Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o drugie z high needem na pokładzie
Odpowiedz

Starania o drugie z high needem na pokładzie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marian Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2020, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, planowaliśmy z mężem 3 dzieci. Po 4 latach udało się zmajstrować śliczną córkę, ma teraz roczek. Czuję, że chyba mam owulację po raz pierwszy po porodzie, ale coś się cykam starać. Córka jest wymagająca i dała nam trochę w kość. Ktoś ma doświadczenia? Jest powód do wahań? Iść na całość? Pozdrawiam😘

preg.png

age.png
  • Sylwia C. Znajoma

Wysłany: 15 lutego 2021, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mój synek też jest baaaardzo wymagający. W domu nic nie mogę ogarnąć, a większość czasu jestem z nim sama. Właściwie to zamiast zmierzać ku lepszemu to jest ciężej, ale ja już się przyzwyczaiłam. Niedawno skończył roczek i od jakiegoś czasu zaczęliśmy się starać o drugie. Nararazie cisza, bo chyba kp bardzo hamuję mi owulację :(

Czy jest powód do wahań? To tylko zależy od was i waszej sytuacji. Z mojej strony mogę powiedzieć, że my zawsze chcieliśmy mieć wiecej niż jedno dziecko i to się nam nie zmieniło.

Dzieci dorastają. Wszytko mija. Wiem, że przy takich trudnych dzieciach, to ciężko sobie wyobrazić, ale ja myślę że przyjdzie czas, że się zatęskni do tych chwil z małym dzieckiem, mimo wszystko. Nawet teraz jak sobie myślę jak tragicznie było z niemowlakiem, to już bym chciała mieć takie drugie małżeństwo na rękach ☺️ mam już inne doświadczenia, żałobę po swoim wyobrażeniu na temat macierzyństwa przeszłam.
    Przetrwałam już rok i zdaję sobie sprawę, że będzie z dwójką cholernie ciężko. Właściwie to taki hardkor jaki przeżywam z moim dzieckiem, trochę hartuje 🤣

Zdarza się też tak, że wymagające dziwci są takie przy rodzicach, a wśród innych ludzi łagodnieją.

Powodzenia!

atdc3e5ehpi6kwpi.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ