Straszny ból po serduszkowaniu,dzewczyny pomóżcie
-
Nie wiedziałam w jakim dziale poruszyć ten wątek, może to złe miejsce ale potrzebuję Waszych rad dziewczyny ! Na pewno każda z Was choc raz doświadczyla boleści po intensywnym serduszkowaniu. U mnie szczypanie i pieczenie utrzymuje się już 4 dzień Do kibelka biegam co chwilę i sikając normalnie płaczę Pomóżcie ! Jak sobie radzicie w takiej sytuacji???
malutka1989571 lubi tę wiadomość
-
Młoda wrote:Nie wiedziałam w jakim dziale poruszyć ten wątek, może to złe miejsce ale potrzebuję Waszych rad dziewczyny ! Na pewno każda z Was choc raz doświadczyla boleści po intensywnym serduszkowaniu. U mnie szczypanie i pieczenie utrzymuje się już 4 dzień Do kibelka biegam co chwilę i sikając normalnie płaczę Pomóżcie ! Jak sobie radzicie w takiej sytuacji???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 15:01
-
Tak właśnie myślę ,że to przerodziło się w infekcję bo dawniej miałam takie przypadłości co chwilę i to co jakis czas powraca ,teraz długo miałam spokój i znowu...gin ciągle przepisuje mi to samo, nie szuka źródła problemu tylko go maskuje na chwilę słyszałam ,że istnieje taki zastrzyk dla kobiet ,które często mają ten właśnie problem, wiecie cos o tym? Na razie zaczęłam brac urofuraginum może przejdzie
-
Młoda wrote:Tak właśnie myślę ,że to przerodziło się w infekcję bo dawniej miałam takie przypadłości co chwilę i to co jakis czas powraca ,teraz długo miałam spokój i znowu...gin ciągle przepisuje mi to samo, nie szuka źródła problemu tylko go maskuje na chwilę słyszałam ,że istnieje taki zastrzyk dla kobiet ,które często mają ten właśnie problem, wiecie cos o tym? Na razie zaczęłam brac urofuraginum może przejdzie
A to infekcja grzybicza Cię tak często odwiedzała? czy jakaś inna? Czytałam gdzieś że jest taki zastrzyk ale nie zam szczegółów. Dobrą opinią cieszy się też suplement diety CANDIVAC bo uodparnia organizm w przypadku powracających infekcji. -
Vanessa grzybice miałam stwierdzoną 2 razy, a niestwierdzoną może i więcej, ale wtedy wiedziałam ,że to grzybek bo męczyło mnie potworne swędzenie i miałam upławy. A teraz jest taka sytuacja ,że po serduszkowaniu (serduszkowałam mimo to ,że chcialo mi sie siusiu) odczułam chwilowe pieczenie ale wynikało to z urazu mechanicznego ,po chwili pieczenie ustapiło ale wróciło tego samego dnia wieczorem gdy zbadalam szyjkę...wtedy tak naprawdę to się zaczeło, kolejnego dnia bylo juz ok choc wieczorem znów odczuwałam lekki dyskomfort, lecz najgorsze przyszlo wczoraj : wyszlismy z moim M na spacer z psem wieczorem, bardzo zmarzłam, wrocilismy po godzinie , ledwo co przestapilam próg domu i mnie wzięło ma maxa trzyma tak do dziś. Macie wykres tam zaznaczyłam co i jak...
https://ovufriend.pl/graph/02a5ea9ef75d968ed359a40d57d35b62
Tak jak mówię nic mnie nie swędzi, nie mam żadnej nieprzyjemnej wydzieliny , tylko okropny ból PO SIUSIU, aż mnie zęby bolą i ciągłe parcie na pęcherz...mamuśka jest w mieście to ją wysłałam do apteki jak nie przejdzie przez 2,3 dni to idę do mojej gin i żądam porządnych badań w końcu ! -
Wydaje mi sie też ,że to nie infekcja bo przy grzybku tempka skacze do góry ,a moja zachowywała się tak jak zwykle u mnie w tych dniach cyklu czyli powoli spada,żeby właśnie jutro odbic do góry bo jestem akurat podczas owulacji... wszystko się tak ciulowo zbiegło w jednym momencie eh:/ ale dzieki za rady dziewczyny :*
-
Mloda mam dokładnie to samo, zawsze pierwsze co robisz po serduszkowaniu to się wysiusiaj, wtedy masz szanse szybko pozbyć się bakterii przeniesionych właśnie w cewke moczowa:) Mi pomaga urofuraginum i 1000mg Wit C;) zapobiegawczo co jakiś czas Zuravit:)
-
to infekcja jeśli lekarz przepisuje to samo i nie pomaga rób sobie okłady z rumianku pomaga i łagodzi po drugie wiem że to śmieszne ale zrób taki tampon zabek czosnku owiń w gazę zwiąż niteczką aby był do wyciągania sznurek włóż do pochwy i co 2h zmieniaj na nowy naprawdę możecie się śmiać ja w to też nie wierzyłam miałam kiedyś infekcje miesiąc w miesiąc po tej metodzie nie mam już 5 lat z tym problemu czosnek zabija bakterie i wyciąga zarazki rób tak kilka dni podmywać się możesz jogurtem bo to zakwasza i jest naturalne naprawdę polecam ten domowy sposób mam nadzieję ze pomogłam
Młoda lubi tę wiadomość
udało się 13cykl starań okazał się szczęśliwy -