Starnia po Visanne i nie tylko :)
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie kobitki, które odwiedziły ten post. Założyłam go poniewaz chcę sie podzielić moją historia oraz dowiedzieć sie czegoś od was i usłyszeć wasze STORY
Mam 23 lata, w zeszłym roku poroniłam, miałam łyżeczkowanie, potem starania przez prawie rok i nic, wizyta u lekarza-okazało się, że mam torbiel endometrialna lewego jajnika. Laparotomia w sierpniu i kuracja Visanne 3 m-ce. Teraz jestem 4 tygodnie po odstawieniu leku i czekam na @ a raczej na jej brak.
Piszcie co u was w tych sprawach. Któras brała Visanne?? Po ilu tyg. od odstawienie dostałyście @? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa się wypowiem, ale jestem chyba kiepskim odnośnikiem - ja brałam visanne miesiąc, nieustannie krwawiłam i plamiłam przez ten czas. 2 dni po odstawieniu z mojego plamienia zrobiło się mocne krwawienie i uznałam to za początek okresu. Trwał on 4 dni i nie był szczególnie obfity. Owulację miałam 14go dnia od początku ego dziwnego okresu czyli ok 16 dni po odstawieniu visanne, ale w ciążę nie zaszłam
Zgredek gratuluję kropka! Rudziutka7 - powodzenia!Rudziutka7 lubi tę wiadomość
-
Ja mam 3 stopien endo, po laparo dostalam visanne na 3 mce. Czy mam liczyc ze torbiel zrosty i ogniska sie zmniejsza ? Brak mi nadzieji a tak pragne dzieckaEndometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków , brak mrozaków
-
nick nieaktualnygwiazdeczka88
- to podczas laparo nie wycięli Ci torbieli?
- zrosty chyba też Ci usuwali podczas laparo? Visanne nie ma wpływu na zrosty. Zrosty robią się podobno w 1-2 dobie po operacji jeśli była ona kiepsko wykonana, lub/i jeśli nastąpiło zakażenie bakteryjne lub/i jeśli nie wysmarowali Cię żelem antyzrostowym
- małe ogniska endomendy po visanne powinny się "wchłonąć"
Uszy do góry. Może będziesz tą, która po odstawieniu visanne od razu zafasolkuje -
Odświeżmy temat dziewczyny, jak wasze starania po Visanne ?Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków , brak mrozaków
-