X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staranie, brak okresu 7 dzien
Odpowiedz

Staranie, brak okresu 7 dzien

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Żabcia223 Nowa

Wysłany: 17 stycznia, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, chciałabym się znowu dopytać spóźnia mi się okres już 7 dzień, jedyne z objawów jakie mi się odezwały to nabrzmiałe i tkliwe piersi, mam przezroczysty sluz, ale dużo go nie ma. Robiłam test w 1 dniu spóźnienia wyszedł negatywnie wczoraj w 6 dniu ponownie zrobiłam i też wyszedł negatywnie, przez 2 tygodnie stale mierze temperaturę w pochwie i najpierw pokazywała mi 37,4 a teraz pokazuje 37,5 cały czas. Już nie wiem co mam myśleć czy to może być ciaza ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia, 16:07

• Judyta_ Przyjaciółka

Wysłany: 17 stycznia, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być ciąża i nie musi :) Od gdybania można zwariować, więc najlepszym wyjściem będzie test beta z krwi. Ta temperatura faktycznie jest wysoka, ale wysoka temperatura nie musi świadczyć jedynie o ciąży.

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia223 wrote:
    Hej, chciałabym się znowu dopytać spóźnia mi się okres już 7 dzień, jedyne z objawów jakie mi się odezwały to nabrzmiałe i tkliwe piersi, mam przezroczysty sluz, ale dużo go nie ma. Robiłam test w 1 dniu spóźnienia wyszedł negatywnie wczoraj w 6 dniu ponownie zrobiłam i też wyszedł negatywnie, przez 2 tygodnie stale mierze temperaturę w pochwie i najpierw pokazywała mi 37,4 a teraz pokazuje 37,5 cały czas. Już nie wiem co mam myśleć czy to może być ciaza ?
    A czy wiesz kiedy miałaś owulację? Przedłużający się cykl może być spowodowany przesuniętą na później owulacją, a nie ciążą.

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾arytmia
    ◾9 stymulacji letrozolem ❌
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️
    ◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬

✨IVF💉
    ⛔torbiel krwotoczna: antykoncepcja przez 21 dni
    Stymulacja start 🍀27.02.2025 Rekovelle 8mcg + provera 10mg ➡️ IMSI

"I used to float, now I just fall down
    I used to know, but I'm not sure now
    What I was made for
    What was I made for?"
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ