Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne starajĄce się o dziecko rocznik 89'
Odpowiedz

starajĄce się o dziecko rocznik 89'

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest 88' 82'87' 85' nie wiem pod jaki mam się podpiąć więc zakładam nowy :P
    pierwszy cykl mierze temperaturę oraz biorę wiesiółek, starań łącznie 2 lata i 7 miesięcy
    czekam na inne kobietki może pomogą mi z moim wykresem zupełnie nie wiem jak sie za to zabrać :P

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jest wątek z rocznikiem '89 :) Gdziekolwiek bys sie nie podpięła to Cie nie wyrzucą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 19:19

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/sa-jakies-staraczki-z-rocznika-89,2534.html

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuję

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ