X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne starajĄce się o dziecko rocznik 89'
Odpowiedz

starajĄce się o dziecko rocznik 89'

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest 88' 82'87' 85' nie wiem pod jaki mam się podpiąć więc zakładam nowy :P
    pierwszy cykl mierze temperaturę oraz biorę wiesiółek, starań łącznie 2 lata i 7 miesięcy
    czekam na inne kobietki może pomogą mi z moim wykresem zupełnie nie wiem jak sie za to zabrać :P

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jest wątek z rocznikiem '89 :) Gdziekolwiek bys sie nie podpięła to Cie nie wyrzucą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 19:19

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/sa-jakies-staraczki-z-rocznika-89,2534.html

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuję

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ