X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne starania o dzidzie
Odpowiedz

starania o dzidzie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kita123 Znajoma

Wysłany: 2 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mam pytanie do was

Witam mam do was wielką proźbę mam nadzieje że mi pomożecie
  • kita123 Znajoma

Wysłany: 2 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mam pytanie do was, dzisiaj rano dostałam owulacji, ja i mój narzyczony jesteśmy w pracy, niestety będzie dopiero wieczorem. I moje pytanie jest takie ... Czy jak wieczorem będziemy się starać to Coś wyjdzie z tego, pytam ponieważ słyszałam że lepiej starać się odrazu. A staramy się już dość długo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwolniona komórka jajowa żyje średnio od 12 do 24 godzin więc myślę, że może coś z tego być :)

• kita123 Znajoma

Wysłany: 2 października 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje :)

• Sana Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kita powodzenia ;)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ