Stosunek po okresie
-
nick nieaktualnyWitam, dzisiaj jest szósty dzień jak spóźnia mi się okres w tym miesiącu ( marzec) nie miałam żadnych objawów żeby wgl miał się pojawić ( zawsze tydzień przed @ ból piersi oraz ból jajnika ) tym razem nic.
Pojawił się śluz na początku był biały postać takiego kremu, dziś zauważyłam że ten śluz jest przeźroczy i na dodatek bardzo rozciągliwy. Wcześniej u mnie taki śluz nie miał miejsca, był zawsze biały i nawet nie rozciągliwy a ten teraz od samego początku jest ciągnący ( nawet jak pierwszy się pojawił biały)
Stosunek był jeden ale by 5 dni po okresie, oczywiście finał był w środku ( impreza - trochę nas poniosło)
Żadnego stresu nie przechodziłam, wręcz czas mijał bardzo dobrze, nie byłam chora jedynie co przyjmuje witaminę B12 , D3 ( 20000) i kwas foliowy, ale to już bardzo długo,bo wcześniej okres był normalnie
Od czasu do czasu zabili mnie lewy jajnik , ale to tylko na chwilkę,czuje bardzo duże zmęczenie , oczywiście obwiniam o to pracę , ale gdy tylko poczuje poduszkę to odrazu zasypiam ,proszę o radę .... Czy jednak może być ciąża ? Czy stosunek po okresie mógł skończyć się ciążą ..?
-
Wiki2023 wrote:Witam, dzisiaj jest szósty dzień jak spóźnia mi się okres w tym miesiącu ( marzec) nie miałam żadnych objawów żeby wgl miał się pojawić ( zawsze tydzień przed @ ból piersi oraz ból jajnika ) tym razem nic.
Pojawił się śluz na początku był biały postać takiego kremu, dziś zauważyłam że ten śluz jest przeźroczy i na dodatek bardzo rozciągliwy. Wcześniej u mnie taki śluz nie miał miejsca, był zawsze biały i nawet nie rozciągliwy a ten teraz od samego początku jest ciągnący ( nawet jak pierwszy się pojawił biały)
Stosunek był jeden ale by 5 dni po okresie, oczywiście finał był w środku ( impreza - trochę nas poniosło)
Żadnego stresu nie przechodziłam, wręcz czas mijał bardzo dobrze, nie byłam chora jedynie co przyjmuje witaminę B12 , D3 ( 20000) i kwas foliowy, ale to już bardzo długo,bo wcześniej okres był normalnie
Od czasu do czasu zabili mnie lewy jajnik , ale to tylko na chwilkę,czuje bardzo duże zmęczenie , oczywiście obwiniam o to pracę , ale gdy tylko poczuje poduszkę to odrazu zasypiam ,proszę o radę .... Czy jednak może być ciąża ? Czy stosunek po okresie mógł skończyć się ciążą ..?endometrioza
03.2021 ciąża naturalna - 💔 10 tyg.
15.04.2023 (11dpo) beta hcg - 59,5
17.04.2023 (13dpo) beta hcg - 208,2
ciąża naturalna -
nick nieaktualnyBardzo mnie zdziwiło to brak objawów przed @ 😐 jeszcze nigdy tak nie miałam , zawsze te bóle cycków były nie do wytrzymania 😂
Gdybym miałam odrazu dostęp do testu to pewnie w drugim dniu bym go już zrobiła, ale najprędzej będę testować w sobotę ❤️ -
nick nieaktualny
-