Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
LikePink wrote:Ja w obu ciążach może z 2x współżyłam i na pewno nie w 1wszym trymestrze. Strach o ciążę, libido minus nieskończoność 🤣
-
Dziewczyny, a miałyście tak ze śluzem, że jednego dnia obserwowałyście mętny/kremowy i rozciągliwy?
Ja sprawdzam kilka razy dziennie i zdarza się np kremowy, a za 2h rozciągliwy. Wtedy odnotowujemy ten najbardziej płodny? -
Kania_czubajka wrote:Dziewczyny 🫄,
A jak u was z ❤️? Kochacie się normalnie ,czy są jakieś obawy?07.22 - stymulacja lametta
11.22 - badanie drożności ✅
11.22 - stymulacja do IUI - lametta + gonal ❌
12.22 - stymulacja do IUI - lametta + gonal ❌
06.01.23 - ⏸ 🙏😍
07.01.23 - ⏸ beta - 71.58 prog - 27.78 🥰 🙏
09.01.23 beta - 333.02 prog 51.02 😍
11.01.23 beta - 770.34
14.01.23 beta - 2112.51
18.01.23 - pęcherzyk ciążowy 🥰 + torbiel na jajniku - 6 cm 😱
27.01.23 - zarodek z serduszkiem 😍
15.02.23 - 26 mm maleńkiego człowieczka 🥰
07.03.23 - 61 mm Maluszka ☺ Sanco - zdrowy chłopczyk 💙
27.03.23 - 9.77 cm Bobasa 😍
12.04.23 - 210 g Leosia 🥰
08.05.23 - 411 g 🤩
12.05.23 - połówkowe - 536 g zdrowego Akrobaty 😄
29.05.23 - 731 g 😍 szyjka 2.6 cm 🥺
14.06.23 - kilogram Bobasa 🥰 szyjka 2.1 cm 😞
26.08.23 - Leopold 🧡🐻 3045 g 51 cm -
Nesairah, tak, najbardziej płodny w danym dniu.
Kania, kciuki za wizytę ❤️🍀.
Dziewczyny, kciuki za progi i bety ❤️ 🤞🏻.
Dzięki za pamięć, ja mam USG w sobotę o 13. Do tego czasu spróbuję nie oszaleć 🙈.
Dziś wróciły mi objawy ciążowe, ewidentnie u mnie coś progesteron nawala - jak był spadek poniżej 10 to i objawów nie było 🤔. Dziś sutki drażni wszystko i bolą. Najchętniej bym się w pracy rozebrała przynajmniej że stanika - pracuje w większości z chłopami, to pewnie nie mieliby nic przeciwko 😜. I ziiiiimno mi, choć na to wpływ ma też zapewne aura zewnętrzna.
Wczoraj przez telefon pokłóciłam się ze starym. Wraca i zgodnie z ustaleniami miał po nowym roku robić badanie nasienia. A zapytał czy jest sens, bo zazwyczaj szybko zachodziłam, tylko nie potrafiłam utrzymać 💔💔💔. Zabolało jak nie wiem 🥺. Zreflektował się i pół godziny później zadzwonił, że się zapisał. Ale co dowalił mi, to moje.nesairah, doris.93, Pucz lubią tę wiadomość
-
A poza tym to chyba już czas wytypować prowadzącą na kolejny miesiąc?
Ja mam kilka propozycji tytułów na dobry początek:
❄ Luty - już końcówka zimy, szybko w ciąże zachodzimy! ❄
Dość już bieli, dość przykrości - w lutym skaczemy z radości! 🎉
W lutym mamy piękne plany - II kreseczki wysikamy ⏸Karina, Paulina666, dominikawa, A-6, Pauli19, LikePink, Mart768, Claire, Niaha, Ancalime, makówka, ELka, Victoria006, Beezi, SandraH.97, Anett93, Nowanna, Domi94, Lipcowa, M94, Evondita82 lubią tę wiadomość
-
nesairah wrote:A poza tym to chyba już czas wytypować prowadzącą na kolejny miesiąc?
W lutym mamy piękne plany - II kreseczki wysikamy ⏸
Reszta oczywiście też ekstra ale pierwszy do mnie bardzo przemawia😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2023, 12:08
-
Ancalime wrote:Nesairah, tak, najbardziej płodny w danym dniu.
Kania, kciuki za wizytę ❤️🍀.
Dziewczyny, kciuki za progi i bety ❤️ 🤞🏻.
Dzięki za pamięć, ja mam USG w sobotę o 13. Do tego czasu spróbuję nie oszaleć 🙈.
Dziś wróciły mi objawy ciążowe, ewidentnie u mnie coś progesteron nawala - jak był spadek poniżej 10 to i objawów nie było 🤔. Dziś sutki drażni wszystko i bolą. Najchętniej bym się w pracy rozebrała przynajmniej że stanika - pracuje w większości z chłopami, to pewnie nie mieliby nic przeciwko 😜. I ziiiiimno mi, choć na to wpływ ma też zapewne aura zewnętrzna.
Wczoraj przez telefon pokłóciłam się ze starym. Wraca i zgodnie z ustaleniami miał po nowym roku robić badanie nasienia. A zapytał czy jest sens, bo zazwyczaj szybko zachodziłam, tylko nie potrafiłam utrzymać 💔💔💔. Zabolało jak nie wiem 🥺. Zreflektował się i pół godziny później zadzwonił, że się zapisał. Ale co dowalił mi, to moje.
Uuu to już wrzucacie nowe propozycje tytułów, ale fajnieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2023, 12:15
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
Zakończenie antykoncepcji 09.2021
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
09.01 - czyżby chłop? 😏♂️
30.01 - prenatalne 2 trym. 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
16.06.23 Ognik przychodzi sprawnie i szczęśliwie na świat 🥹
27.06.25 - cień ⏸️
30.07- piękne ⏸️
17.07 - pierwsza wizyta, mamy serduszko 🥰 (plus torbiel 58 mm)
07.08 - kolejna wizyta
-
nesairah wrote:A poza tym to chyba już czas wytypować prowadzącą na kolejny miesiąc?
Pierwszy ekstra! 😁
Nową prowadząca wybraną na poprzednim wątku miała być @Agentka93.
@agentka93 czy nadal jesteś chętna?😊 -
Świetne propozycje 🤩 -
Ancalime no dowalił tekstem fest, ale dobrze że szybko zrozumiał co powiedział i się zreflektował. Mój zazwyczaj albo udaje że nie o to mu chodziło albo dalej brnie w zaparte 🤦♀️ oni są z innej planety, ale ostatnio słuchałam podcastu Akademii Płodności, w którym właśnie wypowiadał się mąż staraczki i trochę mi to poukładało w głowie, tak więc polecam!
Apka pokazuje mi owu w urodziny - 31 😁 ale ja uważam że będzie wcześniej, jednak biorę to za dobry omen ☺️🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2023, 12:24
Ancalime, ELka, Domi94 lubią tę wiadomość
✨ NASZA DROGA
08.2022–07.2025 | 35 miesięcy walki
👩 29 | 🧔 30 | AMH 4,2 | Kir AA 👎 | PAI-1 hom 👎 | MTHFR het 👎 | HBA 42% 👎
🧬 Kariotypy ✅ | alloMLR 27% | Cytokiny ✅ | Immunofenotyp ✅
🌟IVF #1 – 07.2024 → 8 zapł., 2❄️
FET 19.08 – 💔 ciąża bezzarodkowa
🌟IVF #2 – 12.2024 → 8❄️
FET 3.02 ❄️5bb 👎 | FET 3.03 ❄️4bc + ❄️4bb 👎 | FET 21.07 ❄️2x4cc 👎
💚 W najcięższych chwilach los stawia na naszej drodze najlepszych ludzi💚 -
Claire wrote:Niaha, właśnie zobaczyłam tego oszukańca, mam nadzieję, że Cię zbyt mocno nie podłamał. Trzymaj się kochana
Taki test mocno może namieszać w głowie, ale nie poddawaj się, ściskam mocno :*
Tak, całkiem nieźle poradziłam sobie z tym, nie załamałam się, szkoda mi tylko tej kasy na lab.
Ostatecznie fajnie było przez kilka godzin mieć te motylki w brzuchu
Już się nie mogę doczekać kiedy się uda 🥹 -
rozalaa wrote:Ancalime no dowalił tekstem fest, ale dobrze że szybko zrozumiał co powiedział i się zreflektował. Mój zazwyczaj albo udaje że nie o to mu chodziło albo dalej brnie w zaparte 🤦♀️ oni są z innej planety, ale ostatnio słuchałam podcastu Akademii Płodności, w którym właśnie wypowiadał się mąż staraczki i trochę mi to poukładało w głowie, tak więc polecam!
Apka pokazuje mi owu w urodziny - 31 😁 ale ja uważam że będzie wcześniej, jednak biorę to za dobry omen ☺️🤞
A gdzie te podcasty są dostępne? -
Dziewczyny mam wyniki!
Cieszę się że poszłam 😁 wynik 2482.4 przyrost 169%dominikawa, doris.93, Mart768, Kania_czubajka, makówka, Sara30, Niaha, ELka, nesairah, Pucz, Meeg, Natosia, Victoria006, LikePink, agentka93, rozalaa, Ancalime, Pauli19, Beezi, Longanimity, alauda, .aś., SandraH.97, Anett93, gattina, Ogoorkowa, Rozaline, Nowanna, Domi94, Lipcowa, M94, Evondita82, moonflower lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeeg wrote:Świetnie 🤞🍀 dodasz pierwszą jaka była?
Jasne ☺️ Pierwsza beta robiona 23.01 14dpo wynik 124.
A jeśli chodzi o podpis to muszę poszukać gdzie i co w ustawieniach bo ja jeszcze raczkuje tutaj 🙈🙊😄
Ancalime, jak objawy wróciły to dobry znak! Oby tak dalej 🤞 😊 a faceci czasem nie myślą... To my musimy za nich. 🙄 Dobrze, że dotarło do niego że źle powiedział itp. 😊
Meeg lubi tę wiadomość
-
Super ta pierwsza propozycja♀️ 30l ♂️ 32l
+🐕
starania od: listopad 2022
PrenaCaps Multi1 + PrenaCaps DHA, magnez, olej lniany, wit. D -
River tak, byłam tylko betę i proga zrobić a zajęło mi to 1,5 godziny 😏 coś im się popierdzielilo z numerkami
Ale krew spuszczona 💪
LikePink kochaliśmy się w poniedziałek, środę i piątek (piątek można uznać za stosunek przerwany) a owu była sobota/niedziela 🫣
I ciążunia jest
Ancalime ale pojechał 😤 ale chłopy tak już mają że najpierw ozorem mielą a potem myślą. Nie bierz tego do siebie ❤️
Kania ja ze względów oczywistych nie kocham się obecnie z mężem 😭 ale w poprzednich ciazach (o ile nie było innych zaleceń lekarskich) kochaliśmy się całą ciążę
Kamsi, ja nie chcę aby to źle zabrzmiało i mówię teraz tylko i wyłącznie o moich doświadczeniach a każda kobieta jest innaale u mnie było tak (a zaliczyłam kilka biochemow parę lat temu), że jeśli ciąża od początku była skazana na biochem to na teście cień pojawiał się 12-13 dpo i nie ciemniał z dnia na dzień tylko te cienie były np przez tydzień i koniec. W zdrowych ciążach ZAWSZE miałam już ewidentną kreseczkę 10 dpo i ona robiła się co raz ciemniejsza. Dlatego teraz jak zobaczyłam 10 dpo ładnego bledziocha to wiedziałam, że nie będzie biochem. Ale to tylko i wyłącznie moje doświadczenia i mój organizm
Ale może coś w tym jest?
Ja mam przeczucie, że progesteron w końcu mi podskoczył. Bo wróciły mdłości, okropny brak apetytu i ból sutków.
Dzisiaj zasnęłam po 2 🥴
A ja+ bezsenność to jak śnieg i lato 🫣LikePink lubi tę wiadomość
-
doris.93 wrote:Jasne ☺️ Pierwsza beta robiona 23.01 14dpo wynik 124.
A jeśli chodzi o podpis to muszę poszukać gdzie i co w ustawieniach bo ja jeszcze raczkuje tutaj 🙈🙊😄
Ancalime, jak objawy wróciły to dobry znak! Oby tak dalej 🤞 😊 a faceci czasem nie myślą... To my musimy za nich. 🙄 Dobrze, że dotarło do niego że źle powiedział itp. 😊
Na kiedy wypada ci termin porodu? Który to tydzień i dzień? Bo coś mi się zdaje, że my gdzieś na podobnym etapie jesteśmyu mnie dziś chyba 18 dpo
-
Sara30 wrote:River tak, byłam tylko betę i proga zrobić a zajęło mi to 1,5 godziny 😏 coś im się popierdzielilo z numerkami
Ale krew spuszczona 💪
LikePink kochaliśmy się w poniedziałek, środę i piątek (piątek można uznać za stosunek przerwany) a owu była sobota/niedziela 🫣
I ciążunia jest
Ancalime ale pojechał 😤 ale chłopy tak już mają że najpierw ozorem mielą a potem myślą. Nie bierz tego do siebie ❤️
Kania ja ze względów oczywistych nie kocham się obecnie z mężem 😭 ale w poprzednich ciazach (o ile nie było innych zaleceń lekarskich) kochaliśmy się całą ciążę
Kamsi, ja nie chcę aby to źle zabrzmiało i mówię teraz tylko i wyłącznie o moich doświadczeniach a każda kobieta jest innaale u mnie było tak (a zaliczyłam kilka biochemow parę lat temu), że jeśli ciąża od początku była skazana na biochem to na teście cień pojawiał się 12-13 dpo i nie ciemniał z dnia na dzień tylko te cienie były np przez tydzień i koniec. W zdrowych ciążach ZAWSZE miałam już ewidentną kreseczkę 10 dpo i ona robiła się co raz ciemniejsza. Dlatego teraz jak zobaczyłam 10 dpo ładnego bledziocha to wiedziałam, że nie będzie biochem. Ale to tylko i wyłącznie moje doświadczenia i mój organizm
Ale może coś w tym jest?
Ja mam przeczucie, że progesteron w końcu mi podskoczył. Bo wróciły mdłości, okropny brak apetytu i ból sutków.
Dzisiaj zasnęłam po 2 🥴
A ja+ bezsenność to jak śnieg i lato 🫣
Jutro 10 dpo, także chciałabym bardzo chociaż cień zobaczyć