WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staranie 😁😁😁😁
Odpowiedz

Staranie 😁😁😁😁

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dzatata Nowa

Wysłany: 13 października 2021, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie. Gdyby zapłodnienie wypadaloby 9.10 a okres przypadał mi 12.10 to czy okres w takim czasie zatrzymałby mi się juz?

• Ivanka93 Autorytet

Wysłany: 13 października 2021, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzatata wrote:
    Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie. Gdyby zapłodnienie wypadaloby 9.10 a okres przypadał mi 12.10 to czy okres w takim czasie zatrzymałby mi się juz?

Tak, ale to raczej niemożliwe zeby zapłodnienie było 3 dni przed miesiączka ewentualnie zagnieżdżenie mogłoby wtedy wypadać 😉

🙋‍♀️93' & 🙋‍♂️91'

07.2020💔
    07.2021💔
    11.2021💔

🩷 01.01.2023 🌈

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ