Staranie, ciąza
-
Witam, chciałabym się zapytać. Staramy się z mężem o drugie dziecko, starania podjęliśmy w dni płodne oraz spróbowaliśmy też w te dni kiedy nie mogłam np. Tydzien przed okresem. Okazało się w dniu spodziewanej miesiączki jej nie dostałam, nie odczuwałam żadnych obajwow jedynie lekkie pobolewanie brzucha. Dwa dni ponziej dostałam tak jakby takiego lekkiego plamienia to było coś innego niż okres który zawsze miałam. Trwało to 3 dni, później już nic nie leciało. Rano w 4 dzień znowu zaczęłam lekko plamić. Ale brzuch nie boli tak bardzo jak przy okresie, do tego strasznie bolą mnie plecy. Robiłam test, wyszedł negatywnie. Co mam w tej sytuacji zrobić? Bo już nie wiem co myśleć i czy jest sens udania się do lekarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia, 16:10
-
Żabcia223 wrote:Witam, chciałabym się zapytać. Staramy się z mężem o drugie dziecko, starania podjęliśmy w dni płodne oraz spróbowaliśmy też w te dni kiedy nie mogłam np. Tydzien przed okresem. Okazało się w dniu spodziewanej miesiączki jej nie dostałam, nie odczuwałam żadnych obajwow jedynie lekkie pobolewanie brzucha. Dwa dni ponziej dostałam tak jakby takiego lekkiego plamienia to było coś innego niż okres który zawsze miałam. Trwało to 3 dni, później już nic nie leciało. Rano w 4 dzień znowu zaczęłam lekko plamić. Ale brzuch nie boli tak bardzo jak przy okresie, do tego strasznie bolą mnie plecy. Robiłam test, wyszedł negatywnie. Co mam w tej sytuacji zrobić? Bo już nie wiem co myśleć i czy jest sens udania się do lekarza.👩🏻93 Stwardnienie rozsiane od 2017,wszystko stabilnie
👨🏻87
6cs
21.12 (12dpo,30dc) ⏸️ beta: 20,1 mlU/mL 🤞🏻
23.12 beta 71mlU/ml - przyrost 275%
Prog: 18,68 -
Żabcia223 wrote:Witam, chciałabym się zapytać. Staramy się z mężem o drugie dziecko, starania podjęliśmy w dni płodne oraz spróbowaliśmy też w te dni kiedy nie mogłam np. Tydzien przed okresem. Okazało się w dniu spodziewanej miesiączki jej nie dostałam, nie odczuwałam żadnych obajwow jedynie lekkie pobolewanie brzucha. Dwa dni ponziej dostałam tak jakby takiego lekkiego plamienia to było coś innego niż okres który zawsze miałam. Trwało to 3 dni, później już nic nie leciało. Rano w 4 dzień znowu zaczęłam lekko plamić. Ale brzuch nie boli tak bardzo jak przy okresie, do tego strasznie bolą mnie plecy. Robiłam test, wyszedł negatywnie. Co mam w tej sytuacji zrobić? Bo już nie wiem co myśleć i czy jest sens udania się do lekarza.
Jak dla mnie jeśli jest plamienie a test negatywny to poprostu masz okres tylko bardziej skąpy. Sama nie raz miałam takie miesiączki 3 dni przerwa jeden dzien i potem znowu jeszcze takie resztki przez 2 dni -