Starania na l4
-
Czy któraś z was starała się o dziecko w czasie trwającego L4? Czy może któraś z was przeszła na nie, właśnie w celu starania? Kortyzol i stres w pracy nie sprzyja płodności, więc może to nie jest taki zły pomysł? Co myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października, 12:20
-
Niestety nigdy nie wiesz kiedy realnie zajdziesz w ciążę. Może to być w 1 miesiącu l4, a może być o wiele później... wyobrażasz sobie powrót z długiego l4 w takim scenariuszu? 😅
Ja tak sobie na początku starań myślałam, a teraz zbliżamy się już do 2 lat starań, a w międzyczasie zmieniłam pracę i kolejnej mam powoli dosyć 🤣🤣93Ania93 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze od 01.24 🤍🤰🏻
Rest 😴😴😴
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
Chochlik12 wrote:Niestety nigdy nie wiesz kiedy realnie zajdziesz w ciążę. Może to być w 1 miesiącu l4, a może być o wiele później... wyobrażasz sobie powrót z długiego l4 w takim scenariuszu? 😅
Ja tak sobie na początku starań myślałam, a teraz zbliżamy się już do 2 lat starań, a w międzyczasie zmieniłam pracę i kolejnej mam powoli dosyć 🤣🤣
Nie wiem czy i tak chciałabym tam wracać -
93Ania93 wrote:Nie wiem czy i tak chciałabym tam wracać
Zawsze można pójść na l4 i po prostu na spokojnie szukać nowej pracy i starać się ☺️
Rozumiem, że masz ciężka sytuacje w pracy? ☹️Starania o pierwsze od 01.24 🤍🤰🏻
Rest 😴😴😴
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -