Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina2605 wrote:U mnie to tak dzis skonczylam brac clo w piatek monitoring i zobaczymy jak cos bedzie to w przyszlym tyg zobaczymy. A Ty jak sie czujesz spisz w nocy
?
Czekam na dobre wieści
A ogólnie to sie czuje okStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyWłaśnie sąsiadka na kawę przyszła zapłakana.
Piszę to na szybko, bo wyobraźcie sobie, że jej córka w ciąży.
Ma 14 lat!
Uciekam ją jakoś pocieszyć choć nie mam pojęcia czy mi to wyjdzie.
Oj masakra. Jak to jest, że młoda to w ciąże zajdzie od zdjęcia stanika a później to się możesz bzykać jak prostytutka w burdelu i dupa blada.
Wojcinka, Effy, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
Myszeczka. Gratuluje
Mye. Ja piaty cykl robie juz testy z allegro i wszystko pieknie wychodzi takze polecamUwazam, ze to jest to samo co w aptece tylko cena nizsza, bo bez plastiku, opakowania i marki. Zreszta czytalam jakas wypowiedz gina, ktory wlasnie mowil, ze to to samo.
myszeczka89 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyMyE wrote:Właśnie sąsiadka na kawę przyszła zapłakana.
Piszę to na szybko, bo wyobraźcie sobie, że jej córka w ciąży.
Ma 14 lat!
Uciekam ją jakoś pocieszyć choć nie mam pojęcia czy mi to wyjdzie.
Oj masakra. Jak to jest, że młoda to w ciąże zajdzie od zdjęcia stanika a później to się możesz bzykać jak prostytutka w burdelu i dupa blada.
O matko!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:05
myszeczka89, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
Tasza kochanie podaj przybliżony termin porodu do tabelki bo tylko Ciebie brakuje!
-
nick nieaktualny
-
MyE wrote:Ja jebie
Młoda szkołę rzuca, bo 500+ dostanie -
nick nieaktualny
-
MyE wrote:Bezstresowe wychowanie. Ojciec jeszcze nie wie. Będzie gnój, bo to stary policjant.
Jak mogą jej rodzice pozwolić rzucić szkole, debile. Jak mnie wkurza to ze tacy ludzie maja dzieci -.- -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:01
-
MyE wrote:Sory, pomyliłam. Ma 15 lat już. Dobra idę, bo zaglądam w tel a to tak nie ładnie jak się z kimś rozmawia.
PS. młoda twierdzi, że nie wie jak to możliwe, bo z nikim nie spała.
teoretycznie nie musiała z nimi spać, wystarczyło że koleś jej zrobił palcówkę zaraz po wytrysku i nie zmył spermy, aczkolwiek sama średnio w to wierzę
a ciąża potwierdzona u lekarza?