X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania z Lametta
Odpowiedz

Starania z Lametta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PCOS Nowa

Wysłany: 5 listopada, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej stymulacja owulacji pierwszy cykl od 3 do 7 dc stosowaną Lametta 12 Dc monitoring i nic pusto na monitorze kolejne zalecenia to odrazu po wizycie jednorazowo 4 tabletek Lametta i kolejny monitoring za tydzień dodam mam pcos jakieś porady dziewczyny co sądzicie ?

• PCOS Nowa

Wysłany: 6 listopada, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co pokaże następny wtorek

• Migotka96 Ekspertka

Wysłany: 6 listopada, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PCOS wrote:
    Hej stymulacja owulacji pierwszy cykl od 3 do 7 dc stosowaną Lametta 12 Dc monitoring i nic pusto na monitorze kolejne zalecenia to odrazu po wizycie jednorazowo 4 tabletek Lametta i kolejny monitoring za tydzień dodam mam pcos jakieś porady dziewczyny co sądzicie ?
    Mi po lammecie tez słabo rosną pecherzyki, muszę je zawsze dostymulować raz Bemfola a za drugim razem gonal-f

Jedna z dziewczyn na forum pisała ze w dni lametty bierze 1200mg NAC, podobno to pomaga i wtedy lametta skuteczniej działa. W kolejnym cyklu będę tak właśnie zażywała i porównam ;)

👱🏼‍♀️ 28 lat
    Endometrioza 🦠
    AMH 4,45

👱🏼‍♂️32 lata
    10.12 Badanie nasienia - czekamy na wyniki

1-3 cs naruralnie
    4-5 cs lametta + Ovitrelle
    Od 6cs lametta + 2x Zivafert + 2x Gonapeptyl

🫶🏼 8 cs
    20.12 - monitoring (2 pecherzyki ) ❤️
  • PCOS Nowa

Wysłany: 6 listopada, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka96 wrote:
    Mi po lammecie tez słabo rosną pecherzyki, muszę je zawsze dostymulować raz Bemfola a za drugim razem gonal-f

Jedna z dziewczyn na forum pisała ze w dni lametty bierze 1200mg NAC, podobno to pomaga i wtedy lametta skuteczniej działa. W kolejnym cyklu będę tak właśnie zażywała i porównam ;)
    Zobaczymy Co pokaże wtorek mam nadzieję że coś urosło i jakaś owu będzie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ