X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne staranie sie o ciąże z pregnylem
Odpowiedz

staranie sie o ciąże z pregnylem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • misia 30 Nowa

Wysłany: 24 stycznia 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkich jestem tu nowa moje pytanie jest takie ile po zastrzyku pregnyl zrobic test dodam ze miaąłm monitorowany cykl i pęcherzyk pękl. Moje cykle sa nie regularne zastrzyk miałam podany w 24 dc.
    lekarz stwierdził ze wszystko dobrze sie przygotowuje na zaplodnienie , czy jest szanasa ze sie uda od dzis mam duza ilosc sluzu jak się podcieram nie wiem czy to znak ze przyjdzie miesiączka posze o odpowiedz pozdrawima

karola30
  • monijaaa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2017, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki ;)
    u mnie 5 dni po zastrzyku pregnyl nadal utrzymywał się w organizmie.
    Lepiej poczekać więcej czasu niż się oszukać :)

"Tylko nie martw się przez cały dzień.
    Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
    ks. Jan Kaczkowski
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ