Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania z Lametta
Odpowiedz

Starania z Lametta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PCOS Nowa

Wysłany: 5 listopada, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej stymulacja owulacji pierwszy cykl od 3 do 7 dc stosowaną Lametta 12 Dc monitoring i nic pusto na monitorze kolejne zalecenia to odrazu po wizycie jednorazowo 4 tabletek Lametta i kolejny monitoring za tydzień dodam mam pcos jakieś porady dziewczyny co sądzicie ?

• PCOS Nowa

Wysłany: 6 listopada, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co pokaże następny wtorek

• Migotka96 Ekspertka

Wysłany: 6 listopada, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PCOS wrote:
    Hej stymulacja owulacji pierwszy cykl od 3 do 7 dc stosowaną Lametta 12 Dc monitoring i nic pusto na monitorze kolejne zalecenia to odrazu po wizycie jednorazowo 4 tabletek Lametta i kolejny monitoring za tydzień dodam mam pcos jakieś porady dziewczyny co sądzicie ?
    Mi po lammecie tez słabo rosną pecherzyki, muszę je zawsze dostymulować raz Bemfola a za drugim razem gonal-f

Jedna z dziewczyn na forum pisała ze w dni lametty bierze 1200mg NAC, podobno to pomaga i wtedy lametta skuteczniej działa. W kolejnym cyklu będę tak właśnie zażywała i porównam ;)

Endometrioza 🦠
    AMH 4,45

Stymulacja
    Lametta + 💉 Orvitelle / Zivafert + Duphaston

❌1cs - lametta + Orvitelle pęcherzyk nie pękł, cykl bezowulacyjny
    ❌2cs - lametta + (2 x 💉bemfola) + Orvitelle pęcherzyk niby pęknięty ale zrobiła się torbiel krwotoczna
    ❌3cs - lametta + ( 6 x gonal-f 50j.m.) + Zivafert + ganopeptyl, pęcherzyk pękł
    🦋4cs lametta + NAC 1800mg
    20.11 pęcherzyk 18mm
    23.11 Zivafert + ganopeptyl
    6.12 Testuje ! 🎅🏼
  • PCOS Nowa

Wysłany: 6 listopada, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka96 wrote:
    Mi po lammecie tez słabo rosną pecherzyki, muszę je zawsze dostymulować raz Bemfola a za drugim razem gonal-f

Jedna z dziewczyn na forum pisała ze w dni lametty bierze 1200mg NAC, podobno to pomaga i wtedy lametta skuteczniej działa. W kolejnym cyklu będę tak właśnie zażywała i porównam ;)
    Zobaczymy Co pokaże wtorek mam nadzieję że coś urosło i jakaś owu będzie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ