Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:Czytam was kochane, siedzę W krzakach I was obserwuje. U nas bez zmian. Cały czas walczymy I liczymy na naturalny cud. Bo wiara podobno czyni cuda. na jednym Z forum dziewczyna ma napisała nam że po 2.5 latach zobaczyła 2 kreski. Więc dala mi nadzieję bo też miała problemy męskie. A co tam U ciebie?
A bo Wieśki to fajne chłopaki i maja fajne córki

U mnie właśnie rozpoczął się nowym cyklu. Małpiszon wygrał. Ogólnie tsh się normuje, cykle chodzą jak w szwajcarskim zegarku, owulka jest, progesteron jak talalala.. Ale Groszka nie ma. Będziemy w tym cyklu badać nasienie dla jasności sytuacji.
Wiara czyni cuda
Czasem z nią ciężko, ale cóż nam pozostaje.. Na każdą z nas przyjdzie czas. Trzymam za to kciuki
Nie siedź w krzakach tylko pisz nam czasem coś!
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Zołza:) wrote:Wy lykacie kapsułki w całości czy "wylewacie" zawartość na łyżeczkę ? :p
Tato Wiesiek, napewno się ucieszy
Ja łykam kapsułke
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
nick nieaktualny
-
U mnie to chyba na odwrót. Tsh było ładne teraz mocno do góry podskoczylo. Prolaktyna to samo Więc dalej trzeba się leczyć I biegać po lekarzach. No cóż trzeba czekać I być cierpliwym.Caro wrote:A bo Wieśki to fajne chłopaki i maja fajne córki

U mnie właśnie rozpoczął się nowym cyklu. Małpiszon wygrał. Ogólnie tsh się normuje, cykle chodzą jak w szwajcarskim zegarku, owulka jest, progesteron jak talalala.. Ale Groszka nie ma. Będziemy w tym cyklu badać nasienie dla jasności sytuacji.
Wiara czyni cuda
Czasem z nią ciężko, ale cóż nam pozostaje.. Na każdą z nas przyjdzie czas. Trzymam za to kciuki
Nie siedź w krzakach tylko pisz nam czasem coś! 
-
Caro kochana jesteś

Leżę i kuruje się.. Ale muszę też dziecia kurować bo na mamę nie mam co liczyć..
2 razy dziennie antybiotyk 2 razy dziennie probiotyk koniecznie pół godziny przed antybiotykiem 2 razy syrop 2 razy inhalacje ze sterydów i 3 razy dziennie krople..
Plus ja..
2 razy inhalacje 3 razy dziennie 2 syropy 2 razy Progesteron raz Wit i raz Folik..
Czy nie zapomniałam o czymś??
No tak.. A herbata malinowa z miodem i cytryną?? A twaróg z czosnkiem? No tyż..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 21:26
Caro, Caro, Milka88 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGadam z moim ze chce aby był przy porodzie jak już uda nam się zagroszkowac i pytam czy go potem nie będzie trochę brzydzić albo przeszkadzać jak się tak napatrzy.. aby po wszystkiemu kiedyś tam języczkiem zawojować.. A on na to ze naoglądał się na studiach porodów i ze niby czemu ma to mu przeszkadzać chyba ze bym od razu po porodzie albo w trakcie chciała hahahha
Milka88, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Caro kochana jesteś

Leżę i kuruje się.. Ale muszę też dziecia kurować bo na mamę nie mam co liczyć..
2 razy dziennie antybiotyk 2 razy dziennie probiotyk koniecznie pół godziny przed antybiotykiem 2 razy syrop 2 razy inhalacje ze sterydów i 3 razy dziennie krople..
Plus ja..
2 razy inhalacje 3 razy dziennie 2 syropy 2 razy Progesteron raz Wit i raz Folik..
Czy nie zapomniałam o czymś??
No tak.. A herbata malinowa z miodem i cytryną?? A twaróg z czosnkiem? No tyż..
Polubiłam dwa razy
Impossible is nothing haha 
Ojej.. A miałaś się jakoś odizolować od Tośka. No to w takim bądź razie życzę zdrówka dla całej Waszej trójki
Trochę tej mety masz, więc coś tam powinno zadziałać co nie? Hehe.
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Elunia wrote:Gadam z moim ze chce aby był przy porodzie jak już uda nam się zagroszkowac i pytam czy go potem nie będzie trochę brzydzić albo przeszkadzać jak się tak napatrzy.. aby po wszystkiemu kiedyś tam języczkiem zawojować.. A on na to ze naoglądał się na studiach porodów i ze niby czemu ma to mu przeszkadzać chyba ze bym od razu po porodzie albo w trakcie chciała hahahha
Ale on ma wspierać Ciebie a nie w krocze zaglądać.. Ha ha ha31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
ana1122 wrote:U mnie to chyba na odwrót. Tsh było ładne teraz mocno do góry podskoczylo. Prolaktyna to samo Więc dalej trzeba się leczyć I biegać po lekarzach. No cóż trzeba czekać I być cierpliwym.
A co bierzesz na to TSH i jaki masz aktualnie wynik?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Polubiłam dwa razy
Impossible is nothing haha 
Ojej.. A miałaś się jakoś odizolować od Tośka. No to w takim bądź razie życzę zdrówka dla całej Waszej trójki
Trochę tej mety masz, więc coś tam powinno zadziałać co nie? Hehe. 
No trochę tego jest.. Teraz jest u mamy.. Jutro też go tam wyślę.. Tylko lekami się zajmę.. Mam taką nadzieję..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Waldzii zdrowia! Co was tak dopadło ?
Ja dzis w miescie polamalam moja najlepsza spacerowke wazaca nic. Zalamana jestem. W sumie po prostu sie pewnie wyuzywala ale nie powiem mocno mnie to ruszylo bo B. Za nic nie chce chodzić sama. -
Ja teraz mam dawkę 75 i jodid 200. Teraz wynik 3.3. WcześnieJ już miała 2.2 i 1.8 ale znowu podskoczylo podobno mam hasi Więc muszę wycofać jod bo podobno szkodzi. Waldi dbaj O siebie I maleństwo I wracaj do zdrowiaCaro wrote:A co bierzesz na to TSH i jaki masz aktualnie wynik?
-
Elunia wrote:Gadam z moim ze chce aby był przy porodzie jak już uda nam się zagroszkowac i pytam czy go potem nie będzie trochę brzydzić albo przeszkadzać jak się tak napatrzy.. aby po wszystkiemu kiedyś tam języczkiem zawojować.. A on na to ze naoglądał się na studiach porodów i ze niby czemu ma to mu przeszkadzać chyba ze bym od razu po porodzie albo w trakcie chciała hahahha
Ponoc można przeżyć orgazm przy porodzie, i tobez faceta, ale jakos nie widzę w tym bólu przyjemnosci
-
eveli_na wrote:Waldzii zdrowia! Co was tak dopadło ?
Ja dzis w miescie polamalam moja najlepsza spacerowke wazaca nic. Zalamana jestem. W sumie po prostu sie pewnie wyuzywala ale nie powiem mocno mnie to ruszylo bo B. Za nic nie chce chodzić sama.
Ach.. Pediatra mi dzisiaj powiedziała że dzieci przychodzą z katarem a okazuje się że zapalenie oskrzeli.. Masakra..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Czesc wszystkim. Jak dobrze ze znalazlam forum, ktore nie spi
Wprawdzie to moj 2 taki cykl starania sie, ale bede wdzieczna za wsparcie kogos doswiadczonego
w sumie zdarzaly sie stosunki z finalem w srodku, lecz nie liczylam nigdy tych moich plodnych, wiec tu o to bedzie pytania z tym zwiazane
Zaczne od poczatku. Mam prawie ze 25 lat.. moje cykle trwaja 32-33 dni. Okres zawsze 5. czy ktos moze mi uswiadomic jak to w moim przypadku bedzie z dniami plodnymi ? Oczywiscie uzywalam kalendarzykow tzn wyliczalam.. ale chyba nie sprawdzaja sie
niby, ze owu na 18-19 dzien cylku, w tamtym miesiacu wlasnie 19 bylo zblizenie i nici z tego.. okres jak w zegarku.. A ja smutna.. W tym miesiacu okres przyszedl 10 kwietnia i tu kolejne pytanie.. 15 dnia cyklu bylo zblizenie.. I mialo byc co dwa dni, jak gdzies czytalam
ale dzis i jutro nie da rady
wiec dopiero czwartek i weekend majowy ( czyli 18dn, a potem 20-22 dn) I powiedzcie kochane czy dobrze kombinuje? Jakies uwagi. Prosze o opinie bo nie usne
Pozdrawiam
Ewela.