Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ania122 wrote:Dziewczyny! Sikałam na owulacyjny iii... jest druga jasna kreska
-
Kuchcinka wrote:Do roboty zatem! pamiętaj tylko ze testu owu oznaczają tylko ze organizm szykuje sie do owulacji, nie wyznaczają konkretnego dnia owu wiec polecam rozszerzyć starania na kilka najbliższych dni
Wiem, dlatego już jutro się zabieramy do roboty Mam nadzieję że zafasolkujemy w tym cyklu :*nana266, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
InBlue wrote:mój mąż przyjeżdża dziś w nocy po 3 tyg jego nieobecności akurat na moje dni płodne. Także jutro też będziemy nadrabiać zaległości haha. A jak będę testować to na teście pojawią się nie 2 a 4 kreski chyba haha.
Hihi mam nadzieję że obu Nam się uda w tym cyklu i obie będziemy miały czerwcowe maluchy :* I życzę tego każdej z Ws która jeszcze nie zafasolkowała :* -
ania122 wrote:Dziewczyny! Sikałam na owulacyjny iii... jest druga jasna kreska
-
ania122 wrote:https://zapodaj.net/9fb35c3795d1e.jpg.html
https://zapodaj.net/2be7d5699d1c4.jpg.html
I co o tym sądzicie? Pierwsze zdjęcie po ok. 5 min, drugie zdjęcie po dłuższym czasie I mam pytanie, jak zaznaczyć to na wykresie? Negatywny czy pozytywny?
Moim zdaniem jeszcze nie wykrywa owulacji
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Kuchcinka, to dobrze, ze tak do tego podchodzicie, mam nadzieje, ze za 8 dni bedziecie oboje szczesliwi wiadomo, ze po ktoryms cyklu czlowiek juz chce te objawy widziec, mimo ze staralam sie krotko to rowniez mialam cykl, w ktorym widzialam wszystko, ba mozecie sie smiac, ale czulam takie bulgotanie w brzuchu po prawej stronie i myslalam, ze to ruchy mojego zarodka, haha wiem, chore!
Ania, czuje sie dobrze, mam nadzieje, ze dzidzia tez, robilam podstawowe badania w ciazy, jedynie martwi mnie glukoza na czczo, bo wynik mam 90 , norma jest do 99 ale i tak przy gornej granicy, no coz zobaczymy.
Cieszę się że wszystko ok, a glukozą się nie martw :* A gin coś powiedział? -
Ewelina2605 wrote:Dziewczyny dzialajcie dzialajcie nie zalujcie sobie trzymam kciuki oby Wam się udało naprawde chciałam bym zobaczyć ze piszecie że macie II kreseczki. Ja jutro z mezem na badania z rana uuuuu
Ja również 3mam kciuki :* Koniecznie napisz jak badania