SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staranie o dziecko 😌
Odpowiedz

Staranie o dziecko 😌

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PIXY Debiutantka

Wysłany: 13 września 2023, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!😊Chcialabym się Was zapytać czy moje wyniki są w porządku jeśli zamierzam starać się o dziecko? Dziękuje za wszelka pomoc😊
    Progesteron - 7.20 ng/ml
    FSH - 8,40 mIU/ml
    LH- 7,87 mIU/ml
    I martwię się ta prolaktyna,bo wyszła- 24,30 ng/ml.
    Dzięki Wam ślicznie za pomoc kochane kobietki!😊

• Rozzzzi Autorytet

Wysłany: 13 września 2023, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka! Czy robiłaś progesteron 7 dni po odbytej owulacji?

Moja gin mówiła ze od wyniku 10 znaczy ze owulacja się odbyła, czym wynik wyższy tym lepsza jakość owulacji.
    Stosunek LH do FSH bliski 1 wiec jest dobrze. Powyżej 1 mogł by znaczyć np o PCOS.

A prolaktyne robiłaś w jakimś konkretnym dniu cyklu? Najlepiej robić między 2 a 5 dniem cyklu. I trzeba zachować higienę badania to znaczy ze, dzień wcześniej nie uprawiamy seksu, zero stresu, nie dotykamy piersi. Mi gin tez mowila żeby zrobić troszke później te badanie nie z samego rana.☺️ Tez miałam problemy z prolaktyna była lekko podwyższona ale brałam niepokalanek.
    Mam nadzieje ze coś nie coś pomogłam.

👱🏻‍♀️22
    💒2022
    PCOS
    Starania od 01.2023

6.07 delikatna krecha ⏸️
    4.09 I prenatalne 5,4 cm dzidzi 🥰
    7.11 połówkowe 437 gram 💕
    28.11 779 gram Jagódki🫐👧
    28.12 1380 gram Jagódki 🫐👧
    23.01 2200 gram 👧
    13.02 2863 gram👧
    28.02 pomiędzy 3200 a 3600 gram Jagody
    14.03 3650 gram👧

19.03.2024 Jagoda 3640g 53cm 👧🫐

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ