Styczniowe mamusie 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasandra wrote:narazie negatywny smutno mi, ale mam nadzieję, że jest jeszcze za wcześnie nadzieję muszę mieć nie ma jeszcze terminu, więc czekam musi się w końcu pojawić
Koza lubi tę wiadomość
-
nie wiem czy wytrzymam mam jeszcze 3 testy ogolnie.... zobaczymy na pewno dam znac moja szyjka też nigdy nie była tak wysoko przed terminem, nie mogłam jej znaleźć, więc mam nadzieję, że jest tam jakieś Małe Nowe Życie
Iwka, naftalka5 lubią tę wiadomość
-
Kasandra wrote:nie wiem czy wytrzymam mam jeszcze 3 testy ogolnie.... zobaczymy na pewno dam znac moja szyjka też nigdy nie była tak wysoko przed terminem, nie mogłam jej znaleźć, więc mam nadzieję, że jest tam jakieś Małe Nowe Życie
MOI, naftalka5, Koza lubią tę wiadomość
-
Hej!
Test miałam zrobić jutro, ale dostaliśmy zaproszenie na imprezę, więc pomyślałam, że zrobię dzisiaj na wszelki wypadek.... I pojawiła się.... druga kreska!!! Jest szok!!! i szczęście Jutro powtórzę test, a w poniedziałek pójdę na krew. Test zrobiłam dwie godziny temu i jeszcze drżą mi ręce
Objawy w ostatnim tygodniu, to:
- bardzo wrażliwe piersi, a od kilku dni nawet ból (nie miałam tak we wcześniejszych cyklach)
- ból miesiączkowy
- przedwczoraj motylki w brzuchu przez kilka godzin. Jakbym się zakochała...
ps. wysyłam wiruski do wszystkich czekających na Ten Dzień!!!Paula55, kierzynka, Ciapulinka, naftalka5, Koza, zoi, Iwka, Gosiacu, paaulla84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj robiłam test Bobo testem (10mIU) i wyszedł negatywny. Dzisiaj test robiłam rossmannowym CHECK & GO (25mIU) i druga kreska jak malowana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 11:18
Ciapulinka, Iwka, czekaja lubią tę wiadomość