Styczniowe mamusie 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dziękuję za wsparcie Styczniowym mamusiom gratuluję i zaczynam ewakuację do wątku lutowego. (wredna @ własnie się rozkręca )
Ale sa tez dobre wiadomości. Właśnie Małż odebrał badania nasionek i w porównaniu do ostatniego badania jest RE-WE-LA-CJA!Iwka, caterinka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Ita wrote:Dziewczyny dziękuję za wsparcie Styczniowym mamusiom gratuluję i zaczynam ewakuację do wątku lutowego. (wredna @ własnie się rozkręca )
Ale sa tez dobre wiadomości. Właśnie Małż odebrał badania nasionek i w porównaniu do ostatniego badania jest RE-WE-LA-CJA!
Kochana to teraz będzie już tylko lepiej Powodzenia i dołączaj do mnie niedługoIta, Iwka lubią tę wiadomość
-
hahaha Luty jest nieco za krótki więc musiałam utworzyć wątek marcowy.
Ostatnim testującym w styczniu życze, II kreseczek, ale gdyby jednak nie wyszło to czekam na was i testujemy razem na początku marca!
misiaa rozpoczynam działania jak najszybciej i zaraz do Ciebie dołączamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 12:39
Iwka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywszystkim mamusiom gratuluje z całego serca ja sobie w tym miesiącu odpuszczam mierzenie i sprawdzanie sluzu jak mam zajsc w ciąze to i tak zajde i bez mierzenia co ma byc to i tak będzie trzymam za resztę bardzo mocno kciuki ciesze sie ze wam sie udało sama mam ochotę pomajtac bioderkami jak ten kiciuś
Iwka lubi tę wiadomość
-
Ita wrote:hahaha Luty jest nieco za krótki więc musiałam utworzyć wątek marcowy.
Ostatnim testującym w styczniu życze, II kreseczek, ale gdyby jednak nie wyszło to czekam na was i testujemy razem na początku marca!
misiaa rozpoczynam działania jak najszybciej i zaraz do Ciebie dołączam -
nick nieaktualnyStyczniowe testerki :
1 - Jackie (-), Chanela, liloe, Emalia82 , Majka , dba
2 - Czarna94 (-),czekaja(-), Asior79 , Eva , respecktme92 , inessa , tyger
3 - oliwia85 (-), Iwka(-),iwo_na , aswalda
4 - mycha28 (-),justysia90 , Paula55 , Joy , b-c , Isia14 , isska , fela123
5 - samira (-)
6 - Sylwia1985 (-) , Kaśka(-), olitka (-), fabiola
7 - kierzynka (-), yojiona(-), Milcia (-), Curacao , Jetta , Aniołeczek , ka__ti86
8 - Eweloka84(-), eveb , limonka0024 , jovi81
9 - paprotka(-), M&M , aleksa.wawa
10 - Emi30 , Bozia3 , JustyśkaG , Żanet
11 - Bączek (-),verynice , Ameiva , Fipsik
12 - izabelka04(-),Japoneczka z Porcelany(-), storczyk , wpaula , marta_kwk
13 - Martii(-), madzianka(-), martyna1989 , gosiek8509
14 - aniulkab86 (-), aisha , mamakaja , Gaja , krówka
15 - Madziara(-), oOptymistka , ~Agnieszka
16 - Weronika86, olka25(-), zoi , Diabla85 , Myszusia , Bubbles24
17 - Magdzialenka(-), aaaaga , Drzwiona
18 - Naxa (-), Anika1989, Koza , Miska0811 , 8misiowa8 , Bozia30
19 - MOI , ania1509
20 - agatasssss(-), Nishi,blue00(-),Dorotucha(-), Katha81, youngwife , kamila86 , sylwiob
21 - Klif (-), olka30 (-), wirbażka, agamemnon , bum Ewelina23 , Domi84 , Kajaoli
22 - Saramago(-), Natasza82(-),Nazja (-), DeLaCruz
23 - arlenka, Ciapulinka
24 - Anutka, linka220, IK
25 - rumburak, moremi , marlencia , Bellila
26 - Czarnula87 (-), Alishiaone , pestka
27 - AnBe(-), chcacabardzo
28 - Eve, Maleczka, Kasandra, caterinka , Anoolka , Natalina
29 - Ania1986(-), basiulkaa_89, naftalka5, Ewuncia92
30 - misiaa , Ita, paaulla84, malutka1989571
31 -Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 21:17
-
Dziewczyny, gratuluję wszystkim zafasolkowanym, a tym, do których fasolka przybędzie już w lutym, życzę duuużoooo cierpliwości i luzuuu
Pozwolę sobie do was zaglądać!!!
Fasolowomama -ja bardzo szybko czułam, że coś się dzieje Czułam się inaczej i ból był baaaardzo specyficzny. Po prostu wiedziałam, że ktoś się zagnieżdża. Test zrobiłam w terminie @ i wyszła bardzo blada kreseczka (mam krótkie fl).
Powodzenia!!!! -
Fasolowamama wrote:Czesc, jestem przyszla niedoszla fasolowa mama
Dziewczynki, ktorym sie udalo, jakie mialyscie objawy i test zrobilyscie w terminie @ przed czy po ??
Gratuluję szczesliwym fasolkowym mamusiom! -
ewelina27 wrote:wszystkim mamusiom gratuluje z całego serca ja sobie w tym miesiącu odpuszczam mierzenie i sprawdzanie sluzu jak mam zajsc w ciąze to i tak zajde i bez mierzenia co ma byc to i tak będzie trzymam za resztę bardzo mocno kciuki ciesze sie ze wam sie udało sama mam ochotę pomajtac bioderkami jak ten kiciuś
Ciapulinka lubi tę wiadomość
-
Ania_84
Podczytywałam Fedrę i dziewczyny w temacie https://ovufriend.pl/forum/meskie-sprawy/suplementy-poprawiajace-plodnosc,11,20.html i zebrałam wszystkie ich rady.
Małż dostawał codziennie: Mace, Salfazin, wit C 1000, q10, l-karnityne.
(jak przygotuję do końca zestawienie witamin to wrzucę właśnie do tamtego tematu)
Poza tym codziennie garść orzechów (migdały i 2szt. orzechów brazylijskich), bardziej urozmaicona dieta (brokuły, rośliny strączkowe itp.), rezygnacja ze słodyczy, alkoholu, kąpieli w ciepłej wodzie (tylko prysznic, umiarkowanie ciepły), sport 3razy w tyg (30 minut ćwiczeń w domu) i masaż raz w tygodniu (wykonuję ja ).
Ufff... i to chyba tyle -
nick nieaktualny
-