Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:03
-
Natka2 wrote:A prywatne USG 99 funtow. Boze... Gdzie ja zyje....
-
Natka właśnie mialam pytac ile usg u polskiego lekarza...
Alescie naskrobaly:)
Anq05 witaj na forum:)
Co do przytulania w nocy to my z mezem spimy albo dupami do siebie, a teraz jak spimy z dzieciem to my na dwoch brzegach łóżka a mlody w poprzek hehe. Chyba pozostalo nam kupic wieksze lozko...
Mielismy dwa koty i nasza Zuzia spala pomiedzy zazwyczaj ale juz jej nie ma z nami:( a Guśka to jest troche taki oszolom, ona buszuje pol nocy, spi zazwyczaj z mlodym w lozeczku albo w wozku. W ogole skaranie z tym kotem, wzieta ze smietnika, myślałam że za dobry uczynek dostane grzecznego kotka a mam takiego rozdarciucha niszczyciela, ze glowa mala...Wojcinka lubi tę wiadomość
2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
kaśka2608 wrote:Natka właśnie mialam pytac ile usg u polskiego lekarza...
Co do przytulania w nocy to my z mezem spimy albo dupami do siebie, a teraz jak spimy z dzieciem to my na dwoch brzegach łóżka a mlody w poprzek hehe. Chyba pozostalo nam kupic wieksze lozko...
Mielismy dwa koty i nasza Zuzia spala pomiedzy zazwyczaj ale juz jej nie ma z nami:( a Guśka to jest troche taki oszolom, ona buszuje pol nocy, spi zazwyczaj z mlodym w lozeczku albo w wozku. W ogole skaranie z tym kotem, wzieta ze smietnika, myślałam że za dobry uczynek dostane grzecznego kotka a mam takiego rozdarciucha niszczyciela, ze glowa mala... -
Natka moze Cie pocieszy ze tutaj w Norwegii jest tylko jedno usg w 20 (!) tygodniu. Wiec ja na pewno bede lecieć do Polski jak sie uda bo nie wytrzymam tak długo a te testy co pokazują tydz ciąży tutaj wychodzą ponad koło 120 zł. Za sztukę. Wiec tez sie nieraz zastanawiam gdzie ja zyje
Kuchcinka to nie głupie gadanie tylko sama prawda, ja juz w myślach nas obie zapisałam na przyszły miesiąc!Viola999, Wojcinka lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
Dziewczyny właśnie przeglądając fb trafiłam na to..
ja juz przelew zrobiłam, jak możecie to odrzucacie cegiełkę od siebie, choćby 5zl!
https://www.siepomaga.pl/serduszkoweroniki
Serce sie kraja... Ci wszyscy obrońcy życia krzyczą przeciwko aborcji, a tu nienarodzonemu dziecku jakoś nikt nie rzuca sie na pomoc... -
Kuchcinka ona zla nie jest, bo bywa kochana, przychodzi sie kiziac i w ogole, ale z nia jest coś nie tak ogolnie, ma straszna tendencje do tycia wiec jest na wiecznej diecie, nic instynktownie nie umiala czyli wskakiwac na meble itd, wszystkiego uczyla sie od starszej kotki. No to nie jest chyba zdrowy kot, ale wiadomo ze sie kocha. Chociaz jak mnie budzi darciem o 4 rano to mam ochote ja wyslac na ksiezyc...
Moje dziewczynki dobrze przejely dziecko, na poczatku uciekaly ale teraz Gusia idzie sie kiziac do malego i on z nia moze w sumie wszystko zrobic. Musze ich pilnowac, ale to dla dobra kota. No ostatnio ugryzla go w palca u nogi, ale sie ciesze ze go sama sprowadzila do pionu, bo chyba sobie chcial ta nozke potrzymac na niej, co by sie skonczylo skopanymi zebrami, bo dziecko kompletnie nie ma wyczucia. Ale daje sobie zrobic 'moj moj'itp a dziecko tez ja uwielbia:)Wojcinka, Natka2, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wrzuce Wam zdjęcie kota, ten wyraz twarzy mowi sam za siebie:)
https://zapodaj.net/32e0da4a8ac8d.png.html
Probowalam przez tinypic ale cos nie chce sie przeslac.Wojcinka, kania901 lubią tę wiadomość
-
kaśka2608 wrote:Wrzuce Wam zdjęcie kota, ten wyraz twarzy mowi sam za siebie:)
https://zapodaj.net/32e0da4a8ac8d.png.html
Probowalam przez tinypic ale cos nie chce sie przeslac.
Kurde, chcialam edytowac a zrobilam cytat, sorki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 16:09
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:36
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:36
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Hehe super mina i poza kocia
-
Ciekawa sprawa, jestem jeden dzien po końcu @, detektor pokazywał logicznie dzien niepłodny, a jak zaznaczyłam ze mam szyjkę wysoko i twarda to wskoczyło na dzien przypuszczalnie płodny owu dopiero za tydzień, ale fascynuje mnie jak fajnie reaguje ten detektor na nawet najmniejsza zmianę
-
Dziewczynki drugie takie małe pytanie trochę krępujace otóż chcę sobie zbadac szyjke macicy i śluz i tak ja badam od ponad dwóch tygodni odkąd skończyl mi sie @ i cały czas jestem ciasno. Wydaje sie ze nic tam sie nie zmienia. Słuz byl jakiś tydzień temu biały a teraz to prawie w ogóle. Wedlug wyliczeń kalendarzyka powinnam miec owulacje. Jest sie czym martwić...?ostatnia @ 05.11
6 cs. O pierwsza fasolkę
27 lat.