Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki:) wpiszcie mi @ 3.01 przyszla malpa ale wiecie co:) dzieki mojemu mezowi wcale sie tym nie zalamalam:) dobrze mi powiedzial jak ma byc to bedzie a nic na sile;) trzeba wylaczyc umysl a nie ze Ty kazde zakulcie bol plecow brzucha to juz juz myslisz ze sie udalo odpuszczam jak ma byc to bedzie;) nic na sile;) najwaznijesze to wylaczyc myslenie ahh co ja bym zrobila bez mojego meza;) za Was trzymam kciuki dalej i za siebie tez ale zrozumialam ze nie ma co na sile doszukiwac sie objawow i czekam czy bedzie czy nie;) predzej czy pozniej i tak sie uda;)
malgo86, Molcia, Maczek, mała.mi lubią tę wiadomość
-
Hejka laski
Gratuluję zafasolkowanym :*
Kurde a mnie tak jajniki bolą od 8dc, że to masakra.
Nie wiem czy to ma związek z owulacji bo tempka i testy o niej póki co nie świadczą.
Byłam u ginekologa w grudniu na kontroli i wszystko było ok.
Sama już nie wiem, niech to już przechodzi bo naprawdę jest masakra. Żadnych torbieli nie mam z tego co się dowiedziałam od gin jest wszystko OK.Mandi :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo my powoli przygotowujemy się do starań w tym cyklu - @ się skończyła wiec na razie rozgrzewka oj doskonale was rozumiem dziewczyny co do mezow/partnerów.... ciężko y trafić w owulke ... mój też albo chory albo się kłócimy ... a jak się godzimy to już po 'temacie' Mam nadzieje jak co miesiąc ze ten cykl będzie udany ... a jak myślicie czy w ogóle jest szansa jak się do 8 dc bierze antybiotyk na angine? Juz mi lepiej ale chcę wybrać do końca bo nie chce aby dziadostwo wróciło ...
-
Aktualna lista: Oznaczamy tylko pozytywne testy i okres. Więc jak masz negatywa - czekaj na @, wtedy Cię wpiszę
01 – Helen, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466 @, zonaboba @, gezanew @
03 – Matleena @, Marutka @, agatka196
04 – Mini_Mouse, Paula_21, ewe88
05 – Misi@, Gosiacu @, malgo86 @
06 – Feśka, Kitaja, Iwonaa11 @, Mandi:)
07 – Emma80
08 – zuzzi
09 – Justine M, Malinkowe oczekiwanie
10 – Lianna, kwiatuszek789
11 – majka92, agus3004, Katarzyna87, lauda., odrobinacheci
12 – Ani86, ania14, Molcia, KochamMisia
13 – karolka22
14 – Kaczorek
15 – ewa81, Mordeczka, kasiakasia11
16 – Bulimulia, Emiśka, Mimi86
17 – bosa, Evaa, justyna14
18 – mała.mi
19 – Majaaa, Nikka
20 – Kenya
21 - kama005, mana, werni, agnes175
22 –
23 – Cigaretta
24 – Zajsonek
25 – gocha04, kmb, BATTINKA
26 – Basik122
27 –
28 – Gosiacu
29 –
30 – tomania2806, monika_89, Ballerina
31 – menka, gezanew, Asieńka466
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazały się już 3 Groszki! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okresWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 11:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny