X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staranie 😁😁😁😁
Odpowiedz

Staranie 😁😁😁😁

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dzatata Nowa

Wysłany: 13 października 2021, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie. Gdyby zapłodnienie wypadaloby 9.10 a okres przypadał mi 12.10 to czy okres w takim czasie zatrzymałby mi się juz?

• Ivanka93 Autorytet

Wysłany: 13 października 2021, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzatata wrote:
    Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie. Gdyby zapłodnienie wypadaloby 9.10 a okres przypadał mi 12.10 to czy okres w takim czasie zatrzymałby mi się juz?

Tak, ale to raczej niemożliwe zeby zapłodnienie było 3 dni przed miesiączka ewentualnie zagnieżdżenie mogłoby wtedy wypadać 😉

🙋‍♀️93' & 🙋‍♂️91'

07.2020💔
    07.2021💔
    11.2021💔

🩷 01.01.2023 🌈

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ