Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Ogoorkowa wrote:Nowanna ❤️ może jeszcze powtórz za parę dni?
Ja jestem 4dpo i wczoraj wieczorem już jestem 100% pewna,że to nie wzdęcia jakieś mocne, tylko ewidentnie skurcze macicy, wczoraj mnie już na prawdę mocno bolało 🤨 do tego od 2 dni mam jakieś takie rozwolnienie... w sumie to objawy jelitowe to mój numer 1 jako towarzyszacy okresom, wiec licze, ze "jakieś" zmiany hormonalne to powodują 😅
Dzięki, zobaczymy… coś czuje ze @ się zbliża wielkimi krokami. Ale jestem gotowa na nowy cykl, żel odpowiedni kupiony. NAC kupione, olej z wiesiołka kupiony. Selen odkupie dla starego.
-
Rivers, Meeg, Sara, Doris trzymam kciuki za betę ❤️🤞
Kania_czubajka trzymam kciuki za wizytę ❤️🤞
Ja też dziś poszłam tym razem już na 200 % ostatni raz 🤦😂 jutro wizyta 🙉
Nowanna ja bym kupiła testy DOZ bo te facelle to serio jest dziadostwo. I zrobiła jutro z porannego ❤️
Miłego dnia 😁
Kania_czubajka, doris.93, Meeg, ELka, Domi94, Niaha, moonflower, Nowanna lubią tę wiadomość
-
Odkąd wróciłam do pracy, nie mam prawie czasu aby tu zaglądać🫤
Gratuluję dwóch kresek i pozytywnych bet! ☺️❤️
Mnie zaczyna pomału zalewać, wiec owulka za kilka dni 👍🏼☺️
Longanimity, co u Ciebie? Myślę cały czas o Tobie💕 Byłaś u lekarza?10.2021 -👧🏻 ❤️ (iui)
05.23 💔 9/10tc (naturals)
3x IVF ➡️ 6 transferów ❌ -
Kania, kciuki za wizytę 🍀🥰
Meeg, Maiora, Rivers - powodzenia 🤞
Szykuje się emocjonujący dzień 😄😍miłego dnia Dziewczyny 😁
RiverS, Kania_czubajka, ELka, Ancalime lubią tę wiadomość
07.22 - stymulacja lametta
11.22 - badanie drożności ✅
11.22 - stymulacja do IUI - lametta + gonal ❌
12.22 - stymulacja do IUI - lametta + gonal ❌
06.01.23 - ⏸ 🙏😍
07.01.23 - ⏸ beta - 71.58 prog - 27.78 🥰 🙏
09.01.23 beta - 333.02 prog 51.02 😍
11.01.23 beta - 770.34
14.01.23 beta - 2112.51
18.01.23 - pęcherzyk ciążowy 🥰 + torbiel na jajniku - 6 cm 😱
27.01.23 - zarodek z serduszkiem 😍
15.02.23 - 26 mm maleńkiego człowieczka 🥰
07.03.23 - 61 mm Maluszka ☺ Sanco - zdrowy chłopczyk 💙
27.03.23 - 9.77 cm Bobasa 😍
12.04.23 - 210 g Leosia 🥰
08.05.23 - 411 g 🤩
12.05.23 - połówkowe - 536 g zdrowego Akrobaty 😄
29.05.23 - 731 g 😍 szyjka 2.6 cm 🥺
14.06.23 - kilogram Bobasa 🥰 szyjka 2.1 cm 😞
26.08.23 - Leopold 🧡🐻 3045 g 51 cm -
Trzymam kciuki dziewczyny ❤🤞🏼
Bialeekk wpisz mnie proszę na testowanie we wtorek bo nie wytrzymam do przyszłego piątku 😁😇Arieen lubi tę wiadomość
-
U mnie znowu to samo. Za mało, żeby uznać za ciążę, za szaro, żeby była biel wizira. Plus nie wiem na ile działa wyobraźnia 😒
Nowanna, trzymam kciuki, żeby jednak 🐒 nie przyszła!Nowanna lubi tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
LikePink wrote:Nesairah a może jednak w nocy był pik i teraz blednie🤔 No cóż przekonasz się robiąc dalej testy. Szkoda, że tak powoli ciemnieje.
Trzymam kciuki za bety dzisiejsze, wizyty🥰
Za biele przytulam❤️
Nie wydaje mi się... wieczorem robiłam jeszcze jeden test i był na podobnym poziomie. Pewnie owu będzie w 20dc jak zawsze, a narobiłam sobie nadziei, że będzie wcześniej -
.aś. wrote:U mnie znowu to samo. Za mało, żeby uznać za ciążę, za szaro, żeby była biel wizira. Plus nie wiem na ile działa wyobraźnia 😒
Nowanna, trzymam kciuki, żeby jednak 🐒 nie przyszła!
Pokaż koniecznie -
Trzymam za Was kciuki dziewczyny. 😊
A ja mam strach przed testowaniem, zaczęłam nową pracę, w styczniu, a wykres mam piękny.
Jutro będę testować jeśli @ wg aplikacji dziś się nie pojawi. Bo standardowo miałam owulke 14dc, tym razem aplikacja wskazała na 16 dc. A ja mocne testy owulacyjne miałam już 9-11dc a potem zaczęły blaknąć. 🫣
Musiałam to gdzieś z siebie wyrzucić, bo stres jednak jest. 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2023, 08:53
Nowanna lubi tę wiadomość
👩 31 l.
AMH 2,72
MTHFR, PAI: hetero
Hashimoto
🧔🏻♂️ 36 l.
Obniżone wyniki nasienia.
Walczymy o poprawę wyników.
-> następna wizyta 14.08.2025
02.03.2023 - 💔 -
Hej dziewczyny! Mam pytanie... Jak myślicie, z Waszego doświadczenia, jak długo może się spóźniać okres po bardzo stresującym tygodniu? Dzisiaj już 4 dzień spóźnienia. Miałam słaby tydzień w pracy, mocno stresującą wizyte u lekarza i 5 egzaminów na studiach. Robiłam przedwczoraj i wczoraj test ciążowy (wieczorem), ale niestety negatywny...
Myślicie, że jest szansa, aby to była ciąża, czy 2 negatywne testy to wykluczają?
Napomknę, że do tej pory miałam bardzo regularne miesiączki i nigdy nie zdarzyło mi się takie opóźnienie. -
Agata miałaś potwierdzona owulację? Jeśli nie, to jak najbardziej mogła się przesunąć przez stres
Nesairah ale nie łam się. Grunt że jest blisko. Działajcie regularnie i już
Ja piku nie wyłapałam a cykl szczęśliwy -
nesairah wrote:Pokaż koniecznie
Na zdjęciu prawie wcale nie widać plus to może być też moja wyobraźnia 🙈 Wykres też raczej mało ciążowy 😕
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Bezimienna wrote:Trzymam za Was kciuki dziewczyny. 😊
A ja mam strach przed testowaniem, zaczęłam nową pracę, w styczniu, a wykres mam piękny.
Jutro będę testować jeśli @ wg aplikacji dziś się nie pojawi. Bo standardowo miałam owulke 14dc, tym razem aplikacja wskazała na 16 dc. A ja mocne testy owulacyjne miałam już 9-11dc a potem zaczęły blaknąć. 🫣
Musiałam to gdzieś z siebie wyrzucić, bo stres jednak jest. 🙈
To tak jak ja ☺️ Ja akurat wróciłam do pracy po 1,5 roku przerwy. Do tego dostałam bardzo dużą podwyżkę, wiec aż „głupio” zachodzić w ciążę……
Próbujemy ale jak testuje i nie ma dwóch kresek, to jest mi smutno ale czuję tez poniekąd ulgę.
Sama jestem zła na siebie przez takie myślenie 🫤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2023, 09:07
10.2021 -👧🏻 ❤️ (iui)
05.23 💔 9/10tc (naturals)
3x IVF ➡️ 6 transferów ❌ -
alauda wrote:Odkąd wróciłam do pracy, nie mam prawie czasu aby tu zaglądać🫤
Gratuluję dwóch kresek i pozytywnych bet! ☺️❤️
Mnie zaczyna pomału zalewać, wiec owulka za kilka dni 👍🏼☺️
Longanimity, co u Ciebie? Myślę cały czas o Tobie💕 Byłaś u lekarza?
Dziękuję za dobre myśli, nie bardzo mam was jak nadrabiać.
Wczoraj miałam wizytę u chirurga onkologa więc od rana byłam całą w stresie i to masakrycznym.
Powiedziałam o ewentualnej ciąży i trochę go przycięło bo pewnie chciał mi już zarys planu działania przedstawić. Powiedział że muszę zrobić betę i dobrze by było potwierdzić u ginekologa też. Generalnie uspokoił mnie, powiedział że ciąża i nowotwor to wcale nie jest takie rzadko spotykane jakby się wydawało. Ma na konsylium zapytać jak ciaza może wpłynąć na nowotwór.
Kolejna wizyta we wtorek.
Natazie zrobilam betę (wyniki wieczorem) i jeszcze się trochę łudze że może test być fałszywy... bo napewno szybciej moznaby leczenie zacząć... a tak to 2 miesiące trzeba poczekać bo dopiero w 2gim trymestrze mogą mnie operować.
Niby nie jest źle, lekarz daje nadzieję na happy end.
Życzę wam wszystkim ⏸️⏸️ i wysokich bet 🤞🤞
Będę zaglądać ale napewno nie uda mi się nadrobić tygodnia 🙉🙈rozalaa, ELka, Maiora, RiverS, Pauli19, Mart768, moonflower, Ancalime, Emka06, agentka93, Beezi, Anett93, gattina, Lipcowa lubią tę wiadomość
👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g
-
Witam!
Tradycyjnie gratuluję ⏸️ i pięknych bet. Trzymam kciuki za bladziochy, słabe przyrosty. Tulę za biele i 🐒..
U mnie 8dc, ale czuję się jakaś taka wypluta, bez emocji.. Mam przeczucie, że i ten cykl pójdzie na straty. Ovu wyznacza mi owulację na 30.01. Wczoraj było 🐝, ale jakoś tak chciało mi się, nie chciało, bo po co..bo i tak z tego nie wykluje się nic..bo za szybko a potem może nic nie być 🥴 Mam nadzieję, że mi to minie. Chyba przechodzę kryzys wieku średniego 🥴Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2023, 11:11
♀️ 41 lat:
* 12.2013 - syn
* 2019 - rozw.
* guz przytarczyc
* podwyższony wapń we krwi
* arytmia
* cykle: 25-28 dni
* starania od: wrzesień 2022
💊 magnez, wit. D 2000, do stycznia PrenaCare Complete, od lutego Pueria Uno; żel Conceive od grudnia 2022
♂️ 38 lat