X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staranie, brak okresu 7 dzien
Odpowiedz

Staranie, brak okresu 7 dzien

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Żabcia223 Nowa

Wysłany: 17 stycznia, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, chciałabym się znowu dopytać spóźnia mi się okres już 7 dzień, jedyne z objawów jakie mi się odezwały to nabrzmiałe i tkliwe piersi, mam przezroczysty sluz, ale dużo go nie ma. Robiłam test w 1 dniu spóźnienia wyszedł negatywnie wczoraj w 6 dniu ponownie zrobiłam i też wyszedł negatywnie, przez 2 tygodnie stale mierze temperaturę w pochwie i najpierw pokazywała mi 37,4 a teraz pokazuje 37,5 cały czas. Już nie wiem co mam myśleć czy to może być ciaza ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia, 16:07

• Judyta_ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być ciąża i nie musi :) Od gdybania można zwariować, więc najlepszym wyjściem będzie test beta z krwi. Ta temperatura faktycznie jest wysoka, ale wysoka temperatura nie musi świadczyć jedynie o ciąży.

preg.png
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia223 wrote:
    Hej, chciałabym się znowu dopytać spóźnia mi się okres już 7 dzień, jedyne z objawów jakie mi się odezwały to nabrzmiałe i tkliwe piersi, mam przezroczysty sluz, ale dużo go nie ma. Robiłam test w 1 dniu spóźnienia wyszedł negatywnie wczoraj w 6 dniu ponownie zrobiłam i też wyszedł negatywnie, przez 2 tygodnie stale mierze temperaturę w pochwie i najpierw pokazywała mi 37,4 a teraz pokazuje 37,5 cały czas. Już nie wiem co mam myśleć czy to może być ciaza ?
    A czy wiesz kiedy miałaś owulację? Przedłużający się cykl może być spowodowany przesuniętą na później owulacją, a nie ciążą.

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019

29♀️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾9 stymulacji letrozolem❌

34♂️
    ◾chwiejna ilość i koncentracja 🪱
    ◾MSOME: 0% + 1% 👎🏻

07.2024 puste jaja płodowe 💔💔

✨IVF
    1. IMSI:
    27.02 start stymulacji
    12.03 💉20 🥚-> 6MII + 11 GV (IVM: 7MII) - 12 zapłodnień - 1❄️
    15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1

2. IMSI + Fertile chip
    12.05 start stymulacji
    28.05 💉19 🥚 -> 14 MII 🍀

Najwięcej o robieniu dzieci wiedzą Ci, którym nie wychodzi. To chyba nie tak powinno być.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ