Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne starajĄce się o dziecko rocznik 89'
Odpowiedz

starajĄce się o dziecko rocznik 89'

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest 88' 82'87' 85' nie wiem pod jaki mam się podpiąć więc zakładam nowy :P
    pierwszy cykl mierze temperaturę oraz biorę wiesiółek, starań łącznie 2 lata i 7 miesięcy
    czekam na inne kobietki może pomogą mi z moim wykresem zupełnie nie wiem jak sie za to zabrać :P

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jest wątek z rocznikiem '89 :) Gdziekolwiek bys sie nie podpięła to Cie nie wyrzucą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 19:19

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/sa-jakies-staraczki-z-rocznika-89,2534.html

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuję

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ