starające sie z okolic warszawy i płocka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny może któraś z Was będzie zainteresowana.
"Serdecznie zapraszamy małżeństwa mające problem z poczęciem dziecka na Msze święte w tej intencji, które będą odprawiane w każdą drugą niedzielę miesiąca o godz. 15.00 w kościele księży Marianów p. w. Matki Bożej z Lourdes w Warszawie przy ul. Wileńskiej 69 (wejście od ul. Równej)
Najbliższa Msza święta 9.02.2014 o godz. 15.00 (JUTRO!). Po Mszy zapraszamy na spotkanie do naszej salki."
Bardzo polecam tę Mszę a także spotkanie, które odbywa się po niej. Dużo rozmawiamy, możemy usłyszeć wiele cennych wskazówek nt. leczenia a także po prostu po przebywać wśród osób, które dobrze rozumieją na czym polega nasz problem.
Zapraszam -
Co miesiąc będę uparcie reklamowała spotkania w Duszpasterstwie niepłodnych małżeństw w Warszawie.
Może komuś pomogą. Mi pomogły.
"Serdecznie zapraszamy małżeństwa mające problem z poczęciem dziecka na Msze święte w tej intencji, które będą odprawiane w każdą drugą niedzielę miesiąca o godz. 15.00 w kościele księży Marianów p. w. Matki Bożej z Lourdes w Warszawie przy ul. Wileńskiej 69 (wejście od ul. Równej)
Najbliższa Msza święta 9.03.2014 o godz. 15.00. Po Mszy zapraszamy na spotkanie do naszej salki."
Pojawiają się u nas też małżeństwa dotknięte niepłodnością wtórną (posiadające już biologiczne dzieci) oraz takie, które zdecydowały się na adopcję.
Niestety problem niepłodności boli zawsze niezależnie od okoliczności, więc wszyscy są mile widziani.
W razie pytań chętnie odpowiem na priv. -
nick nieaktualnyJa jestem z okolic Warszawy ale lekarza mam z wawy:-) namiary na niegodostalam od znajomej bardzo mi go polecala w zartach mowila ze dobry jest w robieniu dzieci bylamu niego juz 2 razy pod koniec marca jade 3 jak ktoras chetna dam namiary
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 20:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-