X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staranie, brak okresu 7 dzien
Odpowiedz

Staranie, brak okresu 7 dzien

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Żabcia223 Nowa

Wysłany: 17 stycznia, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, chciałabym się znowu dopytać spóźnia mi się okres już 7 dzień, jedyne z objawów jakie mi się odezwały to nabrzmiałe i tkliwe piersi, mam przezroczysty sluz, ale dużo go nie ma. Robiłam test w 1 dniu spóźnienia wyszedł negatywnie wczoraj w 6 dniu ponownie zrobiłam i też wyszedł negatywnie, przez 2 tygodnie stale mierze temperaturę w pochwie i najpierw pokazywała mi 37,4 a teraz pokazuje 37,5 cały czas. Już nie wiem co mam myśleć czy to może być ciaza ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia, 16:07

• Judyta_ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być ciąża i nie musi :) Od gdybania można zwariować, więc najlepszym wyjściem będzie test beta z krwi. Ta temperatura faktycznie jest wysoka, ale wysoka temperatura nie musi świadczyć jedynie o ciąży.

preg.png
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia223 wrote:
    Hej, chciałabym się znowu dopytać spóźnia mi się okres już 7 dzień, jedyne z objawów jakie mi się odezwały to nabrzmiałe i tkliwe piersi, mam przezroczysty sluz, ale dużo go nie ma. Robiłam test w 1 dniu spóźnienia wyszedł negatywnie wczoraj w 6 dniu ponownie zrobiłam i też wyszedł negatywnie, przez 2 tygodnie stale mierze temperaturę w pochwie i najpierw pokazywała mi 37,4 a teraz pokazuje 37,5 cały czas. Już nie wiem co mam myśleć czy to może być ciaza ?
    A czy wiesz kiedy miałaś owulację? Przedłużający się cykl może być spowodowany przesuniętą na później owulacją, a nie ciążą.

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 stymulacji letrozolem ❌

29♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%
    ✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR

03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
    04.25 FET beta 10dpt <0,1

05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ