Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania ciąg dalszy .. Moje stania .
Odpowiedz

Starania ciąg dalszy .. Moje stania .

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • xalicjax3 Debiutantka

Wysłany: 13 lipca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dzisiaj postanowiłam założyć konto i może mi się w końcu uda ;)

Zacznę od początku gdy miałam 9 lat dostałam pierwszy okres i już wtedy zaczęły sie moje problemy. Moje pierwsze okresy były bardzo obfite spałam w pampersach ale i to nie pomagało wiec mama pojechała ze mną do szpitala. Oczywiście podłączyli mnie pod kroplówkę i odrazy podawali cyklonamine, no tak mi zaczynali ze później nie miałam przez 4 miesiące okresu. Okazało się ze mam cyste wiec dali mi luteine. Gdy miałam 14 lat moje okresy były tylko wywoływane tabletkami hormonalnymi (według mnie najłatwiej im było a ja przytyłam 18 kg) nawet wcześniej nikt mi nie robił żadnych badan. W ciągu mojego życia byłam już ok.7 razy w szpitalu bo jak nie cysta mi pękła to nie miałam okresu to jak miałam to był bardzo obfity . Zazwyczaj słyszałam ze trudno mi będzie zajść w ciąże. Dziś mam 19 lat a z moim przyszłym mężem jestem już 4 lata. Postanowiłam 5 msc temu jechać do Krakowa do ginekologa . Złapał się za głowę jak usłyszał ile lat mnie faszerują hormonami. Kazał mi odstawić jak chce mieć dzidziusia. Od 4 msc staramy się o potomka i nic. Lekarz powiedział ze w listopadzie mam do niego przyjechać zrobi mi wszystkie badania chyba ze uda mi sie w tym czasie zajść w ciąże . Stwierdziłam ze jestem młoda i jak wcześniej zacznę sie leczyć tym lepiej. Boje się co sądzicie o tym wszystkim ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 13:48

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ