Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Staranie o ciąże a metformax 500
Odpowiedz

Staranie o ciąże a metformax 500

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bożenka28 Nowa

Wysłany: 18 marca 2019, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny , staram się dwa lata (jedno poronienie) mam PCO , niedawno zmieniłam lekarza i zapisał mi metformax 500 i miovelia , bierze któraś z was takie leki ? Macie jakaś opinie wyrobiona ?

• Bożenka28 Nowa

Wysłany: 19 marca 2019, 05:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up

• terka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bożenka28 wrote:
    Hej dziewczyny , staram się dwa lata (jedno poronienie) mam PCO , niedawno zmieniłam lekarza i zapisał mi metformax 500 i miovelia , bierze któraś z was takie leki ? Macie jakaś opinie wyrobiona ?

Ja nie brałam i nie biorę. Ale sporo dziewczyn bierze Metformine i to im pomaga

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 14:42

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ