starania o 3 dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja też mam dwójkę syn ma 14 a córcia 12. Byłam też w ciąży ale poroniłam,teraz mam stracha że może nie powinniśmy już mieć dzieci? Mam 37 lat... tak bardzo tęsknię za moim aniołkiem. Mam taką cichą nadzieję że może jednak się uda...
Gosiacu, nika78 lubią tę wiadomość
-
peppapig uda sie kochana uda trzeba wierzyc
beszka szkoda ze wam sie wesele rozsypalo... ale moze reszta urlopu bedzie lepsza
powiedzialam mezowi i mamie chociaz z malzem nie gadam od wczoraj i w sumie nie zamierzam, za bardzo mnie wkurzył... kurde moj to jakis inny niz wszyscy jest... mamy dwie corki wiec mowie ze jest blogoslowiony miedzy niewiastami... teraz mam nadzieje na synka ale nawet jak bedzie synek to mu powiem ze kolejna babe bedzie mial bo pewnie na zadne usg ze mna nie pojdzie... a jak bedzie dziewczynka to dopiero bede miec pomoc w domkuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 12:53
-
hejka
ja nie czuje sie zle ani ciazowo ani nic tylko juz przytyłam chyba ;( ech...
juz czasem mysle ze chciałabym mdłosci przynajmniej nie przytylabym a tak...
ale mi chyba tylko w ciazy byc... zero mdłosci zero jakichkolwiek boli... tylko wygladam jak wieloryb na koniec jak 26kg wiecej waze ;( a przeciez nie pije juz coli... tylko 1-2 butelki wody dziennie... duzo nie jem a juz przytyłam;( -