Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
alauda wrote:
alauda lubi tę wiadomość
-
alauda wrote:
Ja już po konsultacji z Endo, mam zwiększyć dawkę euthyroxu do 50 codziennie. Na wyniki czekam. Przez trzy miesiące wyniki z luxa miałam w ciągu 3h, a teraz 🤣....alauda lubi tę wiadomość
👩 31 l.
AMH 2,72
MTHFR, PAI: hetero
Hashimoto
🧔🏻♂️ 36 l.
Obniżone wyniki nasienia.
Walczymy o poprawę wyników.
-> następna wizyta 14.08.2025
02.03.2023 - 💔 -
alauda wrote:
Pik jak dla mnie (na dole), więc nic tylko działaćalauda lubi tę wiadomość
-
Evondita82 wrote:Zobaczę, jak będzie wieczorem. Jeśli nie aż tak dużo to pewnie conceive wkroczy do akcji.
Ja czekam na swój!
Jakie było moje zdziwienie jak przeczytałam, ze durex mimo braku pleminikobojczych właściwości nie jest wskazany ze względu na możliwość ograniczenia ruchliwości plemników! Od razu zamówiłam ten co polecaliscie!Evondita82, Niaha lubią tę wiadomość
-
Co do PITów - ja teraz zmienialam prace, do konca listopada pracowalam we Wrocku, a na grudzien zmienilam miasto i w nowej firmie musialam podac adres nowego urzedu skarbowego i to nie musi byc tam gdzie pracuje tylko tam gdzie żyję, ale nie jestem zameldowana ani we wrocku ani w nowym miejscu w ktorym mieszkam i pracuje, wiec liczy sie tylko adres zamieszkania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2023, 12:33
siesiepy lubi tę wiadomość
🙋♀️32 🙋♂️ 43
Starania o pierwsze dziecko
na luzie od 12.2020
na poważnie od 08.2021
wrzesień 2022: cb
styczeń 2023: cb?
marzec 2023: cb?
maj 2023: poronienie 7tc
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami -
Siesiepy, niestety nie znam się za dobrze na tym, ale to kwestia wyjaśnienia czy na picie od pracodawcy musi być ten sam adres urzędu co na Twojej deklaracji pit. Trzeba w internecie poszukać albo mądrych osób popytać. Ja się akurat z mężem rozliczam i w zeszłym roku pity z pracy dostaliśmy każde z nas na inny urząd, a deklaracje ostatecznie złożyliśmy jeszcze w innym.
siesiepy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny,
dolączam do Was. Staramy się z mężem o drugiego dzieciaczka. Jedno dzieciątko juz z nami, ciąża bezproblemowa, kolejna ciąża- nieudana, diagnoza- zasniad groniasty. Po czym rozlegulowanie, wydłużenie cyklu. Cięzko z okresleniem dni płodnych, mam wątpliwości co do owulacji.
Miałam nadzieję, że udało się w styczniu, masa 'objawów' wskazujących na ciążę. NIestety okres przyszedł.
Liczę, że się uda w kolejnym cyklu.
Jesli, któras z Was miała podobne doświadczenia to proszę- podzielcie sięNowanna, Rozaline, RiverS, .aś., Evondita82, Niaha lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam wyniki
TSH - 2,6 normy (od 0,2 - do 4,2)
ft4 - 14,75 normy (od 12 - do 22)
Pasowało by coś z tym zrobić? Dzwonić do lekarza? Czy po prostu Euthyrox 25?✨ NASZA DROGA
08.2022–07.2025 | 35 miesięcy walki
👩 29 | 🧔 30 | AMH 4,2 | Kir AA 👎 | PAI-1 hom 👎 | MTHFR het 👎 | HBA 42% 👎
🧬 Kariotypy ✅ | alloMLR 27% | Cytokiny ✅ | Immunofenotyp ✅ | DFI ✅ | Inhibina B ✅
🌟IVF #1 – 07.2024 → 8 zapł., 2❄️
FET 19.08 – 💔 ciąża bezzarodkowa
🌟IVF #2 – 12.2024 → 8❄️
FET 3.02 ❄️5bb 👎 | FET 3.03 ❄️4bc + ❄️4bb 👎 | FET 21.07 ❄️2x4cc 👎
💚 W najcięższych chwilach los stawia na naszej drodze najlepszych ludzi💚 -
rozalaa wrote:Dziewczyny mam wyniki
Pasowało by coś z tym zrobić? Dzwonić do lekarza? Czy po prostu Euthyrox 25?
Ja przy takich wynikach zaczynałam od 50mg euthyroxu, ale tez zależy od organizmu myśle 😔.
Ja bym umówiła wizytę do endo.RiverS lubi tę wiadomość
-
rozalaa wrote:Dziewczyny mam wyniki
Pasowało by coś z tym zrobić? Dzwonić do lekarza? Czy po prostu Euthyrox 25?.
👩 31 l.
AMH 2,72
MTHFR, PAI: hetero
Hashimoto
🧔🏻♂️ 36 l.
Obniżone wyniki nasienia.
Walczymy o poprawę wyników.
-> następna wizyta 14.08.2025
02.03.2023 - 💔 -
01lilibeth01 wrote:Dziewczyny, które zobaczyły II kreseczki - będziecie chodzić prywatnie do gina czy na NFZ? Ja mam z pracy pakiet Medicover, ale nie mam za bardzo kogo zapytać o doświadczenia z prowadzeniem ciąży u nich. Chętnie dowiem się czegoś więcej.
RiverS lubi tę wiadomość
-
01lilibeth01 wrote:Dziewczyny, które zobaczyły II kreseczki - będziecie chodzić prywatnie do gina czy na NFZ? Ja mam z pracy pakiet Medicover, ale nie mam za bardzo kogo zapytać o doświadczenia z prowadzeniem ciąży u nich. Chętnie dowiem się czegoś więcej.
-
Ja prywatnie, ponieważ ta pani doktor do której chodzę pracuje też w szpitalu i liczę na to że będzie odbierać poródno ale najpierw muszę być w ciąży
-
Ja będę chodzić na Luxmed, ale ginekolog pracuje też w szpitalu na NFZ w razie czego26
hashimoto + niedoczynność
marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
mala_osska wrote:Czytałam opinie i faktycznie ponoć te testy się nie mylą. Może ciąża biochemiczna. Zobaczymy jak to się rozwinie.
a może mocz rozwodniony? Który dpo masz, bo nie pamiętam...? -
Claire wrote:Siesiepy, niestety nie znam się za dobrze na tym, ale to kwestia wyjaśnienia czy na picie od pracodawcy musi być ten sam adres urzędu co na Twojej deklaracji pit. Trzeba w internecie poszukać albo mądrych osób popytać. Ja się akurat z mężem rozliczam i w zeszłym roku pity z pracy dostaliśmy każde z nas na inny urząd, a deklaracje ostatecznie złożyliśmy jeszcze w innym.walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 stymulacji letrozolem ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, cd138, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR
03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
🌈naturals 🙈
30.07 ⏸️ - 12dpo - beta 45,9
~Będziesz w pocie czoła walczyć o swój świat