Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Mila ja Ciebie rowniez kojarze )
Jak tak gadamy o tych mezach to czekam az moj wroci z pracy i chyba go zaciagne do lozka haha
Pani Kuchto, a pani to juz za 12 dni dolaczy do ciezarowek! A Tusia to juz pewnie jest, tylko cos testu uparciuch zrobic nie chce
-
Kuchcinka wrote:Natka nawet nie strasz! Ja mam ogromne problemy z cera od kilku lat, zmienia mi sie w czasie cyklu kilka dni jest dobrze a potem dramat. Liczę na to ze w ciazy będę miała to z głowy nie moze byc gorzej niż jest teraz!
Co do mężów i forum to mój na początku sie nie interesował, ostatnio kilka razy pytał z kim tu pisze, co i jak, pokazałam mu wykres wytłumaczyłam ze tu moge z Wami o wszystkim pisać itd Usłyszałam raz pretensje ze moge przecież z nim rozmawiać, to go szybko wyśmiałam i sprowadziłam na ziemie wytłumaczyłam mu ze powinno mu być na rękę ze rozmawiam z Wami a nie jego obarczam milionami myśli na sekundę i przyznał mi racje
Wczoraj sie zorientował jaki mam nick tu na forum to sie strasznie ucieszył bo to od JEGO nazwiska (Kuchta) a nie mojego (ja po ślubie mam podwójne) wiec mu sie miło zrobiło
A co do zdj to nie pytam go o zdanie i nic mu nie mowię nie wrzucam tu niczego niestosownego ani nie pisze nic złego wiec nie mam sie czego obawiać
Kuchcinka Tobie brzydka cera nie grozi. Stawiam u Ciebie na chłopca więc z cerą będzie tylko lepiej
Mój mąż nie ogarnia owulacji, temperatur, faz, wykresów..
Dwoje dzieci zrobił nie wiadomo kiedy, więc teraz ciągle gada, że nigdy by się nie spodziewał że tak ciężko dziecko zrobić.
Raz tylko zapytał co tak piszę i piszę, odpowiedziałam że nic takiego i na tym się skończyło
Ale jest przeciwnikiem wstawiania zdjęć gdziekolwiek publicznie. Krzyczy na mnie i na syna jak coś wstawimyNatka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:34
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe
czekamy na wyniki PAPP-A i NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stella_88 wrote:Postanowilam isc do lekarza...cykle dziwne.., na gebie sajgon- "syf na Syfie", nerwowa jestem taka ze szok i placzliwa do tego...zero ochoty na sex...i jak tu dziecko robic? Dziwie sie ze moi faceci jeszcze ze mna wytrzymuja...Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe
czekamy na wyniki PAPP-A i NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
nick nieaktualny