Styczniowe mamusie 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja Wam powiem, że tak było z moim pierwszym i drugim dzieckiem laura dopiero w 9cs gdzie raczej już myślałam, ze nic z tego, a synek za pierwszym cyklem gdzie kompletnie po takich długich staraniach o Laurę też się nie spodziewałam u znajomych było znów na odwrót, więc każdy Aniołek ma swój czas ja nadal czekam na swojego
Ciapulinka, Miśkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ręka mi dziś przy teście zadrżała, ale obiecałam sobie, że czekam aż będzie conajmniej jeden dzień po terminie @ (co ma być to będzie).
Jak to jest, że mimo tylu miesięcy starań, mimo braku ciążowych objawów ja nadal mam nadzieję i z taka samą ekscytacją jak przez ostatnie "naście" miesięcy czekam na testowanie?Iwka lubi tę wiadomość
-
Ita wrote:Ręka mi dziś przy teście zadrżała, ale obiecałam sobie, że czekam aż będzie conajmniej jeden dzień po terminie @ (co ma być to będzie).
Jak to jest, że mimo tylu miesięcy starań, mimo braku ciążowych objawów ja nadal mam nadzieję i z taka samą ekscytacją jak przez ostatnie "naście" miesięcy czekam na testowanie?Ita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam!!!!postanowilam sie ujawnic zeby dac wam plomyczek nadzieji....po 13 mies.staran,rozpaczy i placzu dzis zobaczylam moje upragnione 2 kreski!!!4 lutego mialam miec pierwsza wizyte w klinice nieplodnosci
kierzynka, Iwka, Ita, Mili, MOI, ash, Koza, Gosiacu, Eve, Klif, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
caterinka wrote:Witam!!!!postanowilam sie ujawnic zeby dac wam plomyczek nadzieji....po 13 mies.staran,rozpaczy i placzu dzis zobaczylam moje upragnione 2 kreski!!!4 lutego mialam miec pierwsza wizyte w klinice nieplodnosci
Gratulacje!
Masz Kochana jakies objawy?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caterinka wrote:Dziekuje!!objawy takie same jak co miesiac...bol jak na @ i cyce starsznie bolace!!tak naprawne ten cykl niczym sie nie roznil od poprzednich i bylam pewna ze nic z tego!
Gratulacje tez bym chciała taka niespodziankę spokojnej ciazycaterinka lubi tę wiadomość
-
caterinka wrote:Witam!!!!postanowilam sie ujawnic zeby dac wam plomyczek nadzieji....po 13 mies.staran,rozpaczy i placzu dzis zobaczylam moje upragnione 2 kreski!!!4 lutego mialam miec pierwsza wizyte w klinice nieplodnosci
Hahaha! Uśmiałabym się gdybym zobaczyła II kreski. Bo uwaga:
1. To także mój 13 cykl (tyle, że tu na ovu)
2. a 4 lutego mam umówioną pierwszą wizytę w klinice
Przypadek czy jak?!
caterinka gratulujeMOI, Iwka lubią tę wiadomość