Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Stosunek po okresie
Odpowiedz

Stosunek po okresie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, dzisiaj jest szósty dzień jak spóźnia mi się okres w tym miesiącu ( marzec) nie miałam żadnych objawów żeby wgl miał się pojawić ( zawsze tydzień przed @ ból piersi oraz ból jajnika ) tym razem nic.
    Pojawił się śluz na początku był biały postać takiego kremu, dziś zauważyłam że ten śluz jest przeźroczy i na dodatek bardzo rozciągliwy. Wcześniej u mnie taki śluz nie miał miejsca, był zawsze biały i nawet nie rozciągliwy a ten teraz od samego początku jest ciągnący ( nawet jak pierwszy się pojawił biały)
    Stosunek był jeden ale by 5 dni po okresie, oczywiście finał był w środku ( impreza - trochę nas poniosło)
    Żadnego stresu nie przechodziłam, wręcz czas mijał bardzo dobrze, nie byłam chora jedynie co przyjmuje witaminę B12 , D3 ( 20000) i kwas foliowy, ale to już bardzo długo,bo wcześniej okres był normalnie
    Od czasu do czasu zabili mnie lewy jajnik , ale to tylko na chwilkę,czuje bardzo duże zmęczenie , oczywiście obwiniam o to pracę , ale gdy tylko poczuje poduszkę to odrazu zasypiam ,proszę o radę .... Czy jednak może być ciąża ? Czy stosunek po okresie mógł skończyć się ciążą ..?

• kociamama Nowa

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki2023 wrote:
    Witam, dzisiaj jest szósty dzień jak spóźnia mi się okres w tym miesiącu ( marzec) nie miałam żadnych objawów żeby wgl miał się pojawić ( zawsze tydzień przed @ ból piersi oraz ból jajnika ) tym razem nic.
    Pojawił się śluz na początku był biały postać takiego kremu, dziś zauważyłam że ten śluz jest przeźroczy i na dodatek bardzo rozciągliwy. Wcześniej u mnie taki śluz nie miał miejsca, był zawsze biały i nawet nie rozciągliwy a ten teraz od samego początku jest ciągnący ( nawet jak pierwszy się pojawił biały)
    Stosunek był jeden ale by 5 dni po okresie, oczywiście finał był w środku ( impreza - trochę nas poniosło)
    Żadnego stresu nie przechodziłam, wręcz czas mijał bardzo dobrze, nie byłam chora jedynie co przyjmuje witaminę B12 , D3 ( 20000) i kwas foliowy, ale to już bardzo długo,bo wcześniej okres był normalnie
    Od czasu do czasu zabili mnie lewy jajnik , ale to tylko na chwilkę,czuje bardzo duże zmęczenie , oczywiście obwiniam o to pracę , ale gdy tylko poczuje poduszkę to odrazu zasypiam ,proszę o radę .... Czy jednak może być ciąża ? Czy stosunek po okresie mógł skończyć się ciążą ..?
    Pewnie, że mógł! U mnie 5 dni po okresie to już praktycznie owulka 😀 leć na betę, chociaż przy 6 dniach spóźnienia @ to i test ciążowy powinien wykazać ewentualną ciążę

endometrioza

03.2021 ciąża naturalna - 💔 10 tyg.

15.04.2023 (11dpo) beta hcg - 59,5
    17.04.2023 (13dpo) beta hcg - 208,2
    ciąża naturalna
  • Betti37 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli owulacja była 5 dni po miesiączce albo nawet tydzień później to jest szansa bo plemniki trochę żyją w drogach rodnych.
    U mnie miesiączka trwa 7 dni a za kolejne 7 jest owu (+/_)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo mnie zdziwiło to brak objawów przed @ 😐 jeszcze nigdy tak nie miałam , zawsze te bóle cycków były nie do wytrzymania 😂
    Gdybym miałam odrazu dostęp do testu to pewnie w drugim dniu bym go już zrobiła, ale najprędzej będę testować w sobotę ❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wciąż jednak liczyłam że @ przyjdzie , bo ten ból jajnika jest prawie taki sam jak właśnie na @ , ale nic wciąż czysto 🙊 jedynie śluz jest biały ale nazwała bym go taki " śliski" 😆🙈🙈

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ