X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o ciążę
Odpowiedz

Starania o ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominikasz1 Nowa

Wysłany: 11 listopada 2024, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. W tym miesiącu zaczęliśmy z partnerem starania o dziecko. Jeśli dobrze wyliczyłam to dzień po owulacji miałam plamienie ok 3 dni. Miałam też ciągnięcie jajników i kłucie w podbrzuszu. Jutro powinnam mieć okres. Nie mam typowych objawów okresowych. Dziś rano zrobiłam test ciążowy który wyszedł negatywny. Wieczorem znowu miałam lekkie plamienie. (Nigdy wcześniej nie plamiłam) miałyście podobne objawy po których okazało się że jesteście w ciąży?

• aszin Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2024, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominikasz1 wrote:
    Cześć dziewczyny. W tym miesiącu zaczęliśmy z partnerem starania o dziecko. Jeśli dobrze wyliczyłam to dzień po owulacji miałam plamienie ok 3 dni. Miałam też ciągnięcie jajników i kłucie w podbrzuszu. Jutro powinnam mieć okres. Nie mam typowych objawów okresowych. Dziś rano zrobiłam test ciążowy który wyszedł negatywny. Wieczorem znowu miałam lekkie plamienie. (Nigdy wcześniej nie plamiłam) miałyście podobne objawy po których okazało się że jesteście w ciąży?
    Nie.

Starania od 2023r.
    03.24 💔💔

♀ Hashimoto, trombofilia wrodzona
    ♂ Oligoteratozoospermia

🔜 IVF?
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ