Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczniowe Groszki :) (2015)
Odpowiedz

Styczniowe Groszki :) (2015)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toa : :*

kochane czemu to tak musi się dziać? tyle kobitek poroniło właśnie w tym okresie;/ nawet jak byłam w szpitalu to nie byłam sama...

• Toa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Toa : :*

kochane czemu to tak musi się dziać? tyle kobitek poroniło właśnie w tym okresie;/ nawet jak byłam w szpitalu to nie byłam sama...
    Nie wiem z czego to wynika. Moze teraz kobiety sa slabsze? W sensie ich organizmy. My dzisiaj zaczelismy 15tydzien (14tc+0d), i mimo ze minal okres najwiekszego zagrozenia, to i tak kazdego dnia sie boje.

3917bd3e8d73a01ab1b83b758246ebe4.png
    c55f3e3kmvx0lmmb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dziwie Ci się, że się boisz. ja aż strach mi myśleć o tym jak będę już w upragnionym stanie błogosławionym jak będę się bała o każdy dzień. człowiek dba o siebie bierze witaminy, a takie co wpadają przez większą część czasu nie wiedzą, że są w ciąży a przez reszte myślą jak pozbyc się dziecka to tu dopiero się serce kraja;/ a później rodzą zdrowe dzieci ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co tam u Was słychać? Jak tam Wasze bąbelki ? A te dziewczyny z Aniołkami jak się czujecie?

‹‹ 143 144 145 146 147
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ