X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staranie, brak okresu 7 dzien
Odpowiedz

Staranie, brak okresu 7 dzien

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Żabcia223 Nowa

Wysłany: 17 stycznia, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, chciałabym się znowu dopytać spóźnia mi się okres już 7 dzień, jedyne z objawów jakie mi się odezwały to nabrzmiałe i tkliwe piersi, mam przezroczysty sluz, ale dużo go nie ma. Robiłam test w 1 dniu spóźnienia wyszedł negatywnie wczoraj w 6 dniu ponownie zrobiłam i też wyszedł negatywnie, przez 2 tygodnie stale mierze temperaturę w pochwie i najpierw pokazywała mi 37,4 a teraz pokazuje 37,5 cały czas. Już nie wiem co mam myśleć czy to może być ciaza ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia, 16:07

• Judyta_ Znajoma

Wysłany: 17 stycznia, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być ciąża i nie musi :) Od gdybania można zwariować, więc najlepszym wyjściem będzie test beta z krwi. Ta temperatura faktycznie jest wysoka, ale wysoka temperatura nie musi świadczyć jedynie o ciąży.

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia223 wrote:
    Hej, chciałabym się znowu dopytać spóźnia mi się okres już 7 dzień, jedyne z objawów jakie mi się odezwały to nabrzmiałe i tkliwe piersi, mam przezroczysty sluz, ale dużo go nie ma. Robiłam test w 1 dniu spóźnienia wyszedł negatywnie wczoraj w 6 dniu ponownie zrobiłam i też wyszedł negatywnie, przez 2 tygodnie stale mierze temperaturę w pochwie i najpierw pokazywała mi 37,4 a teraz pokazuje 37,5 cały czas. Już nie wiem co mam myśleć czy to może być ciaza ?
    A czy wiesz kiedy miałaś owulację? Przedłużający się cykl może być spowodowany przesuniętą na później owulacją, a nie ciążą.

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️
    ◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬

✨IVF💉
    Stymulacja 🔜luty?
    IMSI?

"I used to float, now I just fall down
    I used to know, but I'm not sure now
    What I was made for
    What was I made for?"
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ