X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne starania o dziecko przy karmieniu piersią
Odpowiedz

starania o dziecko przy karmieniu piersią

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, mam coreczke 13 miesieczna, ktora nadal karmie piersia. Staralismy sie o nią 5 lat. Teraz nie chcemy tracic czasu i od stycznia staramy sie o drugie malenstwo. Karmie piersia na żądanie, w nocy bardzo często. Ciezko corke odstawic. Czy jest szansa na ciaze przy karmieniu? Jest tu mama ktorej sje to udalo? Dodam ze niestety poki co mam cykle nieregularne i bezowulacyjne :(

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • majamia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylo juz kilka tematow na ten temat. Poszukaj nizej.
    Moze sie udac. Ale tez nie ma zaleznosci
    Organizm sam decyduje. Moze dopiero uda sie zajsc, jak dziecko sie odstawi.

syn 03-2014 <3
    syn 03-2016 <3 kp do 13tc
    syn 11-2017 <3 kp do 13tc
    'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ