Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Maiora wrote:Mam wyniki bety 341.6 wynik z soboty2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
nesairah wrote:O 18 robiłam, ale chyba jeszcze zrobię koło 22 i rano :😁
-
Maiora super! W końcu
Dziewczyny, ja nie chcę sobie głupot wkręcać ale brzuch mnie cały czas boli. I mam wrażenie, że boli mnie z lewej strony (z tej co była owulacja prawdopodobnie). Mam też wrażenie, że podbrzusze z lewej strony mam cieplejsze.
Rano zrobię betę i proga ale jeśli ból nie minie, to przepisze wizytę na najbliższy piątek aby wykluczyc CP.
Macie może wiedzę, czy przy cp przyrost bety na początku może być dobry? -
Sara30 wrote:Maiora super! W końcu
Dziewczyny, ja nie chcę sobie głupot wkręcać ale brzuch mnie cały czas boli. I mam wrażenie, że boli mnie z lewej strony (z tej co była owulacja prawdopodobnie). Mam też wrażenie, że podbrzusze z lewej strony mam cieplejsze.
Rano zrobię betę i proga ale jeśli ból nie minie, to przepisze wizytę na najbliższy piątek aby wykluczyc CP.
Macie może wiedzę, czy przy cp przyrost bety na początku może być dobry?
Przestań teraz ja zaczynam myśleć o cp bo też mnie kuje z prawej strony tak jak myślę że mógłbym owulkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2023, 21:47
-
Sara30 wrote:Maiora super! W końcu
Macie może wiedzę, czy przy cp przyrost bety na początku może być dobry?
Tak u mnie były do bety 900 rósł wzorowo około 150-200%. Ale ja nie miałam też żadnych boli, nic a nic
Za to przy prawidłowej ciąży, właśnie ciągnął mnie jajnik, no "ostro pracował", podbrzusze itp. Lekarz kazał mi nsope i magnez do 8tc brać
O ❤️
Z ❤️ -
Meeg wrote:Przestań teraz ja zaczynam myśleć o cp bo też mnie kuje z prawej strony tak jak myślę że mógłbym owulka
Nas obydwie w jednej sali zamknąć 😂🫣 bez klamek i internetu
Mój ginekolog kiedyś powiedział, że na opakowaniu testów ciążowych powinien być napis " w razie wyniku pozytywnego - odłączyć internet"Meeg, Karina, rozalaa, Lipcowa, Aleksandra_joanna_p lubią tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Tak u mnie były do bety 900 rósł wzorowo około 150-200%. Ale ja nie miałam też żadnych boli, nic a nic
Za to przy prawidłowej ciąży, właśnie ciągnął mnie jajnik, no "ostro pracował", podbrzusze itp. Lekarz kazał mi nsope i magnez do 8tc brać
Czlowiek 4 lata w ciąży nie był i głupiej 😏
Ja chyba po prostu spać pójdę.
Pamiętam, że w ciąży z Emmą brzuch mnie bolał ciągle i bardzo. W kolejnych ciążach nie.
Ale to może być tak jak wcześniej kombinowalam, że przy ekstremalnie małych różnicach między porodem a kolejną ciąża, wszystkie więzadła, macica etc nie zdążyły wrocic do normy jak już znowu się rozciągały. A teraz po 4 latach cały proces musi iść od nowa... -
Sara30 wrote:Nas obydwie w jednej sali zamknąć 😂🫣 bez klamek i internetu
Mój ginekolog kiedyś powiedział, że na opakowaniu testów ciążowych powinien być napis " w razie wyniku pozytywnego - odłączyć internet" -
Niaha, bardzo mi przykro, że trafiłaś na tego oszukańca. To nie powinno się zdarzać...
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Sara30 wrote:Nas obydwie w jednej sali zamknąć 😂🫣 bez klamek i internetu
Mój ginekolog kiedyś powiedział, że na opakowaniu testów ciążowych powinien być napis " w razie wyniku pozytywnego - odłączyć internet"
Pamietam że w 1 ciąży też pobolewal mnie brzuch, czułam się mega okresowo. Lekarz mówił że tak się dzieje bo wszystko tam rośnie i się rozciąga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2023, 22:05
Sara30 lubi tę wiadomość
-
Natosia wrote:U mnie się nigdy smak nie zmienił i niestety nigdy nie odrzuciło mnie od słodyczy 🤣
Jedynie na początku pierwszej ciąży ugotowałam krem z marchwi z curry, na który miałam ogromna ochotę.Na następny dzień,po pracy.Wróciłam z pracy i tak mnie odrzuciło,ze witalam porcelanę.
I ogolnie na mięso nie mogłam patrzeć,ale minęło w trzecim trymestrze.
Natomiast smak i węch miałam zawsze bez zmian. -
nesairah wrote:
U mnie owu przewidywana koło weekendu, więc też czekam. Luty I coming! -
Nadzieja97 wrote:Mnie w ciąży na jakiś czas odrzucilo totalnie od mięsa, jak byłam u siebie u góry a teściowa na dole mięso gotowała to potrafiłam to wyczuć i mnie mdliło
Mnie jak w ciąży odrzuciła od mięsa tak już 3 lata nie jem, wręcz patrzeć nie moge -
Natosia wrote:Się nie śmiejcie... ale startuję na nowo i jak dziecko we mgle.
Niegdyś, całe lata świetlne temu wykresy można było prowadzić też na stronce, a nie mogę tego teraz znaleźć.Da się?
Próbowałam ogarnąć to na apce, ale nie wiem jak mam wejść w nowy cykl, mam ciągle pokazany ten szczęśliwy z ostatniej ciąży ponad 1600 dni temu, nie umiem go skasować i zacząć nowego.
Hilfe🥧🍦🍧🍩🎂🍰
Musisz na przeglądarce wejść na stronę ovu -> ustawienia -> cykle i przewinąć na sam dół strony i dać 'wymus zamknięcie cyklu'2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Maiora wrote:To i mnie zamknijcie bo mnie też ciągnie i martwię się czy przyrost nie mały bo wcześniej były większe 🤦
Jest bardzo OK a zaraz wizyta🤞
wiem mam to samo po tym jak tu śledze jakie przyrosty mają dziewczyny i też chciałoby się widzieć przyrost conajmniej 150 -200%... skrzywienie poforumowe
Ja jutro sprawdzam i jak do tej pory nie myślałem o tym to już zaczynam sie telepać 🙈
Maiora lubi tę wiadomość
-
Meeg wrote:Jest bardzo OK a zaraz wizyta🤞
wiem mam to samo po tym jak tu śledze jakie przyrosty mają dziewczyny i też chciałoby się widzieć przyrost conajmniej 150 -200%... skrzywienie poforumowe
Ja jutro sprawdzam i jak do tej pory nie myślałem o tym to już zaczynam sie telepać 🙈
Ja jutro planuje ostatnią już betę... Ale kto to wie... 🫣Maiora lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za wsparcie ❤️
Dziękuję sobie, że nie zdarzyłam o tej kresce powiedzieć mężowi. W sumie nie jestem smutna, bardziej jakoś taka pusta, nie wiem jak to inaczej opisać.
Nowanna wrote:A korzystając z okazji, widzę czasami ze macie podane na dole (nie wiem jak to się nazywa) jaki żel stosujecie. Czy żele durexa są Ok czy macie złe zdanie na ich temat?
Z tego co wiem, to żele durexa są przeciwplemnikowe, a więc na pewno niepolecane. My używamy conceive plus, są spoko, łatwo się aplikuje, czasami na allegro w licytacji można je dostać za kilkanaście złotych.Mart768, Nowanna lubią tę wiadomość
-
Meeg wrote:Jest bardzo OK a zaraz wizyta🤞
Ja jutro sprawdzam i jak do tej pory nie myślałem o tym to już zaczynam sie telepać 🙈 -
Ja jutro betuje napewno 😆
Ale brzuch przestał boleć 😁 chyba jednak to stres potęguje 🤷
Za to sutki tak mnie bolą, że nie mogę się ułożyć do snu 🫣
Jeśli to jednak objaw zdrowej ciąży to niech bolą
Dobranoc kochane.
Hokus pokus, czary Mary,
Jutro na forum same dobre wieści - nie koszmaryMaiora, ELka, ELka, Niaha, Nowanna, RiverS lubią tę wiadomość