X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o ciążę
Odpowiedz

Starania o ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominikasz1 Nowa

Wysłany: 11 listopada, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. W tym miesiącu zaczęliśmy z partnerem starania o dziecko. Jeśli dobrze wyliczyłam to dzień po owulacji miałam plamienie ok 3 dni. Miałam też ciągnięcie jajników i kłucie w podbrzuszu. Jutro powinnam mieć okres. Nie mam typowych objawów okresowych. Dziś rano zrobiłam test ciążowy który wyszedł negatywny. Wieczorem znowu miałam lekkie plamienie. (Nigdy wcześniej nie plamiłam) miałyście podobne objawy po których okazało się że jesteście w ciąży?

• aszin Autorytet

Wysłany: 11 listopada, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominikasz1 wrote:
    Cześć dziewczyny. W tym miesiącu zaczęliśmy z partnerem starania o dziecko. Jeśli dobrze wyliczyłam to dzień po owulacji miałam plamienie ok 3 dni. Miałam też ciągnięcie jajników i kłucie w podbrzuszu. Jutro powinnam mieć okres. Nie mam typowych objawów okresowych. Dziś rano zrobiłam test ciążowy który wyszedł negatywny. Wieczorem znowu miałam lekkie plamienie. (Nigdy wcześniej nie plamiłam) miałyście podobne objawy po których okazało się że jesteście w ciąży?
    Nie.

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

🚩Hashimoto
    🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
    🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️
    19.03.2024 💔💔
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Stymulacja owulacji:
    1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
    2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
    3) Clo+…?
    🔜 HSG

💉Neoparin+💊 Acard150
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ