Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula24 wrote:Pomagało mi nieraz, ale teraz Patrzę do Szafeczki i nie ma.... Nie dobrze, nie Dobrze, mam panadol ale tego to muszę wsunac cały blister.... Dzwoniłam do mojego mówię że dziś już dołączam do niego z piciem ziolek i mówię że zaczynamy od nowa ten zaczął się śmiać pewnie przez myśl mu przeszło że znów będę go molestowac... Biedny jego los...
Paula paracetamol możesz brać spokojnie, nosa tylko forte na mnie działa wczoraj brałam dwie naraz -
Paula24 wrote:Kuchcinka a ja mam pytanie do Ciebie... A mianowicie...
Czy mój powinien powtórzyć seminogram? Jak tak to kiedy?
A ja Tobie odpowiem ze po 70 dniach powinno się powtórzyć bo ok 74 śni trwa regeneracja i produkcja plemnikówWojcinka lubi tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Jej gadam sama ze sobą tu na forum haha
Cycki mi zaraz wybuchnąl! !!okropnie nie lubie swoich piersi, wiekszy biust to katorga. A jak wieczorem zdejmuje stanik to az mnie w kregoslupie strzela
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Paula24 wrote:Kuchcinka a ja mam pytanie do Ciebie... A mianowicie...
Czy mój powinien powtórzyć seminogram? Jak tak to kiedy? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:29
Zuza33, Viola999, InBlue, anq05, Effy lubią tę wiadomość
-
Viola999 wrote:A ja czuję się wręcz obrażana..
Normalnie jak kozioł ofiarny ( choć nie pytajcie mnie o moje nazwisko rodowe)
A to słowa przekręcam, a to zbereźnicy.. normalnie atak terrorystyczny na mnie przeprowadzacie..
Czarna łowca
Violetto toć ty dla nas jak KrólowaViola999 lubi tę wiadomość
-
Viola999 wrote:A ja czuję się wręcz obrażana..
Normalnie jak kozioł ofiarny ( choć nie pytajcie mnie o moje nazwisko rodowe)
A to słowa przekręcam, a to zbereźnicy.. normalnie atak terrorystyczny na mnie przeprowadzacie..
Czarna łowca
Hahhaa oj tam odrazu atak -
Kuchcinka wrote:A ja sie odjebalam jak szczur na otwarcie kanału i mąż mnie zaraz na imieninowy obiad zabiera zanim znowu zniknie na nockę do pracy chlip chlip
A później na czarny piątek skoczysz i sobie tym zrefundujesz brak mężaWojcinka lubi tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:A później na czarny piątek skoczysz i sobie tym zrefundujesz brak męża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Kuchcinka, dawaj zdjecie, bo ja jutro mam otwarcie kanalu i nie wiem jak sie ubrac haha
Kate, naprawde Ci chyba hormony buzuja tak jak mi :-* kochana, przeciez dokupienie kilku rzeczy to kwestia dwoch godzin, juz nie wspominajac, ze jak dzidzia sie urodzi to nie bedzie potrzebowala od razu 10 par bodywbrew pozorom masz jeszcze bardzo duzo czasu na skompletowanie wyprawki wiec uszki do gory :-* i nie placz wiecej bo Fabianek tez bedzie plakal
zobaczysz, ze jeszcze bedziezz miala tego za duzo , a i jeszcze miesiac w szafie bedzie lezalo, teraz takie czasy, ze raz dwa do Kika podleciec i cos kupic takze glowa do gory i usmiech na twarz
a z mebelkami wywalcz rabat!
Kasiom, ktore obchodza dzis imieniny zycze spelnienia marzen
Mila sliczny brzusio, az tez sie pochwale swoim mizernym
U mnie zaczyna sie dzis oficjalnie 20 tydzien
Nie no błagam Cię.. to ja mam większy.. może ja w tej ciąży urojonej faktycznie jestem:?