Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o drugiego maluszka
Odpowiedz

Starania o drugiego maluszka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny zapraszam wszystkie, które maja ochotę pogawędzić na temat starań o drugie dziecko :)
    Mój będzie teraz 7 cykl starań.. Nie jest łatwo ale kolejny miesiąc przed nami:)

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • LouLou Znajoma

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja się staram o 2 maluszka drugi cykl obecnie :) cześć :)
    MOj synek ma 2 latka a twoje dziecko?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 14:52

• mycha89 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, to nasz pierwszy cykl strarań i mam wrażenie,że się udało. Mam już synka 2 latka będzie miał 3.09;) A jak u Was z aktualnym cyklem?

Marcel <3
    relg2n0asfzml2iz.png>

03.08.2017 <3
    w57vyx8d6u4jt6s0.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moze dolaczycie do nas?
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/starania-o-drugiego-maluszka,10919,7.html
    Nawet tytul wątku ten sam... :)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nitta32 Ekspertka

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej! Mój syneczek ma 2 lata i 2 miesiace. Kocham Go nad życie i jest On moim najwiekszym szczesciem. Marze teraz o corce. Stramy sie z mezem no juz...ponad rok. Jestem juz coraz bardziej niecierliwa, rozzalona ale kazdym cyklu elna nadziei no i niestety jak do tej pory za kazdym razem rozczarowana. Mam nadzije ze w koncu sie uda.

zem3x1hpkw9psn8g.png
    18cs
    r904m5w.png
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszamy do nas :) https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/starania-o-drugiego-maluszka,10919,9.html

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ