X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania z Lametta
Odpowiedz

Starania z Lametta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PCOS Nowa

Wysłany: 5 listopada 2024, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej stymulacja owulacji pierwszy cykl od 3 do 7 dc stosowaną Lametta 12 Dc monitoring i nic pusto na monitorze kolejne zalecenia to odrazu po wizycie jednorazowo 4 tabletek Lametta i kolejny monitoring za tydzień dodam mam pcos jakieś porady dziewczyny co sądzicie ?

• PCOS Nowa

Wysłany: 6 listopada 2024, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co pokaże następny wtorek

• Migotka96 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2024, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PCOS wrote:
    Hej stymulacja owulacji pierwszy cykl od 3 do 7 dc stosowaną Lametta 12 Dc monitoring i nic pusto na monitorze kolejne zalecenia to odrazu po wizycie jednorazowo 4 tabletek Lametta i kolejny monitoring za tydzień dodam mam pcos jakieś porady dziewczyny co sądzicie ?
    Mi po lammecie tez słabo rosną pecherzyki, muszę je zawsze dostymulować raz Bemfola a za drugim razem gonal-f

Jedna z dziewczyn na forum pisała ze w dni lametty bierze 1200mg NAC, podobno to pomaga i wtedy lametta skuteczniej działa. W kolejnym cyklu będę tak właśnie zażywała i porównam ;)

Starania od 04.2024 🌱
    👱🏼‍♀️ 29 lat
    Endometrioza 3st.🦠
    AMH 4,45 -> 4,63
    Czynnik V(R2) heterozygota
    MTHFR heterozygota
    PAI-1 homozygota
    Zaburzenia owulacji -> Zivafert+Gonapeptyl
    03/25 Laparoskopia: sklerotyzacja torbieli, usunięcie zrostów
    03/25 Jajowody drożne
    04/25 leczenie ⏳ Ureaplasma parvum, Gardnerella vaginalis, Prevotella bivia

👱🏼‍♂️32 lata
    Seminogram morfologia 1% ⛔️
    Koncentracja 34,54 mln
    Ruch postępowy 33%
  • PCOS Nowa

Wysłany: 6 listopada 2024, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka96 wrote:
    Mi po lammecie tez słabo rosną pecherzyki, muszę je zawsze dostymulować raz Bemfola a za drugim razem gonal-f

Jedna z dziewczyn na forum pisała ze w dni lametty bierze 1200mg NAC, podobno to pomaga i wtedy lametta skuteczniej działa. W kolejnym cyklu będę tak właśnie zażywała i porównam ;)
    Zobaczymy Co pokaże wtorek mam nadzieję że coś urosło i jakaś owu będzie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ