X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne staranie sie o ciąże z pregnylem
Odpowiedz

staranie sie o ciąże z pregnylem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • misia 30 Nowa

Wysłany: 24 stycznia 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkich jestem tu nowa moje pytanie jest takie ile po zastrzyku pregnyl zrobic test dodam ze miaąłm monitorowany cykl i pęcherzyk pękl. Moje cykle sa nie regularne zastrzyk miałam podany w 24 dc.
    lekarz stwierdził ze wszystko dobrze sie przygotowuje na zaplodnienie , czy jest szanasa ze sie uda od dzis mam duza ilosc sluzu jak się podcieram nie wiem czy to znak ze przyjdzie miesiączka posze o odpowiedz pozdrawima

karola30
  • monijaaa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki ;)
    u mnie 5 dni po zastrzyku pregnyl nadal utrzymywał się w organizmie.
    Lepiej poczekać więcej czasu niż się oszukać :)

"Tylko nie martw się przez cały dzień.
    Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
    ks. Jan Kaczkowski
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ