Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
LikePink wrote:To action i akurat z ciążowymi nie mam doświadczenia. Rano zrobię i będzie wiadomo ale jakie to irytujące, że tak to działa. Każde inne które robiłam tak się nie zachowywały*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny! Trzymam kciuki za wasze piękne bety🍀❤️
Ja właśnie skończyłam pakować ostatnie rzeczy… ja cię ile emocji się we mnie kumuluje to nie macie pojęcia🫣😃 taki pozytywny dreszczyk. O 1 wyruszamy w nieznaną podróż. Cholerka🤭
Test zrobię dopiero jutro wieczorem, bo zaginęły mi gdzieś w kartonie. Nie czuje się ani okresowo, ani ciążowo, w sumie to nic nie czuję przez cały ten cykl.
Nawet nie mam parcia by sikać na testy.
Dziwne to🥴 -
Sara30 wrote:Doris cudowny wynik ❤️ gratulacje
. W ogóle zauważyłam, że na portalu pacjenta w luxie po pobraniu krwi pojawia się godzina i około godziny później są wyniki. Może będą szybciej 🤣.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2023, 15:57
-
Doris93 piękna beta 😃 Kropuś się już zagnieżdża 😁
Nie mam tych testów u siebie ale jest pełno innych, więc coś tam wybiorę, bo tylko te 3 miałam 😂
Mąż mi dziś kupi 🤪
Ewiwi a to ciekawe hmmm. No nic jutro będzie wiadomo ale żadne testy mi nie pokazały nigdy kreski bez ciąży a takiej znikającej to już wcale🤔
Byście widziały jakie te emocje 🤣 tak patrzę, przechodzi mocz przez fabryczną kreskę testową a ta krecha taka wyraźna. Ja oczom nie wierzę, krzyczę w myślach "jaka krecha, ja prdl... Jestem w ciąży" 🤣🤣🤣🤣🤣 a jak juz ten mocz przeszedł cały pasek to kreska zaczęła blednąć z sekundy na sekundę. Teraz coś tam prześwituje ale ja zawsze wszędzie widzę kreski 🤣 Pewnie po prostu widzę fabryczną No ale siknę oczywiście z rana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2023, 16:06
Rica lubi tę wiadomość
-
LikePink wrote:Doris93 piękna beta 😃 Kropuś się już zagnieżdża 😁
Nie mam tych testów u siebie ale jest pełno innych, więc coś tam wybiorę, bo tylko te 3 miałam 😂
Mąż mi dziś kupi 🤪
Ewiwi a to ciekawe hmmm. No noc jutro będzie wiadomo ale żadne testy mi nie pokazały nigdy kreski bez ciąży a takiej znikającej to już wcale🤔
Byście widziały jakie te emocje 🤣 tak patrzę, przechodzi mocz przez fabryczną kreskę testową a ta krecha taka wyraźna. Ja oczom nie wierzę, krzyczę w myślach "jaka krecha, ja prdl... Jestem w ciąży" 🤣🤣🤣🤣🤣 a jak juz ten mocz przeszedł cały pasek to kreska zaczęła blednąć z sekundy na sekundę. Teraz coś tam prześwituje ale ja zawsze wszędzie widzę kreski 🤣 Pewnie po prostu widzę fabryczną No ale siknę oczywiście z rana.
Pokaż jak teraz wygląda 😅 -
Bezimienna wrote:Czekam na Twój wynik
. W ogóle zauważyłam, że na portalu pacjenta w luxie po pobraniu krwi pojawia się godzina i około godziny później są wyniki. Może będą szybciej 🤣.
-
Ja mam godzinę 15:17 (pobranie o 9.00) wynik był koło 16.00
. A robiąc inne badania np TSH o 13.30 (koło tej godziny było wpisane) pojawiły się 14.20. 😎
Może to przypadek, ale nadzieja umiera ostatnia 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2023, 16:13
-
Beta 7274,30 🤯🤯🤯
W piątek było 1500
I progesteron wzrósł z 12,9 do 18,5 ❤️❤️❤️RiverS, Bezimienna , agentka93, rozalaa, Idawoll, nesairah, Kania_czubajka, Meeg, Paulina666, Ancalime, Kropkaxyz, LikePink, Longanimity, Pauli19, gattina, makówka, Pucz, doris.93, Evondita82, Arieen, Ogoorkowa, SandraH.97, Spencer, Maiora, Natosia, Rica, Rozaline, M94, Anett93, Domi94, .aś., Cotakoza lubią tę wiadomość
-
Sara30 wrote:Beta 7274,30 🤯🤯🤯
W piątek było 1500
I progesteron wzrósł z 12,9 do 18,5 ❤️❤️❤️
No i super ❤️❤️❤️ na co Ci ten strach? 😉
Teraz masz od nas zakaz bety 😅Ancalime, Sara30, Domi94 lubią tę wiadomość
26
hashimoto + niedoczynność
marzec 2022 usunięta torbiel jajnika 8 cm
👩🏼🍼 Tosia 🤍 -
Ja dziewczyny po wizycie u gin, uspokoiła mnie trochę bo powiedziała ze bez płodna nie jestem ze przy PCOS zajdę w ciąże☺️ przy badaniu widziała ze mam pęcherzyk w lewym jajniku, a w prawym nie ma cialka żółtego, kazała przyjść w czwartek żeby sprawdzić czy pęcherzyk rośnie🫢 może jest szansa ze pęknie?? i może coś z tego będzie, pare dni temu miałam niski wynik proga czyli owulacji brak 🙈 przepisała mi lek glucophage🤔 Mowila tez ze jeżeli by się nie udało do pol roku wtedy trzeba dzialac , a teraz czas na spontaniczna ciąże wiec oby coś z tego było 😃
-
Oficjalnie kończę z badaniem bety i proga ❤️
W piątek wizytapatrząc na przyrosty to powinno już być serduszko
RiverS, agentka93, Kania_czubajka, Ancalime, Longanimity, Nowanna, Evondita82, Rica, Anett93, Domi94, .aś. lubią tę wiadomość
-
Sara co za wynik ❤️ może serio są 2 😃?
Meeg, Sara30, Domi94 lubią tę wiadomość
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
Ja wczoraj spędziłam pół dnia na szukaniu w necie czy wysoka beta faktycznie może oznaczać bliźniaki
Trochę się zestresowałam, nie powiem
U mnie dziś spadek formy. Cały czas czuję się jak przed okresemMam nadzieję, że to nie oznacza nic złego i szybko minie.
-
Lilibeth ja zauważyłam, że ta beta tak skacze z przyrostami. Zobacz u mnie w stopce...
Podobno też na ciąże mnoga może wskazywać bardzo wysoki progesteron (mi to nie grozi) 🫣
Ale powiem wam, że beta betą... Ale ten progesteron to mnie ucieszyłjednak miałam dobrą intuicję by nie srać żarem jeśli nie dzieje się nic niepokojącego. A przyrost raczej świadczy że na tą chwilę wszystko jest w porządku
Byle do piątku do wizyty
Kto jeszcze wizytuje w tym tygodniu?Meeg, RiverS lubią tę wiadomość