X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne starania o 3 dziecko
Odpowiedz

starania o 3 dziecko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej :)

czy sa moze mamusie, ktore staraja sie o 3 dzidziusia?

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :) ja się staram o 3 Dzidziusia od września narazie bez skutku :( mam już Corcie 4 latkę i Synka 2 latka :)

qbxwkvq.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super, ze sama nie jestem :)

ja mam dwoch synkow: prawie 5 lat i prawie 3 ;)

my poki co na luzie, ale jesli do czerwca sie nei uda, to pojdziemy na badania.

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i ja oczywiście o trójeczkę się staram obecnie też mam dwóch synów i głowę pełną nadziei :)

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• beszka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz sie doczekac nie moge. wozek wybrany. ubranka prawie wszystkie oddalam kuzynce, wiec bede musiala kupic nowy. ciagle planuje, gdzie malenstwo bedzie spalo itp.
    zawsze marzylam o 3 dzieci!!! mam nadzieje, ze marzenie sie spelni <3 (chociaz musze przyznac, ze czasem gdy chlopcy maja kiepski dzien, ja zmeczona, meza nie ma i jeszcze z pracy dzwonia, to troche sie boje jak to bedzie z 3...ale damy rade!!!!) i Wam tez tego zycze!! trzymam kciuki!!!

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • beszka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagladsacie tu jeszcze dziewczyny?

widze, ze zaciazylyscie krotko po napisaniu posta :) gratuluje

u mnie nadal cisza. wierze ze ten cykl zakonczy sie na zielono <3 i u mnie

a jak sie czujecie? porownywalnie do 2 poprzednich ciaz? gorzej lepiej?

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • llallka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,a Ty długo już sie starasz?
    Pozdrawiam.

nzjdyx8dfh9ywefg.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kilka miesiecy...a Ty tez starasz sie o 3 dziecko?

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również staram się o 3 dzidziusia :) Mam syna 15 lat i córcię 11 lat ( z pierwszego związku ). Staramy się już prawie 3 lata :(

peppapig lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiacu, trzymam kciuki za zielone zakonczenie cyklu :)

ale masz juz duze dzieci :)

robiliscie jakies badania?
    ja w marcu zaczleam sie badac. nie wszystko wyglada idealnie :/ jak w tym cyklu sioe nie uda, to chyba odpuscimy na razie. u nas jeszcze spr. sie skomplikowala z praca meza. najprawdopodobniej od wrzesnia bedzie musial dojezdzac do innego miasta do pracy, czyli bedzie 4 dni poza domem a reszta praca z biura w domu....no a ja sama z moimi chlopkami (popalic daja bardzo, szczegolnie mlodszy ;) ) plus praca i caly dom tylko na mojej glowie...ehhh no zobaczymy...co ma byc to bedzie

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazłam wątek ;)
    beszka ja mam dwie coreczki zresta widac szuwaczki ;) i widze ze w podobnej sytuacji bo moj mi powiedział że niedługo może jechać na kurs na pol roku... wiec mam kilka mcy a jak sie nie uda to dopiero po kursie w 2015...

jak zostanę na zimę sama... ech...

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • beszka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dziewczynki w szkole/przedszkolu?
    moje chlopaki tak, ale u nas przedszkola nie sa dlugo czynne, weic jak sama mam ich zawiezc i odebrac, to nie wyrobie sie. bede musiala poprosic o zredukowanie etatu. kazda ciaze okropnie przeszlam - mdlosci, wymioty, spanie, nerwy ;) wiec nie wiem jak by to bylo...tescie - zero pomocy. zero...no a rodzice w PL. przylatuja b.czesto ale na dluzej nie zostana. wpadaja na weekendy....

dziewczynki wiedza, ze staracie sie o powiekszenie rodz.? my sie chlopakow pytamy czy chca rodzenstwo: mlodszy baaardzo. bzika ma na pkt. malych dzieci;) starszy nie chce. mowi ze Leon mu wystarczy ;) no ale on wie jakie sa konsekwencje ;)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki to juz konczy pierwsza klase ;) a mlodsza idzie od wrzesnia , ja pracuje w domu wiec jest ok...

nie wiedza ze sie staramy powiem im jak juz bedzie dzidzia w drodze... Wiktoria to sraszna gaduła jest i zaraz wszyscy by wiedzieli ze bedzie miec rodzenstwo...
    a ja nie chce pytan bez przerwy czy w ciazy jestem... czy nie jestem...

ale chca rodzenstwo tylko sie kłoca o plec... bo wiki to taka ksiezniczka i chce kolejna siostre a moja mała tomboyka chce oczywiscie brata...

dqpri09kenjjhndh.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my chlopakom tez nie pow.,ze sie staramy, ale podpytujemy czy chca ;)

ja niestety mam prace biurowa, kotra czesto wiaze sie z podrozami :/ wiec po urodzeniu 3 dziecka na pewno nie worce do pracy na 100% chce w biurze pracowac jakos od pon do czw a pt ewentualnie z domu jka trzeba lub wolne.

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam biuro w domu ;D

wlasnie wrocilam ze szkoly z akademii na "Dzień Matki"
    dobrze ze przezylam ten dzien, bo z samego rana miałam chyba nawrót zatok, taki ból głowy że aż mnie mdliło... ale wziełam panadol i przeszło bo chyba bym z domu nie wyszła...

dqpri09kenjjhndh.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale super...u nas akadmii na dzien matki nie organizuja (a dzien matki jest w lutym).

panadol pomogl?

ja dzis padam ze zmeczenia. mlodszy syn zasnal w drodze z przedszkola do domu (wymeczyl sie na wycieczce rowerowej), wiec teraz bedzie oczywisce biegal do 22 (normalnei o 19 juz spi). po obiedzie musialam sie polozyc na chwile. oczy mi sie same zamykaly ;) drzemka pomogla, bo poszlam przycicac krzaki do ogrodu, a maz zabral chlopakow na trampoline.

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomogł juz jest ok ;)

ja tez troche w warzywach popielilam ale nie za duzo bo u nas sucho... moze w nocy popada to jutro bedzie lepiej

to widze ze mialas wolniejsze popoludnie ;) a gdzie wlasciwie mieszkacie bo chyba nie docztalam tego wczesniej ;) poza tym ze za granica oczywiscie

dqpri09kenjjhndh.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w Norwegii :) miedzy Bergen a Stavanger

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam słychać w Norwegii? ;)

dqpri09kenjjhndh.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq, ogromne gratulacje!!!! ale sie ciesze!!!! powiedzialas juz komus?

zycze spokojnych kolejnych tygodni ciazy :)

a my w PL jestesmy. na wesele przyjechalismy. niestety impreza nieudana....mlodszy syn zagoraczkowal wczoraj 40-41 st. i zbic tej temp nie moglismy, wiec wrocilismy do domu. szkoda mi go bylo bardzo, ai starszaka bo nastawil sie na tance. dzis juz duzo lepiej. starszy pojachal z moimi rodzicami na poprawiny, wtedy i mlodszy rozplakal sie, ze chce jechac. tempki nie mial, wiec podjechalismy chociaz troszke sie pobawc.....

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ