Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne starania2024
Odpowiedz

starania2024

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • OlkaO Debiutantka

Wysłany: 28 lipca, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Szukam trochę wsparcia przy staraniach. Nie mam zdiagnozowane zdanego problemu. Miesiączki, owulacja występują normalnie. Partner ma trochę słabsze wyniki nasienia ale ponoć do poprawy suplementem. Nie wiem czy to dobrze ale moja ginekolog w tym cyklu stymulowała mnie lamettą w 7 dni po owulacji duphastonem. Niestety przedłużył mi cykl do 34 dni a ja byłam pełna nadziei. Ciężki czas… może macie jakieś dobre słowo?

• Komanuss Ekspertka

Wysłany: 28 lipca, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadnij na grupę zaczynamy starania 2024❤️

• OlkaO Debiutantka

Wysłany: 28 lipca, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podeślesz link? Proszę 😊

• Komanuss Ekspertka

Wysłany: 28 lipca, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlkaO wrote:
    Podeślesz link? Proszę 😊
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/zaczynam-starania-w-2024,29443.html

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ