X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczniowe Groszki :) (2015)
Odpowiedz

Styczniowe Groszki :) (2015)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toa : :*

kochane czemu to tak musi się dziać? tyle kobitek poroniło właśnie w tym okresie;/ nawet jak byłam w szpitalu to nie byłam sama...

• Toa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Toa : :*

kochane czemu to tak musi się dziać? tyle kobitek poroniło właśnie w tym okresie;/ nawet jak byłam w szpitalu to nie byłam sama...
    Nie wiem z czego to wynika. Moze teraz kobiety sa slabsze? W sensie ich organizmy. My dzisiaj zaczelismy 15tydzien (14tc+0d), i mimo ze minal okres najwiekszego zagrozenia, to i tak kazdego dnia sie boje.

3917bd3e8d73a01ab1b83b758246ebe4.png
    c55f3e3kmvx0lmmb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dziwie Ci się, że się boisz. ja aż strach mi myśleć o tym jak będę już w upragnionym stanie błogosławionym jak będę się bała o każdy dzień. człowiek dba o siebie bierze witaminy, a takie co wpadają przez większą część czasu nie wiedzą, że są w ciąży a przez reszte myślą jak pozbyc się dziecka to tu dopiero się serce kraja;/ a później rodzą zdrowe dzieci ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co tam u Was słychać? Jak tam Wasze bąbelki ? A te dziewczyny z Aniołkami jak się czujecie?

‹‹ 143 144 145 146 147
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ