Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne starania o dzidzie
Odpowiedz

starania o dzidzie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kita123 Znajoma

Wysłany: 2 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mam pytanie do was

Witam mam do was wielką proźbę mam nadzieje że mi pomożecie
  • kita123 Znajoma

Wysłany: 2 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mam pytanie do was, dzisiaj rano dostałam owulacji, ja i mój narzyczony jesteśmy w pracy, niestety będzie dopiero wieczorem. I moje pytanie jest takie ... Czy jak wieczorem będziemy się starać to Coś wyjdzie z tego, pytam ponieważ słyszałam że lepiej starać się odrazu. A staramy się już dość długo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwolniona komórka jajowa żyje średnio od 12 do 24 godzin więc myślę, że może coś z tego być :)

• kita123 Znajoma

Wysłany: 2 października 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje :)

• Sana Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kita powodzenia ;)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ