_84 lubi tę wiadomość

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:
    łooo czyżbym tylko ja rzucała się na głęboką wodę i w dodatku nie umiejąc pływać...? ;)
    nie wiem czy ci coś pomoze ale kiedys mi sie obił temat i znalazłam go

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/ciaza-a-sm,4400.html

wpisz sobie w znajdz SM na całym forum tam bedziesz miala kilka wypowiedzi o SM :) moze kogos znajdziesz bo widziałam ze bywały dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 14:17

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ