X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne starania
Odpowiedz

starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 20 września 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny dawno juz nie zagladalam bo czlowiek taki zabiegany ze szok..A wiec przez 3 miechy pilam ziola ojca sroki myslalam ze cos pomoga ale niestety chyba poszlo w druga strone mialam miec robione hsg a jak sie okazalo stopien czystosci najgorszy jaki moze byc bo VI takze sie zalamalam i tak mysle chyba po tych ziolach i teraz ide w poniedzialek na powtorke z czystosci oczywiscie lekarz przepisal mi globulki i mam nadzieje ze mi pomogly a okaze sie w poniedzialek a staramy sie o dzidzi od roku i zawsze pod gorke i jeszcze do tego PCO juz chyba gorzej byc nie moze;(((

Magda26
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej...Dziewczyny z PCO tez zachodza w ciąże;D GŁOWA do góry nie ma co się martwić!!!będzie dobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 14:49

• werni Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojej znajomej lekarze mowili ze nie bedzie miala dzieci, a jednak urodzila, i jeszcze poczela w okresie kiedy niezle imprezowala, non stop woda i papierosy.. ona mysli ze przez to ze przestala brac tabletki.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni, pewnie porządnie wyluzowała, przestała myśleć, przejmować się i bęc :)

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 21 września 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby tak sie stalo tylko ze ja mam brak owulacji i jak tu zajsc w ciaze niby z tym pco tez sie udaje ale jak ja nie biore tabletek na okres to go wcale na nie mam i pozniej mam go luteina wywolywany takze to nie jest w moim przypadku takie proste:(

Magda26
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ