X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania z Lametta
Odpowiedz

Starania z Lametta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PCOS Nowa

Wysłany: 5 listopada 2024, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej stymulacja owulacji pierwszy cykl od 3 do 7 dc stosowaną Lametta 12 Dc monitoring i nic pusto na monitorze kolejne zalecenia to odrazu po wizycie jednorazowo 4 tabletek Lametta i kolejny monitoring za tydzień dodam mam pcos jakieś porady dziewczyny co sądzicie ?

• PCOS Nowa

Wysłany: 6 listopada 2024, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co pokaże następny wtorek

• Migotka96 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2024, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PCOS wrote:
    Hej stymulacja owulacji pierwszy cykl od 3 do 7 dc stosowaną Lametta 12 Dc monitoring i nic pusto na monitorze kolejne zalecenia to odrazu po wizycie jednorazowo 4 tabletek Lametta i kolejny monitoring za tydzień dodam mam pcos jakieś porady dziewczyny co sądzicie ?
    Mi po lammecie tez słabo rosną pecherzyki, muszę je zawsze dostymulować raz Bemfola a za drugim razem gonal-f

Jedna z dziewczyn na forum pisała ze w dni lametty bierze 1200mg NAC, podobno to pomaga i wtedy lametta skuteczniej działa. W kolejnym cyklu będę tak właśnie zażywała i porównam ;)

Starania od 04.2024 🌱
    👱🏼‍♀️ 29 lat
    Endometrioza 3st.🦠
    AMH 4,45
    Czynnik V(R2) heterozygota
    MTHFR heterozygota
    PAI-1 homozygota
    Zaburzenia owulacji -> Zivafert+Gonapeptyl
    MUCHa ( wykryto Ureaplasma parvum)

👱🏼‍♂️32 lata
    Seminogram morfologia 1% ⛔️
    Koncentracja 34,54 mln
    Ruch postępowy 33%

Plan 2025:
    12.03 laparoskopia - sklerotyzacja torbieli🌸
    Kwiecień: powtórzenie badań nasienia
  • PCOS Nowa

Wysłany: 6 listopada 2024, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka96 wrote:
    Mi po lammecie tez słabo rosną pecherzyki, muszę je zawsze dostymulować raz Bemfola a za drugim razem gonal-f

Jedna z dziewczyn na forum pisała ze w dni lametty bierze 1200mg NAC, podobno to pomaga i wtedy lametta skuteczniej działa. W kolejnym cyklu będę tak właśnie zażywała i porównam ;)
    Zobaczymy Co pokaże wtorek mam nadzieję że coś urosło i jakaś owu będzie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ