X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staram się o dziecko Czy coś robię zle ?
Odpowiedz

Staram się o dziecko Czy coś robię zle ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • liliana285 Debiutantka

Wysłany: 2 lipca 2022, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej moje drogie jestem tu nowa i chciała bym prosić o pomoc :)

Moja historia z staraniem się o dziecko zaczęła się mniej więcej 4 miesiące temu. Byłam u ginekologa powiedział że jest wszytko dobrze i powinnam zajść w ciąże bez problemu ale tak się niestety nie dzieje. W 2 miesiącu starania poroniłam samoistnie w pierwszym tygodniu ciąży, lekarz mi powiedział że to nic takiego często kobiety nawet nie wiedzą ze poroniły ponieważ jest to bardzo wczesny etap. Od tego momentu biorę suplementy staram się jeść zdrowo i żyć zdrowo , ale dalej nic...
    Trzy dni temu powinnam dostać miesiączkę, zrobiłam dziś test elektroniczny ClearBlue i wyszedł negatywny, a zawsze mam regularną miesiączkę i nie wiem co się ze mną dzieje skoro lekarze mówią że jest wszystko okej... Jedyną negatywną rzeczą którą robie w czasie starania się  jest to że z moim mężem obydwoje palimy e- papierosy czy to może być powód ? czy ktoś miał podobne ?

Pozdrawiam i była bym wdzięczna za odpowiedzi :) życzę miłego dnia i za wszystkich z was trzymam mocno kciuki

PS. Mam 25 lat

• Gusia_ Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2022, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U zdrowej pary starania mogą potrwać nawet rok :) jak lekarz mówi, ze wszystko jest na razie okej, to ja bym mu zaufała. A poronienie niestety może zdarzyć się każdej kobiecie… powodzenia w staraniach! Nie stresuj się na zapas :)

preg.png

🎊 dwie kreski 30.09.2024
    👧2023 córeczka
    👧2021 córeczka
    😢 03.2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • liliana285 Debiutantka

Wysłany: 2 lipca 2022, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojeju bardzo dziękuje za odpowiedzi szczerze bardzo mnie podniosły na duchu :)) fajnie ze jest taka strona

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ