starania
-
Hej dziewczyny dawno juz nie zagladalam bo czlowiek taki zabiegany ze szok..A wiec przez 3 miechy pilam ziola ojca sroki myslalam ze cos pomoga ale niestety chyba poszlo w druga strone mialam miec robione hsg a jak sie okazalo stopien czystosci najgorszy jaki moze byc bo VI takze sie zalamalam i tak mysle chyba po tych ziolach i teraz ide w poniedzialek na powtorke z czystosci oczywiscie lekarz przepisal mi globulki i mam nadzieje ze mi pomogly a okaze sie w poniedzialek a staramy sie o dzidzi od roku i zawsze pod gorke i jeszcze do tego PCO juz chyba gorzej byc nie moze;(((Magda26
-
nick nieaktualny
-
Mojej znajomej lekarze mowili ze nie bedzie miala dzieci, a jednak urodzila, i jeszcze poczela w okresie kiedy niezle imprezowala, non stop woda i papierosy.. ona mysli ze przez to ze przestala brac tabletki.
-
oby tak sie stalo tylko ze ja mam brak owulacji i jak tu zajsc w ciaze niby z tym pco tez sie udaje ale jak ja nie biore tabletek na okres to go wcale na nie mam i pozniej mam go luteina wywolywany takze to nie jest w moim przypadku takie proste:(
Magda26 -