X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne starajĄce się o dziecko rocznik 89'
Odpowiedz

starajĄce się o dziecko rocznik 89'

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest 88' 82'87' 85' nie wiem pod jaki mam się podpiąć więc zakładam nowy :P
    pierwszy cykl mierze temperaturę oraz biorę wiesiółek, starań łącznie 2 lata i 7 miesięcy
    czekam na inne kobietki może pomogą mi z moim wykresem zupełnie nie wiem jak sie za to zabrać :P

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jest wątek z rocznikiem '89 :) Gdziekolwiek bys sie nie podpięła to Cie nie wyrzucą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 19:19

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/sa-jakies-staraczki-z-rocznika-89,2534.html

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuję

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ