Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staranie, brak okresu 7 dzien
Odpowiedz

Staranie, brak okresu 7 dzien

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Żabcia223 Nowa

Wysłany: 17 stycznia 2025, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, chciałabym się znowu dopytać spóźnia mi się okres już 7 dzień, jedyne z objawów jakie mi się odezwały to nabrzmiałe i tkliwe piersi, mam przezroczysty sluz, ale dużo go nie ma. Robiłam test w 1 dniu spóźnienia wyszedł negatywnie wczoraj w 6 dniu ponownie zrobiłam i też wyszedł negatywnie, przez 2 tygodnie stale mierze temperaturę w pochwie i najpierw pokazywała mi 37,4 a teraz pokazuje 37,5 cały czas. Już nie wiem co mam myśleć czy to może być ciaza ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2025, 16:07

• Judyta_ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2025, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być ciąża i nie musi :) Od gdybania można zwariować, więc najlepszym wyjściem będzie test beta z krwi. Ta temperatura faktycznie jest wysoka, ale wysoka temperatura nie musi świadczyć jedynie o ciąży.

preg.png
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2025, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia223 wrote:
    Hej, chciałabym się znowu dopytać spóźnia mi się okres już 7 dzień, jedyne z objawów jakie mi się odezwały to nabrzmiałe i tkliwe piersi, mam przezroczysty sluz, ale dużo go nie ma. Robiłam test w 1 dniu spóźnienia wyszedł negatywnie wczoraj w 6 dniu ponownie zrobiłam i też wyszedł negatywnie, przez 2 tygodnie stale mierze temperaturę w pochwie i najpierw pokazywała mi 37,4 a teraz pokazuje 37,5 cały czas. Już nie wiem co mam myśleć czy to może być ciaza ?
    A czy wiesz kiedy miałaś owulację? Przedłużający się cykl może być spowodowany przesuniętą na później owulacją, a nie ciążą.

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 x letrozol ❌

30♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
    04.25 FET beta 10dpt <0,1
    05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

🌈naturals po scratchingu
    30.07 ⏸️
    accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,8
    Kubuś 💙
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ