Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Sara30 wrote:Ja już ponad godzinę w Luxmedzie kwitnę 🥴🥴🥴
Nienawidzę takiego marnotrawstwa czasu
Ale to na pobranie poszłaś i tyle czekasz? 😳
Ja właśnie siedzę wkulona w kącie przy punkcie pobrań, w szpitalu, w którym pracuje pół mojej rodziny 😅26
hashimoto + niedoczynność
marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
Longanimity wrote:Tak, wizyta zdecydowanie mnie uspokoiła u upewniła że trafiłam na super lekarza! Już nawet dziękowałam koleżance która mi go poleciła 😊
Dziękuję za słowa wsparcia! Naprawdę podnoszą mnie na duchu 🙂
W tamtym tygodniu już sobie wyczytałam ze po chemii 2 lata trzeba wyczekać na zachodzenie w ciążę i już zaczęłam się żegnać z ewentualnym potomstwem na ten czas choć nawet nie wiedziałam czy chemia będzie konieczna 🙆♀️
Mąż jest moim głosem rozsądku i próbuje żyć tu i teraz i nie rozpatrywać miliona możliwości (nie koniecznie tych pozytywnych niestety).
Ale aktualnie postanowiłam żyć w miarę normalnie, jestem w pracy (koleżanki też dają mi wsparcie) także otaczają mnie super ludzie.
Pomstowała na teściach że się nie dowiedzą wcześnie o ciąży... no ale jak tu nie powiedzieć mówiąc o nowotworze... także miało być inaczej a życie pisze swój scenariusz zaskakujący co chwilę.
Najgorsze jest dla mnie to że nie cieszę się z tych ⏸️ tak jak bym chciała.
Napewno będę zaglądać i dawać znać co dalej 🙂
Czyli teraz kochana na betę,do gina i potem plan leczenia onko.Wazne,ze masz dobrego lekarza.Czekamy tu na wszystkie wieści od Ciebie:)2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Natosia wrote:as a to nie jest ta kreska testowa? W sensie ta przezroczysta,która w razie ciąży zabarwia się na różowo.Bo ja widze właśnie takie bardziej szare wgłębienie.
Ja nie jestem w stanie stwierdzić koloru. Po prostu za brudno, żeby uznać biel wizira 😅Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Longanimity wrote:Dziękuję za dobre myśli, nie bardzo mam was jak nadrabiać.
Wczoraj miałam wizytę u chirurga onkologa więc od rana byłam całą w stresie i to masakrycznym.
Powiedziałam o ewentualnej ciąży i trochę go przycięło bo pewnie chciał mi już zarys planu działania przedstawić. Powiedział że muszę zrobić betę i dobrze by było potwierdzić u ginekologa też. Generalnie uspokoił mnie, powiedział że ciąża i nowotwor to wcale nie jest takie rzadko spotykane jakby się wydawało. Ma na konsylium zapytać jak ciaza może wpłynąć na nowotwór.
Kolejna wizyta we wtorek.
Natazie zrobilam betę (wyniki wieczorem) i jeszcze się trochę łudze że może test być fałszywy... bo napewno szybciej moznaby leczenie zacząć... a tak to 2 miesiące trzeba poczekać bo dopiero w 2gim trymestrze mogą mnie operować.
Niby nie jest źle, lekarz daje nadzieję na happy end.
Życzę wam wszystkim ⏸️⏸️ i wysokich bet 🤞🤞
Będę zaglądać ale napewno nie uda mi się nadrobić tygodnia 🙉🙈
Koniecznie daj znać jak beta, będzie dobrze ❤️ dużo myślę o Tobie i trzymam kciuki ❤️ -
Kamsi wrote:Mnie tak dzisiaj ta biel podłamała, niby wiedziałam ale i tak się człowiek łudzi
Kamsi a Ty nie masz na grudniowym wątku wpisanego brzucha? Czy cos mi sie pomyliło i to jakaś inna Kamsi?
Przytulam za biel, który to dpo? Może jest jeszcze wcześnie? Ja wczoraj miałam takie zaćmienie mózgu i siknęłam nie dość, że 8 dpo to jeszcze w dodatku w środku dnia 🤦🏼♀️ no nie mogło wyjść nic innego niż vizir🙋♀️32 🙋♂️ 43
Starania o pierwsze dziecko
na luzie od 12.2020
na poważnie od 08.2021
wrzesień 2022: cb
styczeń 2023: cb?
marzec 2023: cb?
maj 2023: poronienie 7tc
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami -
Mart768 wrote:Kamsi a Ty nie masz na grudniowym wątku wpisanego brzucha? Czy cos mi sie pomyliło i to jakaś inna Kamsi?
Przytulam za biel, który to dpo? Może jest jeszcze wcześnie? Ja wczoraj miałam takie zaćmienie mózgu i siknęłam nie dość, że 8 dpo to jeszcze w dodatku w środku dnia 🤦🏼♀️ no nie mogło wyjść nic innego niż vizir
Miałam ale szybko przyszło krwawienie mimo dobrego przyrostu
9dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2023, 10:39
-
Kamsi wrote:Miałam ale szybko przyszło krwawienie mimo dobrego przyrostu
9dpo✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
ChocoMonster wrote:Z tego co pamiętam, to na grudniowym miałaś kreskę chyba dopiero około 13 DPO? Jeśli tak, to sama widzisz że jeszcze jest bardzo wcześnie. 😁 Trzymam kciuki🍀
I może dlatego to się tak skończyło 🥺 -
Dziewczyny melduję się z wynikami proga (no jakiś ekspres totalnie) -
11,3 ng/ml
Wartosc referencyjna dla
faza lutealna 1,2 - 15,9 ng/ml
Chyba całkiem spoko wynik?
Przy biochemie we wrześniu miałam chyba 3,8Meeg, nesairah, RiverS, ELka, Domi94, Evondita82, Niaha, Ancalime, rozalaa, Emka06, Anett93, SandraH.97, Lipcowa lubią tę wiadomość
🙋♀️32 🙋♂️ 43
Starania o pierwsze dziecko
na luzie od 12.2020
na poważnie od 08.2021
wrzesień 2022: cb
styczeń 2023: cb?
marzec 2023: cb?
maj 2023: poronienie 7tc
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami -
Mart768 wrote:Dziewczyny melduję się z wynikami proga (no jakiś ekspres totalnie) -
11,3 ng/ml
Wartosc referencyjna dla
faza lutealna 1,2 - 15,9 ng/ml
Chyba całkiem spoko wynik?
Przy biochemie we wrześniu miałam chyba 3,8Mart768 lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Sara30 wrote:Znam ból 🫣
Mój pracuje w Szwajcarii i jak przyjeżdża co 2-2,5 miesiąca to zawsze ogromna spina czy owulke trafimy 🫣
Teraz myślałam, że wyjechał za wcześnie a jednak żołnierzyki przetrwały
Sara30 ile żołnierzom udało się przeżyć 😁❓ Dajesz nadzieję 🙈
aś ja widzę, że tam coś przebija ale nie wiadomo czy to testowa, czy faktycznie ciąża także piłka w grze 😊 -
nick nieaktualny
-
@Niaha strasznie mi przykro
Jednak musisz poczekać na mnie -luty?=>