X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania z Lametta
Odpowiedz

Starania z Lametta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PCOS Nowa

Wysłany: 5 listopada 2024, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej stymulacja owulacji pierwszy cykl od 3 do 7 dc stosowaną Lametta 12 Dc monitoring i nic pusto na monitorze kolejne zalecenia to odrazu po wizycie jednorazowo 4 tabletek Lametta i kolejny monitoring za tydzień dodam mam pcos jakieś porady dziewczyny co sądzicie ?

• PCOS Nowa

Wysłany: 6 listopada 2024, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co pokaże następny wtorek

• Migotka96 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2024, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PCOS wrote:
    Hej stymulacja owulacji pierwszy cykl od 3 do 7 dc stosowaną Lametta 12 Dc monitoring i nic pusto na monitorze kolejne zalecenia to odrazu po wizycie jednorazowo 4 tabletek Lametta i kolejny monitoring za tydzień dodam mam pcos jakieś porady dziewczyny co sądzicie ?
    Mi po lammecie tez słabo rosną pecherzyki, muszę je zawsze dostymulować raz Bemfola a za drugim razem gonal-f

Jedna z dziewczyn na forum pisała ze w dni lametty bierze 1200mg NAC, podobno to pomaga i wtedy lametta skuteczniej działa. W kolejnym cyklu będę tak właśnie zażywała i porównam ;)

👱🏼‍♀️ 29 lat
    🆘 Endometrioza (laparoskopia 03.2025)
    ❌ Czynnik V(R2) hetero, MTHFR- hetero, PAI-1 homo
    ❌ USG piersi BIRADS-3 (10.2025)
    ❌ KIR BX (+ 2DS2, - 2DS1, - 2DS3, - 2DS5, - 3DS1)

17cs (Accofil, acard, heparyna)
    28.07 ⏸️ beta 32.10, prog. 31.14
    30.07 beta 54.60, prog. 36.52
    01.08 beta 98.30, prog. 38.50
    05.08 beta 827,30
    06.08 pęcherzyk 2,8mm 🥹
    11.08 beta 9380,90
    20.08 CRL 0,69 cm z ❤️
    04.09 CRL 2,1 cm 🥹
    29.09 CRL 6 cm 🐻(prenatalne, ryzyka niskie) czyżby 👧🏼 ?
    06.11 USG
    24.11 badania połówkowe
    Jesteś tam maluszku ❤️🙏🏼
    preg.png
  • PCOS Nowa

Wysłany: 6 listopada 2024, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka96 wrote:
    Mi po lammecie tez słabo rosną pecherzyki, muszę je zawsze dostymulować raz Bemfola a za drugim razem gonal-f

Jedna z dziewczyn na forum pisała ze w dni lametty bierze 1200mg NAC, podobno to pomaga i wtedy lametta skuteczniej działa. W kolejnym cyklu będę tak właśnie zażywała i porównam ;)
    Zobaczymy Co pokaże wtorek mam nadzieję że coś urosło i jakaś owu będzie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ