X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o ciążę
Odpowiedz

Starania o ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominikasz1 Nowa

Wysłany: 11 listopada 2024, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. W tym miesiącu zaczęliśmy z partnerem starania o dziecko. Jeśli dobrze wyliczyłam to dzień po owulacji miałam plamienie ok 3 dni. Miałam też ciągnięcie jajników i kłucie w podbrzuszu. Jutro powinnam mieć okres. Nie mam typowych objawów okresowych. Dziś rano zrobiłam test ciążowy który wyszedł negatywny. Wieczorem znowu miałam lekkie plamienie. (Nigdy wcześniej nie plamiłam) miałyście podobne objawy po których okazało się że jesteście w ciąży?

• aszin Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2024, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominikasz1 wrote:
    Cześć dziewczyny. W tym miesiącu zaczęliśmy z partnerem starania o dziecko. Jeśli dobrze wyliczyłam to dzień po owulacji miałam plamienie ok 3 dni. Miałam też ciągnięcie jajników i kłucie w podbrzuszu. Jutro powinnam mieć okres. Nie mam typowych objawów okresowych. Dziś rano zrobiłam test ciążowy który wyszedł negatywny. Wieczorem znowu miałam lekkie plamienie. (Nigdy wcześniej nie plamiłam) miałyście podobne objawy po których okazało się że jesteście w ciąży?
    Nie.

Starania od 08.2023
    Trombofilia, Hashimoto, OAT
    03.2024 💔💔 8tc

2026:
    ICSI: 3🍀 5AA, 4AA, 3BB
    1) 24.01.26 ET➝ 💔 12tc (8+4) T21
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ