X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania na l4
Odpowiedz

Starania na l4

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 93Ania93 Debiutantka

Wysłany: 9 października, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was starała się o dziecko w czasie trwającego L4? Czy może któraś z was przeszła na nie, właśnie w celu starania? Kortyzol i stres w pracy nie sprzyja płodności, więc może to nie jest taki zły pomysł? Co myślicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października, 12:20

• Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 9 października, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nigdy nie wiesz kiedy realnie zajdziesz w ciążę. Może to być w 1 miesiącu l4, a może być o wiele później... wyobrażasz sobie powrót z długiego l4 w takim scenariuszu? 😅

Ja tak sobie na początku starań myślałam, a teraz zbliżamy się już do 2 lat starań, a w międzyczasie zmieniłam pracę i kolejnej mam powoli dosyć 🤣🤣

93Ania93 lubi tę wiadomość

Starania o pierwsze od 01.24 🤍🤰🏻
    Rest 😴😴😴
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • 93Ania93 Debiutantka

Wysłany: 9 października, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chochlik12 wrote:
    Niestety nigdy nie wiesz kiedy realnie zajdziesz w ciążę. Może to być w 1 miesiącu l4, a może być o wiele później... wyobrażasz sobie powrót z długiego l4 w takim scenariuszu? 😅

Ja tak sobie na początku starań myślałam, a teraz zbliżamy się już do 2 lat starań, a w międzyczasie zmieniłam pracę i kolejnej mam powoli dosyć 🤣🤣

Nie wiem czy i tak chciałabym tam wracać :/

• Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 10 października, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    93Ania93 wrote:
    Nie wiem czy i tak chciałabym tam wracać :/

Zawsze można pójść na l4 i po prostu na spokojnie szukać nowej pracy i starać się ☺️
    Rozumiem, że masz ciężka sytuacje w pracy? ☹️

Starania o pierwsze od 01.24 🤍🤰🏻
    Rest 😴😴😴
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ