Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałam Wam jeszcze napisać, że pięknie dziękuję za ogrom wsparcia. To niesłychanie pokrzepiające wiedzieć, że ktoś myśli o nas i trzyma kciuki. Dziękuję ❤️❤️❤️
Rica, Ogoorkowa, Meeg, RiverS, Amunicja, Niuśka, Nowanna, Aleksandra_joanna_p lubią tę wiadomość
-
Ancalime wiele podobnych historii to forum widziało, oby Twoja była jedną z tych szczęśliwych! Kciuki zaciśnięte. Czekamy na wyniki bety
Ancalime, Kania_czubajka, Sara30, RiverS lubią tę wiadomość
-
Ancalime wrote:Już po USG, pęcherzyk ciążowy urósł od wczoraj o 1 mm, ale nie uwidoczniono pęcherzyka żółtkowego, który wczoraj był. Obraz pęcherzyka nieznacznie zamazany, co też nie wróży dobrze.
Mam zrobić betę i progesteron (od razu poleciałam pobrać - choć w tym nieszczęsnym Alabie, więc mam nadzieję doczekać wyników 😜). Jeżeli nie będzie przyrostu min.100% w stosunku do ostatniej bety (3454 - 18/01) odstawić dupka i... Czekać.
Generalnie nie rokuje ta ciąża dobrze, niepokoi ją brak pęcherzyka żółtkowego, widocznego jeszcze wczoraj. Ale nie chce nic przesądzać, mam czekać na wyniki krwi.
Czy już wspominałam jak bardzo nie znoszę czekania? Dobija mnie to... Mówię do niej, że powiedzmy sobie wprost, że nic z tego nie będzie. Coś bylo, a nie ma. Coś nie rośnie. Objawy znikły. A ona że rozumie mój stres, ale czasami ciąża uwidaczniała się później, więc pozostaje nam tylko obserwować bieg wydarzeń 😑.
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
nesairah wrote:Ancalime wiele podobnych historii to forum widziało, oby Twoja była jedną z tych szczęśliwych! Kciuki zaciśnięte. Czekamy na wyniki bety
Ancalime lubi tę wiadomość
-
Ancalime przytulam mocno, życzę dużo siły i trzymam kciuki! 😘
Niaha, RiverS jak dla mnie to ewidentne różowe kreski, a ja jestem z tych co zazwyczaj nie widzą nawet jak już coś jest 🙈 także kciuki za bety 😘
Ja mialam zrobic tego proga, ale w koncu nie zrobilam, bo mi sie przypomniało, ze dzisiaj ide na pole dance, wiec pewnie zrobiłby mi sie paskudny siniak od wysiłku. Najwyżej pójdę jutro, chociaż dzisiaj mam jakiś zjazd, nie wydaje mi się, żeby ten cykl był szczęśliwy, znowu pojawił mi się trądzik (a to objaw spadku proga przecież), apka mi nie uznaje żadnych objawów za ciążowe. No ale nic nie zrobię już. Tylko się podłamałam, bo następna szansa będzie dopiero w czerwcu…Ancalime, Niaha, RiverS lubią tę wiadomość
🙋♀️33 🙋♂️ 45
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami
25.04.25 - II
TP 30.12.25 -
Melduję 🐒- póki co plamienie, ale później się pewnie rozkręci 😒
Dzisiaj 🍷na poprawę humoru i smutek🥺
Trzymam kciuki za wszystkie cienie i przyrosty🤞🤞
Nie wiem jak wy Dziewczyny myślicie ale w lutym to musimy dać już czadu w liczbie ⏸️ na wątku ✊️
A no właśnie, kto prowadzi wątek lutowy bo nazwę już mamy??Rica, Ancalime lubią tę wiadomość
-
Ancalime, Ogoorkowa, Niaha, Meeg, RiverS, Pauli19, Emka06, Kania_czubajka, Bialeekk, Maiora, Sara30, Mart768, makówka, Rica, M94, agentka93, LikePink, Ewiwi, ChocoMonster, SandraH.97, Amunicja, .aś., izzy91, moonflower, Stysia16, ELka, paprotka17, Lipcowa, Domi94, Nowanna, gattina, Anett93, Evondita82 lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
Ogoorkowa wrote:Ancalime, myślami cały czas z Tobą ❤️ kciuki sine od trzymania 🥹
Beezi można wiedzieć gdzie się grzejesz ? Później dołączyłam do wątku:DKania_czubajka, Ogoorkowa, Rica, Ancalime, LikePink, ChocoMonster, Lipcowa, Nowanna, Anett93, Evondita82 lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
MTHFR hetero
PAI homo
Ancalime ja cały czas wierzę w twojego kropka ❤️ dopóki nie ma wyników, nie możemy niczego przesadzać. Ginekolog dobrze prawi choć wiem, że czekanie jest fatalne
Niaha kciuki zaciśnięte najmocniej jak się da 🤞🤞🤞 mimo, że nienawidzę tych testów to mam dobre przeczucia i beta będzie pozytywna ❤️
Choco, ja wykluczam raczej biochema bo robiłam betę dzień przed tą kreską i była negatywna. A żadne testy oprócz facelle strumieniowych nie pokazywały cienia. Więc po prostu musiałam wtedy kupić felerna partie. Teraz mi się sprawdziły ale wiesz jak jest, niesmak pozostał
Mnie dzisiaj strasznie boli brzuch. I to na tyle mocno że zdjęłam spodnie i leżę sobie pod kocem. Wzięłam magnez i nospe. Jutro powtórka bety ale cały czas mam jakieś złe przeczucia 😔Niaha, Maiora, Ancalime, Aleksandra_joanna_p lubią tę wiadomość
-
Biedronka@ wrote:Melduję 🐒- póki co plamienie, ale później się pewnie rozkręci 😒
Dzisiaj 🍷na poprawę humoru i smutek🥺
Trzymam kciuki za wszystkie cienie i przyrosty🤞🤞
Nie wiem jak wy Dziewczyny myślicie ale w lutym to musimy dać już czadu w liczbie ⏸️ na wątku ✊️
A no właśnie, kto prowadzi wątek lutowy bo nazwę już mamy??Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2023, 12:03
✨ NASZA DROGA
08.2022–07.2025 | 35 miesięcy walki
👩 29 | 🧔 30 | AMH 4,2 | Kir AA 👎 | PAI-1 hom 👎 | MTHFR het 👎 | HBA 42% 👎
🧬 Kariotypy ✅ | alloMLR 27% | Cytokiny ✅ | Immunofenotyp ✅
🌟IVF #1 – 07.2024 → 8 zapł., 2❄️
FET 19.08 – 💔 ciąża bezzarodkowa
🌟IVF #2 – 12.2024 → 8❄️
FET 3.02 ❄️5bb 👎 | FET 3.03 ❄️4bc + ❄️4bb 👎 | FET 21.07 ❄️2x4cc 👎
💚 W najcięższych chwilach los stawia na naszej drodze najlepszych ludzi💚 -
Zrobiłam facellaka paskowego, cień podobnego kalibru co na tym porannym słupkowym, więc jest szansa, że nie oszukaniec 🤞🤞
Ogoorkowa, makówka, Bialeekk, Meeg, nesairah, Sara30, Ancalime, ChocoMonster, rozalaa, .aś., Stysia16, ELka, Natosia, Domi94, Niuśka, Nowanna, Aleksandra_joanna_p, Anett93, Evondita82 lubią tę wiadomość
26
hashimoto + niedoczynność
marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
RiverS wrote:Zrobiłam facellaka paskowego, cień podobnego kalibru co na tym porannym słupkowym, więc jest szansa, że nie oszukaniec 🤞🤞
Pokazuj🤭🤞🏽 -
Ancalime, trzymam kciuki, żeby Kropek walczył dzielnie i wszystko dobrze się skończyło. 🤞🍀 wystarczy na styczeń już tych złych wiadomości 😥
Ancalime lubi tę wiadomość
12.2023 🩵
MTHFR hetero
PAI homo
Ja też żalpost, przedwczoraj myślałam, że przyszła @ i cieszyłam się, że w końcu normalna, a tu od 3 dni plamienie brązowawe, czasem lekko podbarwione krwią -.- znacie jakieś sposoby na rozkręcenie?
Nie wiem skad to plamienie, bo raczej nie mam problemów z progesteronem.Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy