Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki ze Stwardnieniem rozsianym (SM)
Odpowiedz

Staraczki ze Stwardnieniem rozsianym (SM)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    tak się zastanawiam, czy jestem jedyną kobietą z SM, która się stara o potomstwo.
    Jeśli któraś z Was kobietki jest w podobnej sytuacji odezwijcie się :)

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łooo czyżbym tylko ja rzucała się na głęboką wodę i w dodatku nie umiejąc pływać...? ;)

Ania_84 lubi tę wiadomość

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:
    łooo czyżbym tylko ja rzucała się na głęboką wodę i w dodatku nie umiejąc pływać...? ;)
    nie wiem czy ci coś pomoze ale kiedys mi sie obił temat i znalazłam go

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/ciaza-a-sm,4400.html

wpisz sobie w znajdz SM na całym forum tam bedziesz miala kilka wypowiedzi o SM :) moze kogos znajdziesz bo widziałam ze bywały dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 14:17

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ