Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:20
MyE, Ink@ lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam, dość dawno mnie nie było, wpadłam tutaj dosłownie na momencik. @ przyszła, trochę wcześniej więc z testowania nici. Szczerze, to już straciliśmy z mężem nadzieję, że będziemy mieli 2 dziecko, widocznie tak ma być. Dobrze, że mamy chociaż jedno i jemu musimy poświęcić maximum czasu. Nie możemy go zaniedbać. Nie wiem dokładnie co się tutaj dzieje, nie jestem na bieżąco i nadrabiać też nie będę, za dużo stron, a nie mam ostatnio czasu nawet dla siebie. Rzadko będę tutaj zaglądać, a może nawet wcale. Forum pochłaniało strasznie dużo czasu, który chcę spędzać z synkiem Trzymam za Was kciuki. Tym którym się udało serdecznie gratuluję, tym którym jeszcze nie życzę, aby szybko zobaczyły swoje upragnione kreseczki, plusiki na teście. Jeśli ktoś chce utrzymywać ze mną kontakt i dowiedzieć się co u mnie, wiecie jak mnie złapać :)na nikogo się nie obrażam bo to nie leży w mojej naturze Miłego dnia dla wszystkich.
MyE, anq05, Ink@, stella_88, Zuza33, kania901, Wojcinka, Mila123, Bluebell1984, onaa123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKolejna która @ nie miło przywitala.....ja nadal czekam napewno nie ma ciąży bo po prostu to wiem że to nie ten czas nie ta chwila....no nic ja też uciekam do pracy nadrobię was pewnie dopiero w nocy jak wrócę czyli koło 23.30 a nie chce w pracy otwierać forum bo dużo osób mi kuka w telefon i pyta co tam mam a nie chce się obnosic wszech i wobec że piszę na forum o staraniach...różnie to różni ludzie mogą odebrać. Więc do zobaczenia później buziole kochane :-*
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny - u nas nie ma netu albo jest i ścina się wysyłając mi po 10 min odpowiedź. Chciałam napisać, ze w ferie wyjeżdżamy ale zapomniałam a potem nie przewidziałam ze będzie taki super zasięg. Do końca tyg jeszcze więc będę pisać tyle co "od zasięgu do zasięgu". Na wyjeździe ciężko się nadrabia.
Wojcinka lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Tasza wrote:Hej dziewczyny - u nas nie ma netu albo jest i ścina się wysyłając mi po 10 min odpowiedź. Chciałam napisać, ze w ferie wyjeżdżamy ale zapomniałam a potem nie przewidziałam ze będzie taki super zasięg. Do końca tyg jeszcze więc będę pisać tyle co "od zasięgu do zasięgu". Na wyjeździe ciężko się nadrabia.
Odpoczywaj Kochana....
Tylko na nartach nie jeździj za dużoTasza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MyE wrote:Zuza jaka stopka
Jesteś pewna, że mąż tylko jeden ?
Zawsze ktoś o coś pyta nawet jak już wcześniej pisałam to dla jasności wszystko widoczne
A tak na poważnie to już dwa razy się spotkałam, że poszłam do lekarza a ten robiąc wywiad pyta czy dziecko chce z tym samym mężem co pozostałe dzieci haha:)Tasza, MyE, stella_88, Marlena24 lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Odpoczywaj Kochana....
Tylko na nartach nie jeździj za dużowedług OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualnyMyE wrote:Martka nie traćcie nadziei :* Może to trochę potrwać, ale jeśli stracisz nadzieje i sobie odpuścicie to za parę lat będziecie tej decyzji bardzo żałować.
Ja za was bardzo mocno trzymam kciuki słońce. Nie poddawajcie się. :*
Teraz muszę się skupic na innych bardziej przyziemnych sprawach. Jeśli będę kiedys w ciaży to ok, jeśli nie to trudno. Muszę poświęcic czas temu to już mam Przez te ostatnie tygodnie znowu mnóstwo czasu spędzałam z synkiem. Duzo rozmawiamy, bawimy się. W piatek w drodze do domu uslyszalam od mojego 6 latka "mamo jestes najcudowniejsza na świecie" warto żyć dla takich chwil. Wolę skupić się na tych chwilach, pielegnowac więź ktora mamy, bo dziecko wyrasta, nie chce kiedys uslyszec, ze nie mialam dla niego czasu bo myslalam o drugim dziecku. Nie darowalabym sobie tego.MyE, stella_88, Zuza33, Annie1981, Marlena24, Wojcinka, Mila123, olciaa, Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stella_88 wrote:Zuza- moze Ty na taka rozwiazla wygladasz?! Haha pamietaj ze na samolot nie wchodzi sie w ponczochach i podwiazce
Nie wiem co znaczy rozwiazła.... Ale chyba nie wyglądam haha
Czemu nie? Ja właśnie taki strój na samolot przygotowałamstella_88 lubi tę wiadomość