Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:Nie grypa inaczej mnie atakuje
Prędzej jakieś osłabienie bo jestem taka jakaś dziwna no jak nic ciaza bo cycki jak balony haha albo progesteron od niego chyba tez moze tak być coś kiedyś czytałam
Jak by to wirus ciąży był to dzwoń, przybęde się zarazić
Chyba będę żyła. Przespałam się dwie godzinki i głowa mniej boli.
Teraz do nocy będę siedzieć bo obiecałam koleżance że tort dla jej męża upiekę.
Chyba zaczynam żałować że się zgodziłam
InBlue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:Jak by to wirus ciąży był to dzwoń, przybęde się zarazić
Chyba będę żyła. Przespałam się dwie godzinki i głowa mniej boli.
Teraz do nocy będę siedzieć bo obiecałam koleżance że tort dla jej męża upiekę.
Chyba zaczynam żałować że się zgodziłam
No jasne Zuza jak będziesz w Międzylesiu to już nie tak daleko do mnie haha -
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:A moze idz od razu na bete? Bo sama pisalas kiedys cos, ze Tobie testy nie wychodza ? Czy mi sie myli?
No wychodzą ale duzo później
Jeżeli będzie mi się miesiaczka spóżnia tydzień i testy nie będą wychodzić to pójdę na betę mam już dość kłucia się -
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:No oby cos tam wyszlo juz wczesniej
)
Kurcze jak ja za mezem tesknie ... Zaciagnelabym go do lozka
To gdzie mąż się wypuścił?
Wyprzytulacie się jak wróci
Ja mam ochotę na seks od kilku dni tzn akurat wczoraj i dziś mniejsza ale ostatnio bardzo mi się chciało a kręgosłup nie pozwala -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:To gdzie mąż się wypuścił?
Wyprzytulacie się jak wróci
Ja mam ochotę na seks od kilku dni tzn akurat wczoraj i dziś mniejsza ale ostatnio bardzo mi się chciało a kręgosłup nie pozwala -
Martynka1234 wrote:Ja jestem w Niemczech u rodzinki, a maz zostal biedny tam sam
Sluchajcie, taki jest biedny i tak za mna teskni ze az mnie wkurzyl.
Wzial sobie 3 dni wolnego w pracy! No kurcze, ja rozumiem jeden dzien wolny czy cos, ale nie dosc, ze weekendy juz mogl spedzic sam to jeszcze w tygodniu potrzebowal? Czuje sie troche zawiedziona, bo kurcze, fajnie by bylo razem spedzic te dni, wykorzyatac na jakis wyjazd a nie na granie na komputerze czy wyjscia z kumplami. On ma taka prace, ze moze czasami wziac wolne, ale tez wiadomo, ze nie co tydzien i ciagle. I jestem troche zla, bo cholera, mogl wziac tez jakies 2 dni jak ja wroce i ze mna je spedzic.
Czy ogolnie przesadzam i tez ma prawo do odplczynku ode mnie? Walcie smialo, jak uwazacie, ze nie mam o co sie go czepiac
Ale kurde, prawie dwa weekendy wolne i jeszcze 3 dni w tygodniu? Wrr....
No nie wiem tak szczerze to moim zdaniem trochę po chamsku to robi bo Ciebie nie ma a w tym czasie bierze specjalnie wolne i to pewnie wziął jak juz Ciebie nie było. Mnie by to wkurzył u męża bo urlopy staramy się dobierać w ttm samym czasie żeby razem gdzieś się wybrać we dwójkę albo z dziećmi.
A tu to tak wygląda jakby chciał się wyszaleć no chyba ze wrócisz a w domu będzie jakaś niespodzianka np coś tam odświeża czy cos
Trochę lepiej się już czuję nie muli mnie aż tak -
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:No wlasnie on to potraktowal jako swoj urlop, bo cytuje jego wypowiedz: "jak sie dziecko urodzi to nie predko bede mial taka okazje". Eh sama nie wiem, staram sie nie nakrecac bo jutro wracam wieczorem i chce zeby bylo normalnie, ale cholera, mogl wziac np piatek (dla siebie i kumpli) i np poniedzialek, zeby spedzic go ze mna wspolnie. A tak to ja wracam, a on znow caly tydzien do pracy. Z drugiej strony wiem tez, ze on tam po prostu dlugo spi, potem siada na kompa, wiecorem zaprosi kolegow i pije piwo pewnie a i tez napewno nie codziennie. I juz powiedzial, ze jutro zrobi obiad i ma dla mnie mala niespodzianke. Wiec z jednej strony jestem zla, wsciekla, bo kurde, myslalam, ze bedzie choc troche tesknil a on to potraktowal jak meskie wakacje a z drugiej - czy nie odpuscic? W koncu zawsze spedzamy czas razem, nawet wieczory, to moze juz zapomniec o tym i uprawiac jutro goracy seks? Haha
Odpuść nie przeżywaj niespodzianka czek to będzie usprawidliwiony
Ink@ dzialajcie
Ja jutro nie odpoczne jedziemy do wujka myć okna i sprzątać mu domzarobie parę zeta przyda się na małe conieco hihi.
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:No oby to przynajmniej bylo cos porzadnego, haha bo patrzac na prezenty Kuchcinki od meza to sie moj musi chyba u jej Artura podszkolic haha
No Tusia tylko nie zabardzo z tym sprzataniem chyba ... Zebys sobie nie zaszkodzila
Będę się oszczędzać -
nick nieaktualny