Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
KateA92 wrote:hej !
Violu moja Ty :* Nana Natka byłam dziś tu ! meldowalam się
Bianka Kochana mam nadzieję, że uda Ci się szybko wrócić do szarej rzeczywistości tak jak to planujesz. Przykro mi bardzo, że to się wszystko tak potoczyło... na pewne rzeczy nie mamy wpływu. Trzymaj się Skarbie :*
Co do psiakow to z tych dwóch fotek to ja bym tego pierwszego wybrała- ta biała lata na pysku mnie urzeka
Ink (dobrze pamiętam? nie pomyliłam osób?) cieszę się, że zdobylas receptę i nowe tabsybiedna nalatalas się, ale przynajmniej masz je
szygas weź coś opowiedz o swojej pracy ? co Ty na tym dworze robisz ? nie zazdroszczę warunków... o Afganistan to aż boję się pytać
co do obiadku to ja dziś miałam grochowkea na taką obiado-kolacje ryż brązowy z rybką i warzywa z patelni
Melduje, że skończyłam prasowac !jutro spakuje torbę
pakuje ja już tydzień prawie i coś wziąć się za nią nie mogę hehe. dobrze, że mieszkam rzut beretem od szpitala
-
stella_88 wrote:Kurczę to nie wiem...może to mój groszek mi tak dokucza a nie tabletki...
-
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:A co tam robiłeś. Bo mojej koleżanki maz był w Awganistanie... I ja tak jej opowiadałam, ze ja bym męża nie puściła, bo bym sie bała...ze to takie strasznie niebezpieczne i w ogóle...ogadalam sie, a potem sie okazało, ze on informatyk i nawet poza koszary ( czy jak to sie zwie) nie wyszedł. To juz mi go żal nie było
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:38
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
szygas wrote:dla zony chszesniaka
http://allegro.pl/show_item.php?item=6281626791&snapshot=MjAxNi0xMi0wNlQyMTozNDoxM1o7YnV5ZXI7NWU5MGMzZTAwZjg3ZGVmMDA3ZjA0YzFlNWY0MjRkODc2NDcyNmU5YzM5MDNlMGJmZDI5YzdmZDAyMTgyYWQxMg==
Nie wiem ile chrzestniak ma kat ale moj 5latek dostal podobny na urodziny i to był szaaał. Wariowali razem z tatusiemDaniel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszygas wrote:wybaczcie dziewczyny ale na ogólnym forum nie mogę wypowiadać sie o pracy. jesli ktos chce poznać jakieś tam szczegóły zapraszam na priv albo na fb
Wojsko znam tylko z opowieści znajomego kory pracowal w siedzibie nato w Brukseli.
Mam też znajomego, w czasie pobytu na misji pokojowej w tydzien osiwialWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 19:23