Starania testy ciążowe
-
Cześć, czy która z Was miała wynik testu ciążowego dopiero w terminie okresu? Chodzi o to czy robiąc test przed spodziewana miesiączka był wynik negatywny a dopiero wynik pozytywny pojawił się w dniu spodziewanej miesiączki?Starania o pierwsze bobo.
Aktywnie od 05.2022
Stwierdzone PCOS
Inozytol od 09.2022
⏸️💪 19.11.2022 -
Mi wyszedł pozytyw dopiero wieczorem, dzień przed terminem spodziewanej miesiączki, a testowałam juz od trzech dni. Kreska była tuuurbo jasna, prawie niewidoczna. Dzień później było podobnie, to był 13 dpo. Wtedy zrobiłam też badanie z krwi i beta wynosiła trochę ponad 20 miu. Mówi się że zagnieżdżenie jest między 6 a 12 dniem po owulacji i jak widać to naprawdę zależy od kobiety. Po zagnieżdżeniu trzeba też trochę poczekać aż pęcherzyk ciążowy zacznie wydzielać hcg, więc jak najbardziej - dopóki nie ma okresu piłka w grze 💪😁
JoannaWK lubi tę wiadomość
-
Namisa wrote:Mi wyszedł pozytyw dopiero wieczorem, dzień przed terminem spodziewanej miesiączki, a testowałam juz od trzech dni. Kreska była tuuurbo jasna, prawie niewidoczna. Dzień później było podobnie, to był 13 dpo. Wtedy zrobiłam też badanie z krwi i beta wynosiła trochę ponad 20 miu. Mówi się że zagnieżdżenie jest między 6 a 12 dniem po owulacji i jak widać to naprawdę zależy od kobiety. Po zagnieżdżeniu trzeba też trochę poczekać aż pęcherzyk ciążowy zacznie wydzielać hcg, więc jak najbardziej - dopóki nie ma okresu piłka w grze 💪😁
Zatem jest malutka nadzieja! U mnie 12 dpo i nawet cienia nie ma ale jeszcze 2-4 dni do spodziewanej miesiączki bo cykle mam nieregularne.
Starania o pierwsze bobo.
Aktywnie od 05.2022
Stwierdzone PCOS
Inozytol od 09.2022
⏸️💪 19.11.2022 -
JoannaWK wrote:Zatem jest malutka nadzieja! U mnie 12 dpo i nawet cienia nie ma ale jeszcze 2-4 dni do spodziewanej miesiączki bo cykle mam nieregularne.
W takim razie powodzenia! ☺️ Przy nieregularnych cyklach i braku dokładnie wyznaczonej owulacji jest prawdopodobieństwo że jeszcze coś się zadzieje 💪 -
Mi z pierwszą córką test wyszedl dopiero w 5 TC . Ale było tak że we wrześniu nie miesiaczkowalam a w październiku się dowiedziałam że jestem w 5 TC . Więc nie mogę określić dokładnie ,w tamtym czasie nawet HCG z krwi nie wskazywało u mnie ciąży.
Z średnim synem wychodziło przed okresem
Z najmłodszym wyszło s dniu spodziewanej miesiączki ale wcześniej nie wiebilam bo był nie planowany 🤣 -
Od kiedy się staram zajść w ciąże organizm tak szaleje i psikusy płata, że jak zawsze potrafiłam ocenić kiedy mam dni płodne albo, ze zaraz okres dostanę to teraz jeden dzień z bólami, drugi nie, potem znowu bóle. Wszystko tak rozchwiane, że nie wiem na jakim etapie mój ogranizm jest. Nawet temp dziwnie sobie skacze od 35 do 36. Jednego dnia jest nadzieje a drugiego nie ma. Ale tak jak pisałam szyjka macicy się obniżyła więc organizm szykuje się do okresu za 2-4 dni NIESTETY 😭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2022, 09:56
Starania o pierwsze bobo.
Aktywnie od 05.2022
Stwierdzone PCOS
Inozytol od 09.2022
⏸️💪 19.11.2022 -