X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staranie,
Odpowiedz

Staranie,

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Żabcia223 Nowa

Wysłany: 31 grudnia 2024, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, staramy się z mężem o drugie dziecko. Minęło już 12 dni po stosunku, wykonałam test ale wyszedł negatywny, czy to za wcześnie? Czy jeszcze poczekać. Z objawów jakie miałam to bolał mnie jajnik oraz plecy mam też, dziwny sluz taki klejący jasny i jest go nie dużo. Czy jest sznasza że się nam udało? Dodam że sprawdzałam temperaturę w pochwie i wychodzi mi 37,4

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2024, 17:08

• Eedzia11 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2024, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia223 wrote:
    Witam, staramy się z mężem o drugie dziecko. Minęło już 12 dni po stosunku, wykonałam test ale wyszedł negatywny, czy to za wcześnie? Czy jeszcze poczekać. Z objawów jakie miałam to bolał mnie jajnik oraz plecy mam też, dziwny sluz taki klejący jasny i jest go nie dużo. Czy jest sznasza że się nam udało? Dodam że sprawdzałam temperaturę w pochwie i wychodzi mi 37,4
    Trzymam kciuki aby się udało, ale kluczem jest kiedy była owulacja (i czy była). Ile trwa twój cykl, kiedy masz termin następnej @? Ogólnie jeśli masz na myśli 12 dzień cyklu po owulacji to jest to taki dzień, w którym większość z nas już liczy na zobaczenie tych dwóch kresek ale mogą pojawić się też później. Ale te dane, które ty podałaś nijak mają się do określenia, czy to za wcześnie. Mogliście serduszkować równie dobrze sporo przed owulacją...

17f85ff66cc23ba0452b63730961e001.png

➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
    💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
    ➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
    ❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
    ➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
    💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ