X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o ciążę
Odpowiedz

Starania o ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominikasz1 Nowa

Wysłany: 11 listopada 2024, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. W tym miesiącu zaczęliśmy z partnerem starania o dziecko. Jeśli dobrze wyliczyłam to dzień po owulacji miałam plamienie ok 3 dni. Miałam też ciągnięcie jajników i kłucie w podbrzuszu. Jutro powinnam mieć okres. Nie mam typowych objawów okresowych. Dziś rano zrobiłam test ciążowy który wyszedł negatywny. Wieczorem znowu miałam lekkie plamienie. (Nigdy wcześniej nie plamiłam) miałyście podobne objawy po których okazało się że jesteście w ciąży?

• aszin Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2024, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominikasz1 wrote:
    Cześć dziewczyny. W tym miesiącu zaczęliśmy z partnerem starania o dziecko. Jeśli dobrze wyliczyłam to dzień po owulacji miałam plamienie ok 3 dni. Miałam też ciągnięcie jajników i kłucie w podbrzuszu. Jutro powinnam mieć okres. Nie mam typowych objawów okresowych. Dziś rano zrobiłam test ciążowy który wyszedł negatywny. Wieczorem znowu miałam lekkie plamienie. (Nigdy wcześniej nie plamiłam) miałyście podobne objawy po których okazało się że jesteście w ciąży?
    Nie.

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

🚩Hashimoto
    🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
    🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️
    19.03.2024 💔💔 8tc
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Stymulacja owulacji:
    1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
    2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
    3) Clo+Luteina❌
    🔜 HSG

Przerwa w staraniach ⛔️

💉Neoparin+💊 Acard150

✨ 2025 ✨🙏
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ