Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o ciążę
Odpowiedz

Starania o ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominikasz1 Nowa

Wysłany: 11 listopada 2024, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. W tym miesiącu zaczęliśmy z partnerem starania o dziecko. Jeśli dobrze wyliczyłam to dzień po owulacji miałam plamienie ok 3 dni. Miałam też ciągnięcie jajników i kłucie w podbrzuszu. Jutro powinnam mieć okres. Nie mam typowych objawów okresowych. Dziś rano zrobiłam test ciążowy który wyszedł negatywny. Wieczorem znowu miałam lekkie plamienie. (Nigdy wcześniej nie plamiłam) miałyście podobne objawy po których okazało się że jesteście w ciąży?

• aszin Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2024, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominikasz1 wrote:
    Cześć dziewczyny. W tym miesiącu zaczęliśmy z partnerem starania o dziecko. Jeśli dobrze wyliczyłam to dzień po owulacji miałam plamienie ok 3 dni. Miałam też ciągnięcie jajników i kłucie w podbrzuszu. Jutro powinnam mieć okres. Nie mam typowych objawów okresowych. Dziś rano zrobiłam test ciążowy który wyszedł negatywny. Wieczorem znowu miałam lekkie plamienie. (Nigdy wcześniej nie plamiłam) miałyście podobne objawy po których okazało się że jesteście w ciąży?
    Nie.

Starania od 08.2023r.
    03.24 💔💔

♀ Hashimoto, trombofilia wrodzona (AMH 5,1ng/ml)
    ♂ Oligoteratozoospermia

01.26 ICSI: 14🥚 ➝
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ