X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne starania o dziecko przy karmieniu piersią
Odpowiedz

starania o dziecko przy karmieniu piersią

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, mam coreczke 13 miesieczna, ktora nadal karmie piersia. Staralismy sie o nią 5 lat. Teraz nie chcemy tracic czasu i od stycznia staramy sie o drugie malenstwo. Karmie piersia na żądanie, w nocy bardzo często. Ciezko corke odstawic. Czy jest szansa na ciaze przy karmieniu? Jest tu mama ktorej sje to udalo? Dodam ze niestety poki co mam cykle nieregularne i bezowulacyjne :(

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • majamia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylo juz kilka tematow na ten temat. Poszukaj nizej.
    Moze sie udac. Ale tez nie ma zaleznosci
    Organizm sam decyduje. Moze dopiero uda sie zajsc, jak dziecko sie odstawi.

syn 03-2014 <3
    syn 03-2016 <3 kp do 13tc
    syn 11-2017 <3 kp do 13tc
    'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ